Japanske high school piger

Japanske high school piger


Mens der er ligheder mellem amerikanske og japanske high school piger, der er også mange forskelle. Studentereksamen, vigtig for både, har en mere dybtgående indflydelse på japanske piger i fastlæggelsen af ​​deres langsigtede fremtid. Desuden selv om hver kulturs gymnasium har sine regler og skikke, en japansk high school er mere stiv og kontrolleret i en japansk studerendes liv.

Japanske high school piger-The Look

For det meste, japanske børn bære uniform gennem hele deres skoletid. For en pige i en japansk high school, det betyder en ensartet modelleret fra en sømands uniform i navy blå og hvid. I gymnasiet, vil japanske piger rulle linningen af ​​disse nederdele, ofte for at gøre det så mini ser som muligt i et forsøg på manglende overensstemmelse. Mange uniformer har nu kortere nederdele, men den traditionelle hvide bluse (med eller uden slips), hvide knæstrømper, og cardigan eller blazer forbliver relativt uændret. I dagens kultur, Western slid er populær efter skole, men den ensartede er nødvendig under ugedage.

High School - ikke-obligatoriske

Kvaliteter syv til ni betragtes folkeskolen kvaliteter - svarende til den amerikanske mellemskole. Det er muligt i Japan til at forlade skolen i slutningen af ​​grad ni eller forfølge en teknisk uddannelsesforløb. De fleste japanske drenge og piger går videre til gymnasiet - kōtōgakkō - for lønklasse ti gennem tolv.

En typisk dag omfatter japansk, engelsk, matematik, samfundsfag, naturvidenskab og fitnesscenter. Både piger og drenge tager kunst, musik og teknologi og husholdning mindst en gang om ugen. I stedet for at flytte fra rum til rum, ophold eleverne i ét rum, og lærerne udskiftes fra klasse til klasse.

Efter skole klubber gør en typisk skoledag længere. Buraban (band) er meget populær for japanske high school piger. Men selv før oplever skolefritidsordninger, børnene deltager i rengøring af deres klasseværelse i slutningen af ​​dagen. Piger og drenge feje, støv, afhente, Tøm papirkurv, og forventes at deltage som et hold.

En japansk pige sociale liv

Da en japansk barns liv strengt styres under skoleårene, piger og drenge har tendens til at socialisere i separate grupper i løbet af skoledagen. Mens kulturen har ændret sig, er der stadig masser af alt pige og alle dreng high school situationer. Selv i blandede gymnasier, socialisering mellem high school-drenge og piger er usædvanligt, og hvis det sker, er det normalt efter skoletid og i weekenderne.

Japanske piger er store fans af alle ting amerikanske herunder filmstjerner, tøj og musik. Som i Amerika, internet og mobiltelefoner spiller en meget vigtig del i livet i teenager.

Nætter og weekender i Japan kan indebære yderligere undersøgelse og skolen som gymnasieelever skal sidde i optagelsesprøver for både high school og college. Mange studerende ender med at gå til Juko, også kendt som proppe skole.

Hjem og familieliv er stadig relativt vigtig i Japan. I landlige Japan, kan sociale aktiviteter centreret omkring familien, efter skole sportsbegivenheder og gøremål. Piger i landdistrikterne Japan og i mindre, mindre kosmopolitiske byer har stadig en tendens til at gifte sig tidligere end deres America counter dele.

Mango afslører Teenage håber

Japansk manga (tegneserier) afslører en masse om de håb og drømme teenagepiger. I Japan manga er enormt populær og produceret til at appellere til forskellige køn. Pigens manga er kendt som shoujo og historien linjer er om romantik. Shoujo er tegnet mere kunstnerisk og mens en japansk dreng vil hænge og være loyal over for sine venner i hans historier, piger manga ofte har de heltinder opgiver deres togter, eventyr og veninder for deres sande elsker.

Japanske piger - Sociale problemer

Mobning og stofbrug er stigende i hele skolesystemet i Japan. Strammere overensstemmelse betyder normalt strammere skoleklasser og mindre tolerance over for noget usædvanligt. Dette er især svært for japanske teenagere, der er kommet tilbage fra et forlænget ophold i USA på grund af en forælders opgave.

Japanske piger har så meget pres på dem for at lykkes som drengene.Mens skole generelt kan betragtes som hårdere i Japan, en high school pige liv, og hendes ønsker, kan lide, og ikke lide, er meget det samme som for piger i USA. Der er lige så meget et ønske i den moderne japanske liv for en pige at have det hele, opleve det hele, og blive det hele. I lande verden, herunder Japan, har globaliseringen understreget universalitet spørgsmål alle teenagepiger beskæftiger sig med på daglig basis.