Jane Iredale Mineral Makeup

Jane Iredale Mineral Makeup

Jane Iredale kosmetik linje - kaldet simpelthen Jane Iredale - har gjort kunderne mere smuk og forbedre deres hudens udseende i årevis. Denne berømte makeup designer innovative mærke indeholder en bred vifte af mineral makeup til ansigt og krop, øjne, kinder og læber, sammen med makeup kits og kosmetiske værktøjer til at hjælpe med at gøre søger smukke hurtigt og nemt.

Fordele ved Jane Iredale Makeup

Alle Jane Iredale produkter underkastes strenge produkt test for at sikre deres sikkerhed og effekt. Dr. Randy Rudderman, en bestyrelse certificeret plastik kirurg anbefaler denne makeup mærke, om, at det er en "sundere naturligt valg for makeup", og at "det præsterer bedre" end andre mærker.

Årsager som Jane Iredale produkter anses et sundere valg omfatter:

  • De indeholder ikke farvestoffer, konserveringsmidler, eller syntetiske duftstoffer, som kan irritere huden eller forårsage allergiske reaktioner.
  • De indeholder ikke potentielt giftige ingredienser som parabener eller talkum, så du ikke behøver at bekymre sig om at udsætte følsom hud til toksiner.
  • De indeholder ingredienser med naturlige anti-inflammatoriske egenskaber som zinkoxid og titan, som lindre huden.
  • De omfatter ingredienser, der kan skjold huden mod luftbårne toksiner, samtidig med at tillade huden at ånde normalt

Yderligere fordele af dette mærke er:

  • De mineraler, der anvendes i Jane Irondale kosmetik er mikro-pulveriseret, hvilket betyder, at du anvender små, flade krystaller for en blødere, mere naturligt look.
  • Produkterne er ikke-comedogen, hvilket betyder, at de tillader din hud at ånde til at holde dig fra at opleve tilstoppede porer.
  • De er også fri for dyreforsøg som attesteret af Koalitionen for forbrugeroplysningen om Cosmetics

Produkter i søgelyset

Mens alle Jane Iredale produkter er spotlight-værdig, som den fremgår af deres popularitet med berømtheder som Helen Mirren, Rihanna og Dannii Minogue, en række produkter er modtaget særlige udmærkelser i 2014.

Lugte Roses Hydration Spray

Lugte til roser Hydration Spray blev præsenteret i oktober 2014 spørgsmålet om Folkets Style Watch kolonne, i den velgørende mode og skønhed sektion. Dette produkt er en forfriskende skintonic designet til at holde dit ansigt glød samtidig ser dugfrisk og frisk. Det renser blidt uden stripning væk de naturlige, beskyttende olier og efterlader din hud følelse forfrisket. Mens det er velegnet til alle hudtyper, anbefales det for dem med tør eller følsom hud. Det retails for omkring $ 30 og er glutenfri og veganske.

Glat Affair® Facial Primer & kridtning

Når du anvender Smooth Affair Facial Primer & Brightener først, vil din makeup glide på nemt og vare meget længere. En fornemmelse Best of Beauty Award vinder for 2014, dette produkt gør også dine porer se mindre og din hud ser lysere for en opløftet og strålende udseende. Det fungerer så godt, at det blev anset for et "must-have primer" i september 2014. spørgsmålet om Harpers Bazaar. På omkring $ 50, det er en god tilføjelse til din makeup kit, og det er veganske og gluten-fri.

Jelly Jar Gel Eyeliner i Green

Jelly Jar Gel Eyeliner i Green var en featured produkt Bellas September / oktober 2014 spørgsmål i en Roundup af nye produkter til efteråret, hvor det blev rost for sin naturlige, kemiske-fri formel. Det var også med i den del af 2014 W Magazine September Trends. Skab den perfekte eksotiske kohl, cat eye, eller røget øjet ser, hver gang med denne cremet eyeliner gel, der er glutenfri og veganske. Det retails for omkring $ 28 og kommer i fire levende farver.

Smudge Brush

Opret en røget øjet look, der er så professionelt udført som én af en makeup artist med hjælp af denne meget roste udtværing pensel. I Fall / var vinter 2014 NewBeauty, The Jane Iredale Smudge Brush fremhævet i "The Ultimate makeup børste Guide" for dets nøjagtighed ved anvendelsen og sagkyndigt udtværing øjenmakeup. På omkring $ 15, det er et must-have afgørende for din kosmetisk værktøjskasse. Kosmetiske børster spænder fra omkring $ 8 for en Deluxe Spoolie Brush til at påføre mascara på ca $ 290 for en professionel børste sæt. Dette punkt er glutenfri og veganske.

In Touch Cream Blush

In Touch Cream Blush var en af ​​de kosmetik valgt at oprette Lauren Conrad dæksel pige look til September 2014 spørgsmålet om People Style Watch. Ligesom Conrad, kan du se fantastisk og sporten en naturligt udseende glød med denne cremet blush. Brug denne fløjlsagtig creme til pulver blush før eller efter du anvender din anden mineral makeup. For de bedste resultater koordinere rødme farve med læbe og negle farve til en harmoniseret look. Vælg mellem fire farver for omkring 27 dollar. Dette punkt er hvede-fri, men er ikke veganer, fordi nogle muligheder indeholder bivoks, mens andre indeholder bivoks og karminrød.

Hvor kan jeg købe

Shop for Jane Iredale produkter på selskabets hjemmeside, skal du bruge butikken locator for at finde en forhandler i dit område, eller shoppe med en autoriseret købmand. Uanset hvilken løsning du vælger, når du prøver disse produkter, vil du være glad for du gjorde.

Retail muligheder omfatter:

  • Nordstrom: Nordstrom bærer et varieret udvalg af Jane Iredale produkter lige fra makeup ansøgning hjælpemidler såsom pensler og kosmetiske svampe til kosmetik som fonde blushers og øjenskygger og endda selvbrunere. Priserne spænder fra omkring $ 25 til $ 100 og hjemmesiden har en særlig søgning filter, der giver dig mulighed for at kigge efter produkt tilgængelighed i en butik i nærheden af ​​dit postnummer. Fordele ved at handle online med Nordstrom omfatter gratis forsendelse med ikke mindst for krav og en problemfri afkast og udveksling politik. Retur uønskede produkter til den nærmeste butik eller via mail.
  • LovelySkin: LovelySkin bærer det fulde sortiment af Jane Iredale produkter prispunkter fra så lavt som $ 3 til så højt som $ 115. De fleste produkter er i mellemklassen på $ 10 til $ 40. Fordele ved at handle her omfatter gratis standard forsendelse på alle ordrer, gratis prøver med hvert køb, og gratis Silver medlemsstatus i Reward-point program. Reward certifikater er sendt kvartalsvis og er baseret på optjente point. LovelySkin har en 30-dages returret.
  • Dermstore®: Du kan finde en komplet linie af krop, hudpleje og kosmetiske produkter fra Jane Iredale lineup når du handler på Dermstore. Kunde frynsegoder omfatter en gratis gave med dit køb på $ 100 af Jane Iredale produkter, gratis standard forsendelse og gratis prøver med alle ordrer. Dermstore tilbyder en 30-dages pengene tilbage garanti.

Personen bag Brand

I 1994 Jane Iredale grundlagde hendes kosmetik selskab, Iredale Mineral Cosmetics, Ltd., og tilbød den første fulde sortiment af mineralbaserede kosmetik. Den tidligere casting direktør for film og tv lært af de bedste professionelle makeup artister i branchen. Hun hurtigt udledes nøglen til en vellykket makeup ansøgning er at øge motivets naturlige skønhed.

Hendes signatur formulering fokuserer på at styrke udstråling med allergen-fri ingredienser, der kan tolereres af selv følsom hud. Introduktion det første produkt linje på markedet, skabt fordele på huden gav hende en stor platform med dem i både underholdning og medicinalindustrien, med læger og plastikkirurger på udkig efter en linje om at anbefale deres patienter hurtigt optagning hendes produkter.

Hun foredrag over hele verden på de positive egenskaber af mineral makeup, og hendes poster er båret af saloner og kurbade nationalt såvel som i udlandet. Besøgende på hendes personlige blog finde ekspert tips og råd fra Iredale selv. Dækker en bred vifte af specialiserede kosmetik emner samt andre vigtige spørgsmål såsom bryst sundhed, Iredale hjælper den enkelte forbruger at finde den bedste kigge efter dem.