Jagt: Jagt Sikkerhedstips

Forsvar mod Bjørn Attack

Flere bjørn jagt sikkerhedstip vil beskytte jægere fra at blive sønderrevet i et overraskelsesangreb. For at undgå overraskelsesangreb jægere skal holde bjørn afvisende, hvor de kan få fat i det, og tryk på dysen på mindre end fem sekunder. Producenter sælge inaktive spraydåser til halv pris, så jægerne kan øve i lavsæsonen. Det bedste lovovertrædelsen er at se efter tegn på bjørn aktivitet. Pak alle fødevarer i plast fryseposer. Undgå døde døde dyr. Den vigtigste jagt sikkerhed tip er at aldrig rejse alene. En jagt sikkerhed tip, der bør være almindelig sund fornuft er simpelthen at give bjørnen, hvad den ønsker, selv dine trofæ elg.

Jagt sikkerhedsregler for Air Guns

Air kanoner er reguleret i statslige og føderale skydevåben regler. Det er købers ansvar at overholde alle love og bestemmelser. Nogle stater kræver en tilladelse til at købe en luftpistol. De samme jagt sikkerhedsregler, der gælder for håndtering af bolt-action rifler og revolvere gælder for håndtering af luft pistoler. Air kanoner skal losses inden du lægger dem ned, opbevare dem, eller mens i transport. Jægere har brug for at syne on target inden du trækker på aftrækkeren for at undgå at ramme husdyr og vandrere. Carry revolvere i et hylster, når den ikke er i brug. Medbring en laser mål enhed, der kan bedømme afstande for at forhindre sårede dyr. Må ikke roughhouse samtidig med en ladt luftpistol. En lastet luftpistol kan dræbe på alle afstande.

Bueskydning Sikkerhed Tips til Bow Hunters

Dette er en simpel bueskydning sikkerhed liste, men en bueskytter nødt til at tage alvorligt.

 • Undgå pile, der er bøjet eller har chips i dem.
 • Smid beskadigede bue strenge.
 • Hold øje med ubudne gæster, der forsøger at krydse området.
 • Vær høflig til andre bueskytter på målområdet.

Buejægere følger et andet sæt bueskydning sikkerhedsregler. De har brug for at bære en laser, der vil måle afstande. Misforstået afstand af kun fem meter kan sætte jægerens liv i fare. En såret bjørn eller vildsvin er et farligt dyr. En streng igle vil forhindre at advare et dyr til din tilstedeværelse. Den sidste regel er at vente. Du må ikke nærme sig en nedskudt dyr i tyve minutter. En blodspor betyder ikke byttet lægger døde 50 meter ind i bushen.

Jagt Sikkerhedsregler

Der er et par jagt sikkerhedsregler, der gælder for alle typer af jagt :.

 • Fjern aldrig din appelsin jagt vest.
 • Aldrig løftestang efterlade en lastet brand arm lænet mod et træ eller hængende på en gren.
 • Det er ulovligt at jage på privat ejendom.
 • Altid syn et skydevåben inden du trækker på aftrækkeren. En brun ting bevæger sig i underskoven kan være en outfitter s Packhorse, en landmands ko, eller en tabt person.

Jagt sikkerhedsregler gælder for mere end skydevåben sikkerhed. Små spil jægere har brug for at bære en Bowie kniv til beskyttelse. En and jæger kan stå ansigt til ansigt med en vildsvin. En elg jæger kan møde en bjørn eller puma. Det er bedre at være forberedt på nødsituationer. Jægere skal også huske de moralske regler. Må ikke dræbe små spil at fordrive tiden. Drik ikke på området, og spiller ikke drengestreger, mens i området.

Tilmelde sig en Hunters sikkerhedsklasse

Inden der træffes nogen jægere sikkerhedsklasse Kontakt den lokale afdeling af dyrelivet. Nogle stater kræver, at jægere passere en godkendt jægere sikkerhedsklasse før der ansøges om et jagttegn. Ikke alle lokale jagt klubber tilbyder godkendte jægere sikkerhedsmæssige klasser. Alle jægere bør tilmelde sig jægere sikkerhedsklasser mindst en gang hvert 10. år. Kendskab til skydevåben kan slappe en jægers forsigtighed. Skødesløshed dræber hundredvis af jægere hvert år.
Hunt klubber hold jægere sikkerhedsmæssige klasser, der underviser mere end skydevåben sikkerhed. Disse kurser lære jægere, hvordan man håndterer sårede dyr, hvordan at bo sikkert i ørkenen. De holder selv handy kurser om emner som montering treestands sikkert, hvad de skal gøre, når tabt, hvordan man overlever, hvis sårede, og hvordan man overlever et dyr angreb.

Jagt sikkerhedsreglerne i det sydlige USA

Den sydlige USA byder på mange jagt udfordringer og farer. Jagt sikkerhedsregler forberede jægere for angreb af en vildsvin, bjørn, eller giftig slange. Ekstrem varme, tørst, og bakteriel infektion fra sump vand kan dræbe inden for en dag. Jagt Sikkerhedsregler hjælpe jægere overleve. Ingen jæger skal gå ind i bushen uden en tilstrækkelig forsyning af vand, en førstehjælpskasse, en slange bid kit, dyr frastødende, og ekstra ammunition. Jægere skal også bære en god jagtkniv, ligesom en Bowie, eller en 10 "Brugerdefineret jagtkniv. En Revolver er en god selvforsvar våben. Bær kniven, dyr frastødende, og revolver er et hylster for at forhindre skade eller tab i et angreb.

Vildsvinejagt Sikkerhedstips

Vildsvin reach vægte på 400 pounds, rejser 40 miles i timen, er smart, har virkelig korte temperament og beskyttende panser over skulderen. Når kantet, de kæmper. De er ikke bange for mennesker, hunde eller bjørn. Det er almindeligt for jægere og vandrere skal jaget og såret af vildsvin. Her er nogle generelle vildsvin jagt sikkerhedspåmindelser:

 • Hold et skarpt øje med svin og lad dem ikke komme bag dig.
 • Vildsvin kan ikke trues ligesom bjørn kan.
 • Medbring en 10 "Bowie kniv med en flig for at gøre stikkende lettere.
 • Carry et par ekstra høj kaliber patroner.
 • Aldrig jage alene.