Jason Mraz Biografi

Den Jason Mraz biografi er historien om en musiker, der tog en langsom og stabil vej til musik succes. Mraz var ikke en overnight sensation, men han har nu legioner af loyale fans, der blev bygget i løbet af års turné og arbejder hårdt.

Jason Mraz Biografi - Tidlig karriere

Jason Thomas Mraz blev født i den lille by Mechanicsville, Virginia den 23. juni 1977. Han voksede op i Virginia, og efter gymnasiet flyttede til New York for at studere på den berømte amerikanske Musical og Dramatic Academy. Mraz studerede musikteater der, men ikke længe. Han flyttede til San Diego fra New York til at koncentrere sig om at lave musik sin karriere.

Mraz gjort overgangen til fuld tid musiker i 1999, men han fik ikke sin første store gennembrud i 2002, da han fik sin store label debut med albummet venter på min Rocket at komme. Albummet blev godt modtaget af kritikerne og solgte rimeligt godt. Det affødte også en perlerække af hits på de voksne nutidige diagrammer.

Jason Mraz Biografi: Mr. AZ

Mraz turnerede til støtte for dette album, og til sidst, i 2005 blev inviteret til at deltage Alanis Morissette på hendes Jagged Little Pill akustisk tour. Til støtte for sin turné, Mraz udgivet en andet album, Mr. AZ.

Dette album viste sig at være det gennembrud album for Mraz. Mr. AZ gik lige til nummer 5 på hitlisterne, da det blev udgivet. Albummet er produceret af den kendte producer Steve Lillywhite, der har arbejdet med alle fra Ultravox til Dave Matthews Band. Lillywhite blev nomineret til en Grammy for sit arbejde på albummet.

Efter åbning Alanis Morissette på hendes turnédatoer Mraz sluttede Rolling Stones på tour som deres åbning handle, hjælpe ham til at nå et endnu bredere publikum. Indlæg Rolling Stones tour, Mraz begyndte sin egen tur til støtte af albummet og forblev på turné i næsten to år i træk.

Det var også i denne periode, at Mraz omarbejdet en af hans ældre sange, Plain Jane, at gøre det til en sang til et salgsfremmende redskab til TV-showet Ugly Betty. Den nye version af sangen hedder The Beauty i grimme.

Vi Sing, We Dance, vi stjæle ting

Mraz fulgt op Mr. AZ med sin tredje album, We Sing, We Dance, vi Steal Things. Debut single fra dette album, jeg er Yours, har været Mraz største hit, stigende hele vejen til nummer 6 på hitlisterne i USA. Sangen er faktisk velkendt for lang tid Mraz fans, da det var en b-side til en ældre enkelt og populære sang for Mraz at gøre levende. Sangen indbragte ham en nominering til Best Song of the Year og Best Male Pop ydeevne på Grammy Awards.

Bootlegging

Mraz forbliver på vejen touring meste af tiden, og han har tonsvis af loyale fans, der rejser rundt til forskellige byer for at se ham spille. Han er blevet kendt for sin bootleg politik på hans shows. Han opfordrer sine fans til at registrere hans shows og handel dem indbyrdes, så længe de ikke sælger dem. Afhængigt af mødested, Mraz afsætter særlige billetter til folk, der ønsker at tape viser, så de kan få den bedste lyd uden at forstyrre andre koncertgængere med deres optageudstyr.

Mraz gør begrænse tape af hans shows kun audio - ingen videokameraer er tilladt. Endvidere har han en hotline oprettet for fans til at indberette enhver salg af bootleg optagelser, de støder på. Yderligere information om Jason Mraz s bootleg politik kan findes på hans hjemmeside.