Jagt: Jagt Knive Tips

At finde den bedste Jagt Knife

Den bedste jagtknive måler cirka 50 på Rockwell C-skalaen. Kontroller tang, når de køber kappe knive. The tang måler afstanden bladet strækker sig ind i håndtaget på jagt kniv. Bladet strækker sig til enden af ​​håndtaget på de bedste håndtag. Brugerdefineret jagtknive kan bestilles fra jagtknive leverandører. Hunters bede leverandørerne at justere håndtaget og greb af jagtkniv til at passe deres hånd, hvilket giver dem bedre kontrol. Dette er vigtigt for jægere med mindre eller meget store hænder.

Typer af jagtknive

Der er en række af jagt knive og hver er beregnet til specifikke opgaver.

  • De Bowie jagt knive er tunge all round knive med en blod rille for feltet dressing spil.
  • Drop-point kniv er designet til små spil og fugle.
  • En Skinning kniv har et bredt blad og fine DGE.
  • Udbening knive kan gøre dobbelt told som en flåning kniv, men kun hvis klingen holdes skarpe.
  • Rensning knive har et andet blad ved spidsen med en krog for at forhindre blokering.

Jagtknive bør aldrig bruges som multi-purpose knive. Dette vil kedeligt og beskadige bladene.

Find Hunting Knife Tilbud Online

Velansete online kniv og jagt specialbutikker sælger engros jagtknive. Disse butikker købe bulk-partier til discountpriser og passere besparelserne på jægeren. Jægere kan finde gode tilbud på alle former for jagt knive. God kvalitet jagt knive med hærdet knive, udsmykkede håndtag, og i brugerdefinerede længder kan købes til en brøkdel af deres almindelige pris.

Der er en forskel mellem en velrenommeret kniv forhandler, der sælger engros jagtknive og virksomheder, der auktion off bulk-masser af sekunder, og defekter. Tag dig tid til at shoppe rundt. Undgå virksomheder, der ikke afslører metal materiale, tang, Rockwell C rating, eller om bladet er hul-jord.

Engros jagtknive

Hunters kun brug for én af høj kvalitet brugerdefinerede jagtkniv. Resten kan købes hos en forhandler, der sælger engros jagtknive. Disse knive varierer i kvalitet, så tjek producentens websted og produkt anmeldelser før at foretage et valg. Jægere vil ikke finde knogle eller hjortetak håndterer, når du køber engros jagt knive, men de vil finde pålidelige all-round knive, boot, fiskeri og specialkemikalier knive alt til lave priser.

Sådan køber du en brugerdefineret Hunting Knife

Der er flere funktioner, som jægere kan have indbygget i en brugerdefineret jagtkniv. En jagtkniv der er afbalanceret og passer jægeren hånd komfortabelt er en fordel på en jagt. Tilpasset jagtknive har ofte den øverste kant af bladet slebet at hjælpe en stikkende bevægelse. En hul-jord skær holder sin klinge længere. En finger lug holder din hånd glide fremad, når stikkende, og giver et godt greb. Tilpasset jagtknive kan gøres med tykkere knive og stærkere metaller end normale jagt knive. En god skik jagtkniv kan hakke eg og stadig bruges til at barbere med. Kig efter en velrenommeret forhandler, der har specialiseret sig i crafting jagt knive.

Grading Hunting Knife Kvalitet

Rockwell C skalaen måler hårdheden af ​​jagtknive. En lav C kvalitet betyder bladet er blød og mister sin kant hurtigt. En høj C rating betyder stålet er for hård. Klingen vil snap under pres, indflydelse, og drejningsmoment. En Rockwell C skala hårdhed i de øvre 50'erne er bedst for de fleste jagt knive.

En god Bowie Knife

Hver jæger drømme om at eje høj kvalitet Bowie jagtknive. Bowie jagt knive kan være udsmykkede med indgraveret knive, eller 50-59 vurderet kulstofstål. Ornate håndtag af ben, tak, eller elfenben kun øger tiltrækning. En Bowie kniv er for lang for de fleste jægere til at bære komfortabelt i området, men de fleste jægere anser dem uundværlige. Mange udsagn hævder en Bowie kniv gemt en jæger fra en vred dyr.