Jamie Woolf Forfatter af Mom-in-Chief

Jamie Woolf Forfatter af Mom-in-Chief
Jamie Woolf fortæller om sin nye bog Mom-in-Chief.

Jamie Woolf er forfatter til mor-in-Chief, en ny bog, der giver tips og strategier for udearbejdende mor. Hun talte for nylig med LoveToKnow Kids om hendes bog og hendes filosofi om at bruge lederevner i dag-til-dag forældrerollen.

Fortæl os om dig selv

Jeg har været en ledelse, organisationsudvikling konsulent i 25 år. Jeg arbejder på universiteter, hospitaler, non-profit, og selskaber med til at fremme god ledelse og teamwork. Jeg bor i Oakland med min 11 og 15 år gamle døtre og min mand. Når jeg ikke kæmper kaos af familielivet eller jonglering arbejdskrav, jeg vandre i bjergene, spille tennis, eller curling op med en god roman.

Hvad inspirerede dig til at skrive bogen Mom-in-Chief?

Da jeg havde mit første barn for 15 år siden, indså jeg, at bringe lederevner til forældre ikke kun gjort god mening, men også virkede som en god overlevelsesstrategi!

Hvad er nogle almindelige frustrationer, forældre oplevelse?

Vi forældre er en flok krigere. Vi redde, overbeskytte og svæve. Den gode nyhed er, at vi er på os. Vi frygter, at vi bekymre dig for meget. Afslutning bekymre vane er ikke nogen nem opgave. Andre frustrationer: vi er bare alt for pokkers travlt, men hvordan kan vi gøre en levende, få middag på bordet, gør vasketøjet, putte med vores børn, og opretholde et venskab, endsige et ægteskab, og ikke være optaget ?!

Hvilke tip kan du tilbyde forældre til håndtering kaos af familielivet?

En god modgift mod endeløse kaos kan synes ulogisk, men her er det: forfølge dine ikke-forældre drømme. Jeg har talt med nok forældre, der har mistet dyrebare dele af sig selv, mens travlt med at tage sig af andres behov. Denne tendens til at være især for mødre. I coaching ledere, en af ​​de første erfaringer, jeg underviser, er dette: at udføre dit bedste og inspirere det bedste i andre, er du nødt til at træde tilbage fra det pres og pleje dig selv. Uanset om vi kører en virksomhed eller en samkørsel, når vi ikke tage en pause og fokusere på vores ikke-forælder selv, er vores glæde for ofte fordrevet af følelser af vrede og meningsløst stress. Og desuden, hvordan kan vi forvente, at vore børn til at forfølge deres drømme, når vi udsætter vores egen?

Har du et andet råd, du gerne vil tilbyde?

Du kan udvikle dine lederevner ved at blive bevidst om din "mor-mode" eller forældre stil. At kende din tilstand hjælper dig forstærke dine unikke styrker og bringe det bedste frem i dig selv. Det er også afgørende at forstå, hvordan din forældrerollen tilstand kan give bagslag, når du er stresset. Du kan tage en forkortet vurdering fra bogen på min hjemmeside på Mom-in-Chief.com.

Et andet centralt bit rådgivning - Når du mister perspektiv med fokus på din "big-billede forældrerollen mål" kan lette bekymring. Udfordringen er at holde dine større mål i dit sind, når du bryde op søskende kampe, insistere på hjemmearbejde bliver gjort, og find dig selv opslugt af bekymring.

Jeg begynder de fleste af mine forældre seminarer med et spørgsmål: Hvad er dine primære mål eller kerneværdier derhjemme? Typiske reaktioner omfatter:

  • "Jeg ønsker at rejse en selvsikker barn."
  • "Jeg vil have mit barn til at bidrage til større gavn."
  • "Jeg håber, at mine børn finde arbejde, der er meningsfyldt."
  • "Jeg håber, at mine børn finde relationer, der opfylder."

Med fokus på dine big-picture mål ændrer byrden af ​​daglige bekymringer og ubarmhjertige krav til noget mere opløftende. Udfordringen er at holde denne mentale billede i dit sind, som du finde dig selv fast i kaos.

Hvor kan vi læse mere om dig

Du kan købe min bog på din lokale boghandel eller Amazon. Også, jeg har to hjemmesider: Mom-in-ChiefandThe Parent Leader. På begge sider, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, jeg sender ud med jævne mellemrum. Udover min bog, jeg har et kapitel i en kommende bog med titlen Courageous Parenting titlen, "Jeg er bekymret, jeg bekymre dig for meget men hvordan kan jeg stoppe?" Abonnenter på på mit nyhedsbrev vil være i stand til at hente den elektroniske udgave af bogen uden omkostninger Courageous forældre er redigeret af Amy Tiemann, forfatter til Mojo Mor, og du kan læse mere om det på hendes hjemmeside:. Mojo mor.