Iværksætter: Pressemeddelelser & anden kommunikation Tips

Håndtryk og Øjenkontakt: Bedre Møder Client

Kommunikation kommer i alle former. Det er ikke begrænset til det skrevne ord. Hvordan du kommunikerer i dine møder med kunder afspejler din virksomhed og niveau af professionalisme. Her er nogle tips til at gøre sikker på du er en selvsikker kommunikator!

 • S tand op: Når en kunde kommer ind i rummet, stå op for at hilse på dem.
 • Vedligehold Øjenkontakt: Se ikke rundt i lokalet; holde dine øjne på din klient, så de føler, at du lytter til dem.
 • Smil! Ingen kan lide en dyster Gus! Husk at smile ofte.
 • Ingen Wet Fish Shakes: Sørg håndtryk er stærk og selvsikker, uden at være anmassende.
 • Gøre din forskning: Gå ind i et møde med en kunde vide, hvem du møde. Besøg kundens hjemmeside for at lære så meget som du kan. Dette vil imponere dem!
 • Husk Navne: Lav en mental note om hver person du møder, fra receptionisten til din potentielle kunde. Få visitkort at få ordentlig stavning. Brug navne i hele dit møde ("Nå, Jake, hvis man ser på vores tal ...")
 • Tag noter: Lav noter på en pude, mens du taler om nødvendigt.
 • Lav en Joke: Hvis spændingen er stigende, smide i en simpel vittighed at lette stemningen.
 • Gå ind med en plan: Har du en dagsorden for, hvad du ønsker at diskutere i mødet. Hvis mødet ledes af sporet, gør dit bedste for at styre den tilbage.

Ring Ring! Sådan at besvare telefonen

Du kan gå dage uden at skulle tale med en kunde eller kontakt på telefonen, ved hjælp af stedet e-mail og instant messaging. Har vi glemt vores telefon etikette? Her er et par tips til at sikre, at du kommunikere professionelt og effektivt på telefon:

 • Identificere dig selv: Når du afhente telefonen, identificere dig selv, i stedet for den sædvanlige Selvom du ikke behøver at give hele firmanavn samt dit navn, besvarer telefonen "Dette er Bill Søde" er en "Hallo?" professionel høflighed. Også, når du ringer andre, identificerer dig selv, før beder om den person, du forsøger at nå.
 • Tilbage opkald hurtigt: Sæt et mål for dig selv at returnere alle telefonopkald inden for en given periode, som en dag eller mindre. Hvis du ikke holde kunderne venter, vil de blive glædeligt overrasket.
 • Tal tydeligt: ​​Hvis du er en naturlig Mutterer eller hastighed oplæser, tage en dyb indånding, sidde ret op og ned, og tale tydeligt og langsomt på telefonen. Det går langt.
 • Shut Up: Hvis du være stille og lade dit opkalds gør det taler, vil du få mere information ud af dem. Folk kan ikke lide stilhed, og de vil ufrivilligt fortælle dig mere, end de planlagt på hvis du giver dem mulighed for.
 • Lad Short Voice mails: Ingen kan lide at lytte til 5 minutter stemme mails. Lad dit navn og nummer og en kort forklaring på dit opkald.

Fodring dine læsere: RSS

Hvis din virksomhed genererer en masse nyheder, det være sig i pressemeddelelser, blogs eller foredrag, kan du drage fordel af et RSS-feed.

Hvad er RSS? RSS står for Really Simple Syndication. Du har sikkert set en kort sætning i toppen af ​​websteder, du har besøgt, der omfatter et link for mere information om overskriften. Det er RSS.

Væsentlige, RSS fungerer som en teaser for at få læserne interesseret i at finde ud af mere om nyheder eller en meddelelse. Du kan enten få din RSS strøm ind i en større RSS-feed og nåede et større publikum, eller sende din RSS på dit websted. Regelmæssig besøgende til dit websted kan abonnere på din RSS-feed og få øjeblikkelig anmeldelse af produkt annonceringer, finansielle resultater, og pressemeddelelser, som du sender dem.

Hvad skal gå ind i min RSS? Enhver form for oplysninger, som du mener, nyheder eller relevante for dine læsere kan gå ind i din RSS-feed. Det omfatter:

 • Pressemeddelelser
 • Blogindlæg produktlanceringer
 • Finansnyheder
 • Meddelelser af præsentationer og webcasts

Abonnenter på din RSS-feed kan klikke på et hvilket som helst RSS, der interesserer dem, og få øjeblikkelig adgang til dine nyheder. Holde dine kunder og fans i den besked via din RSS-feed, og du vil se en stigning i salget hurtigt!

Øjeblikkelig Forfatter: at skrive en E-bog

I dag bliver en forfatter er super enkel. Alle kan gøre det!

E-bøger er elektroniske bøger, der varierer i længde og emne. De er som regel sælges (nogle er gratis) og downloades online. Fordi der ikke er nogen involveret udskrivning, læsere har øjeblikkelig adgang til bogen, og kan gemme den på deres personlige computere.

Så hvad betyder det for dig, en iværksætter? Medmindre du er kendt i din branche, kan du står lidt omtale. E-bøger er en fantastisk måde at blive en kendt ekspert på dit område. Og hvis du kan tjene lidt penge fra salget af dine e-bøger, så meget desto bedre!

For at komme i gang, alt hvad du behøver er:

 • En computer
 • E-bog udgivelse software
 • En idé!

Hold dig til emner, som du kender godt, og som relaterer til din virksomhed. For eksempel, hvis du sælger golfkøller, kan du skrive din e-bog om, hvordan man vælger den rigtige klub for at forbedre dit spil. Husk, at folk, der køber e-bøger vil have en fordel. Hvorfor skulle de købe din bog? Hvad kan du lære dem, at de ikke allerede kender?

Når du har din bog skrevet og præsentabel, er det klar til at sælge! Der er hjemmesider, der hjælper dig fremme salget af din e-bog for en beskeden provision. Du kan også sende bogen på din hjemmeside og sende e-mails, der fremmer bogen til din aktuelle klient database.

Når du har skrevet et par bøger, vil folk begynde at overveje dig en myndighed i dit område!

Kommunikere med en Nyhedsbrev

Nyhedsbreve er store i, at de er informative, nyttige, og holde din virksomhed foran potentielle kunder. Uanset om du beslutter dig for at gøre et print nyhedsbrev eller elektronisk udgave, så sørg for dit nyhedsbrev er velskrevet, har en interessant design, og har kontaktoplysninger for dig og din virksomhed Print:. Print nyhedsbreve har eksisteret i lang tid. Mens de er dyrere end deres elektroniske kolleger, kan udskrive nyhedsbreve være mere effektive, fordi de er konkrete og attraktive.

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev til at være så professionel og poleret, som du ønsker det skal være. Har en ekspert grafiker designe dit nyhedsbrev til at afspejle din virksomheds personlighed. Overvej, hvad egenskaber, du ønsker at skildre:

 • Professionel
 • Alvorlig
 • Pudsigt
 • Sjov
 • Eventyrlig

Skriv informative artikler (ikke mere end tre eller fire) drysset med oplysninger om de relaterede tjenester din virksomhed kan levere. Hvis du tilbyder en forfremmelse eller rabat, omfatter det på forsiden.

Hvem tror du sende det til? Du bør have en database over nuværende kunder og potentielle kunder. Når du får et visitkort, skal du indtaste kontaktoplysninger i din database til at øge din eksponering.

Elektronisk: I dag, flere og flere virksomheder vælger at sende deres nyhedsbrev via e-mail eller skrive det på deres hjemmesider. Det er hurtigt og billigt at gøre det. Du bliver nødt til at ændre dit design, der passer til elektronisk format, men du kan omfatte de samme elementer, du ville gøre i en trykt version.

Fremme Gennem Podcasts

Det spændende ved at leve i denne dag og alder, er, at teknologien altid er under forandring og skabe nye og vidunderlige måder at kommunikere. Podcasts er populære former for forfremmelse i dag, og du bør overveje vært en på din egen hjemmeside for at nå et bredere publikum.

Hvad er en podcast? Podcasts er digitale lydfiler, der kan afspilles på en computer, en telefon eller MP3-afspiller. De er som regel tale show-stil optagelser på et givent emne, og er af oplysende karakter. Folk kan abonnere på regelmæssige podcasts og downloade dem dagligt, ugentligt eller månedligt.

Din podcast bør dække et emne, som folk er interesseret i,
der vedrører din branche. Hvis du ejer en boghandel, kan din podcast dækker en anden bog hver uge. Ved afslutningen af ​​hver session, kan du sætte din egen virksomhed og give din hjemmeside eller placering, så lyttere, der er interesseret i at lære mere kan kontakte dig.

Folk kan lide at vælge, hvordan de fordøje deres medier. Ved at bo på
de seneste nyskabelser, kan du fange den del af dit marked, der bruger teknologi som et redskab i det daglige liv. Lyttere vil blive imponeret over din tilpasning til teknologien, og vil ønsker at tilbringe deres dollars med dig!

Blogging For Business!

På trods af hvad du tror, ​​blogs er ikke kun for teenagere. De er effektive kommunikationsværktøjer, der kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed og bedre at forstå dine kunder.

Hvad er en blog? En blog eller weblog, er en journal-stil række indlæg på en hjemmeside. De er afslappet i naturen, og læserne kan ofte skrive svar eller kommentarer til dine blogindlæg. Virksomheder bruger dem til:

 • Lad læserne ved om kommende produktlanceringer
 • Teste markedet med nye produktideer
 • Adresse kundens bekymringer og spørgsmål
 • Fremlægge en mere nacn ansigt til kunden
 • Give ressourcer til information om branchen

Hvad en blog er ikke en åbenlys reklame. Det er næsten en public service meddelelse. Sikker på, du forsøger at imponere dine læsere i håb om, at de vil købe fra dig, men du gør det under dække af at give nyttige oplysninger til læseren.

Der er ikke noget værre for din virksomhed end dårlig omtale. Hvis du har kunder, der klager over funktionerne i en nylig produkt udgivelse på web fora og chatrum, ikke feje det ind under gulvtæppet. Behandle spørgsmålet i offentligheden gennem din blog, og du får den for alle dine læsere. Du kan være i stand til at forklare årsagen til nogle af de ændringer, du har gennemført, og dulme pjusket fjerdragt!

5 fejltagelser DIY Corporate Communications

Hvis du er ligesom en masse iværksættere, du virkelig tror du kan
gøre alt. Hvad kan være så svært at skrive kopi til din hjemmeside eller brochurer? Mens du kan være en stor forfatter, chancerne er du er bedre til noget
andet. Her er 5 fejl, du kan gøre, hvis du ikke hyre en professionel.

 1. Grammatik fejl: Intet er mere pinligt end at blive kaldt af en klient og
  vide, at der er grammatik eller stavefejl på dit website. Hvis grammatik ikke er din stærke side, overlade det til de professionelle.
 2. Sæt din målgruppe til at sove: Hvis dit produkt er meget
  teknisk og du er en tech-head, kan du skrive kopi til din hjemmeside eller brochure, der er for detaljeret og kedeligt for den gennemsnitlige person. Kopier skal være underholdende og informativt!
 3. Giv falske oplysninger: Du kører en forretning, ikke en analysefirmaet, så du kan ikke vide, hvor man kan finde solid forskning til at sætte dit produkt i søgelyset. Med urigtige oplysninger, vil du køre off potentielle kunder, og mister tillid dine nuværende kunder.
 4. Kig uprofessionel: Potentielle kunder er hårde kritikere. Hvis et websted eller brochure ser amatør, chancerne er de vil gå videre og finde, hvad de har brug for andre steder. Ved at gøre arbejdet selv, du miskreditere din professionalisme, som vil koste dig kunder.
 5. Tager for meget tid: Ligesom alt, hvis du ikke er dygtige til at skrive, vil det tage dig længere tid end du forventede. Det er tid, du kunne bedre bruge drive din virksomhed eller generere salg! Betale en professionel til at gøre det og gratis din tid til de ting, du gør bedst.

Målretning Editors med din Frigivelse

Nogensinde har lyst til din pressemeddelelse går ud i et sort hul? Gæt hvad? Det
gør. Så hvordan kan du sikre, at relevante redaktører læse din frigivelse og
anser det for en funktion eller yderligere dækning?

 1. Target
  Dine Redaktion: Pressemeddelelse Distribution programmer giver dig mulighed
  for at vælge de kanaler, hvor du sender din udgivelse. Du kan vælge kategorier
  Ligesom Medicinsk, underholdning, sundhed, og Automotive. Må ikke være grådige og sende
  Deres frigivelse til alle. Hold dig til relevante industrier for at sikre interesse fra
  redaktører.
 2. Følg
  Op: Redaktion få hundreder, hvis ikke tusinder, af pressemeddelelser hver
  dag. Ved at følge op for at se, om der er interesse for din udgivelse, du ophold på
  sindet af redaktører i din branche. Selv hvis de ikke kan rumme en historie om
  dine nyheder nu, hvis du holde kontakten, kan de har brug for dig senere for et tilbud eller
  interview.
 3. Sende
  Din Frigivelse Direkte: Hvis du føler din udgivelse er
  relevante for lokale nyheder, fax eller e-mail en kopi til redaktøren af ​​det afsnit, du føler
  det passer bedst med. Selv om de ikke kan tage meddelelse om din historie gennem
  mediekanal, de bruger til at få nyheder, der modtager en kopi af frigivelsen fra dig
  med en personlig bemærkning (efterfulgt af en opfølgning telefonopkald) øger
  sandsynligheden for at få dækning i medierne.

Hvordan SEO Øger din pressemeddelelse Value

I den stadigt skiftende teknologi landskab i dag, er det ikke nok til at skrive en nyhedsværdi pressemeddelelse. Søgemaskineoptimering kan hjælpe med at få din udgivelse til toppen af ​​søgemaskinerne, hvilket betyder flere øjne ser din løsladelse.

Definition: Først en hurtig gennemgang af SEO. Søgemaskineoptimering er processen med at øge trafikken til et websted med brug af stærkt søgte søgeord. Alle søger efter indhold forskelligt, men SEO tager de mest brugte søgeord og indsætter dem i tekst eller en hjemmeside til at skabe bedre resultater.

SEO kan medvirke til min Release: Lad os sige, du ønsker at distribuere en pressemeddelelse om åbningen af din vovse spa ligger i Orlando. Nogle søgeord, du måske ønsker at inkludere i din udgivelse er:

 • Hund grooming
 • Pet grooming
 • Hund dagpleje
 • Hund spa
 • Hund grooming Orlando

Du behøver ikke at medtage alle de søgeord, men hvis du inkluderer en håndfuld, vil du blive vist oftere i søgninger efter disse søgeord. Sig nogen typer en søgning efter "hund grooming Orlando." Deres løsladelse kommer op i resultaterne. Hun læser udgivelse, besøger din hjemmeside, og straks tidsplaner en aftale. Det er en kunde, du måske ikke har fået, hvis du ikke havde brugt SEO!

Nitty Gritty af en pressemeddelelse

Hvem. Hvad. Når. Hvor. Hvorfor. Hvordan.

Mener at tage dig tilbage til femte klasse? Disse seks små ord er
ekstremt vigtigt for din virksomheds public relations-kampagne. De er de grundlæggende elementer i en god pressemeddelelse.

Husk, at en pressemeddelelse skal være kort og til det punkt. A
Læseren bør få alt, hvad han har brug for i første afsnit (herunder hvem, hvad, hvornår, hvor, hvorfor og hvordan), og kødet skal komme fra resten.

Hvem er den virksomhed at gøre annonceringen? Hvad gør de? Give
en kort oversigt over din virksomhed, herunder en enkelt sætning, der beskriver, hvad service eller produkt, du giver.

Hvad: Hvad er nyhederne? Hvis du vandt en regering kontrakt, skal du ikke bruge
blomstrende sprog at sige det. Bare sig det.

Hvornår: Hvornår nyheden sker, eller hvornår vil det ske i fremtiden? Hvis din nyhed er en særlig begivenhed, skal du sørge indeholde oplysning om dato og tidspunkt for begivenheden, så interesserede læsere kan deltage.

Hvor: Du vil inkludere din virksomheds placering i datoen linje i din pressemeddelelse.

August 7, 2007 - Washington DC

Hvis dette er tilstrækkeligt dækker ", hvor" af nyheder, det er fint.
Men hvis nyhederne handler om din virksomheds deltagelse i en halvleder konference i Kina, fokus på Kina i kopien.

Hvorfor: Hvorfor er denne nyhed relevant? Hvorfor læsere bekymrer sig om din seneste
donation til Humane Society? Gør nyheden har formålet, så det ikke bliver tabt i havet af pressemeddelelser, der går ud dagligt.

Hvordan: Hvordan denne nyhed sker? Hvis du investerer en million
dollars i et college legat fond, men glemmer at nævne du fik penge fra en forskningsbevilling din virksomhed vandt, nyheden falder fladt. Holde det interessant så meget som muligt.

Stop lige der! Optagelse din målgruppe

Der er bogstaveligt talt tusindvis af pressemeddelelser, der går ud hver dag, bare i USA. En pressemeddelelse er holdbarhed er forholdsvis kort, og efter en dag, sandsynligheden er stor, at din udgivelse ikke vil blive læst. Så hvordan kan du får mest ud af denne eneste dag synlighed?

Overskrifter.

En udgivelse med et stærkt og interessant overskrift er mere tilbøjelige til at blive læst end en med en kedelig overskrift. Se for dig selv:

 1. Borimax vinder en anden regering kontrakt
 2. Bevæbnet med majs, til Borimax og US Army Team Up Stop Bin Laden

Hvilken en ville du læse?

En overskrift er en teaser. Det giver lige nok oplysninger at læseren ønsker at vide mere. Tag et kig i din avis eller online nyhedskilder. Du ser overskrifterne, der får din opmærksomhed, og du ønsker at læse mere.

Her er tips til at skrive en iøjnefaldende overskrift til din udgivelse:

 • Brug den aktive stemme
 • Brug nutid
 • Hold dig til korte, enkle ord
 • Gør positive udsagn
 • Vær specifik
 • Lad ud udråbstegn og tegnsætning
 • Må ikke være "sød"

Hvis du ikke får alt, hvad du vil have i din vigtigste overskrift, overveje at tilføje en sub-overskrift, der yderligere kan kvantificere dit emne. Denne sub-overskrift supplerer overskriften ovenfor:

Borimax, førende producent af ethanol i USA, vinder toårig regering kontrakt at kæmpe krigen mod terror

Har jeg brug for en professionel pressemeddelelse Writer?

Medmindre du er en forfatter selv, og kender pressemeddelelse skrivestil, er svaret ja, du har brug for en professionel pressemeddelelse forfatter.

Mens du skriver en pressemeddelelse synes simpelt nok, er en professionel kan sikre din udgivelse distribueres til større nyhedskilder som MSN, Google og Yahoo. En professionel forfatter kan også give søgemaskine optimering af din udgivelse ved hjælp af søgeord.

Dine muligheder for at arbejde med en pressemeddelelse forfatter omfatter leje en konsulent eller freelance skribent, eller leje nogen in-house til at gøre arbejdet.

Hvis din virksomhed lægger ud mange pressemeddelelser hver uge eller måned,
du kan være i stand til at arbejde med en freelance skribent, der kan tilbyde den
tilgængelighed, du har brug for at sætte udgivelser ud på en kort varsel. Du kan være bedre stillet ansætte en medarbejder, der kan skrive og distribuere pressemeddelelser som en del af hans arbejde på din virksomhed.

En pressemeddelelse er skrevet af en professionel og distribueres gennem
store medienetværk vil koste alt fra $ 500 til flere tusinde dollars, afhængigt af hvor du vil have det fordelt. Lokal eller metro fordeling er den mest overkommelige løsning, og er et godt valg, hvis dit firma arbejder primært i lokalområdet. Men hvis du arbejder med kunder over hele landet eller verden, kan en national eller international udgivelse være den eneste måde at gøre den slags splash du har brug for.

Hvad er en pressemeddelelse?

Hvad er pressemeddelelser? Hvorfor skal min virksomhed bruge dem? Hvordan kan
pressemeddelelser hjælpe mig?

Hvis du læse nyheder med jævne mellemrum, har du sikkert læst en presse
slip uden at vide det. De fleste af de nyheder, du læser kommer fra en pressemeddelelse.

Pressemeddelelser er effektive metoder til at sprede ordet om
din virksomhed, hvilket resulterer i mere trafik på dit websted og flere kunder! Væsentlige, de er meget nyt bid. Din meddelelse kan være om din helt nye selskab, ny hjemmeside for nylig lanceret, storkunde underskrevet den, nye produkt, eller noget andet, at offentligheden kan finde nyhedsværdi.

Du vil bemærke en tilbagevendende tema: NEW. Nogle virksomheder forsøger at generere
et buzz ved at omskrive gamle nyheder eller en udtalelse (Lazertek maskiner er de bedste i branchen!). Medmindre nogen gav dig en pris for at være den bedste, ingen bekymrer sig om din egen mening om dit produkt.

Pressemeddelelser er skrevet af professionelle pressemeddelelse forfattere,
og er normalt 400 ord eller mindre. De er fordelt gennem en distribution service og sendt til tusindvis af websteder, tv- og radiostationer, magasiner og aviser. De websites normalt bogføre udgivelsen samme. De øvrige medier, men er ikke garanteret at offentliggøre eller nævne dine nyheder, medmindre de finder det yderst nyhedsværdi eller relevante for deres lokale marked.

Hvis det er relevant nyhed, kan en journalist følge op for at få yderligere
oplysninger fra dig vedrørende nyhederne. Hvis der er industri specifikke fagblade inden for dit område, sørg for at de får den udgivelse, da de er mere tilbøjelige til at dække dine nyheder.

Gratis annoncering via Artikel Skrivning

Så du er en lille virksomhed med ingen markedsføringsbudget. Tror du ikke en chance for succes? Du tager fejl. Ved at bruge effektive og frie teknikker, kan du markedsføre din virksomhed problemfrit og generere nye forretninger! Ved at skrive og udgive artikler om emner i din branche, kan du effektivt øge din troværdighed som en ekspert på dit område og få nogle gratis reklame for din virksomhed!

Steder hvor du kan være i stand til at publicere artikler kan nævnes:

 • Indhold-drevne websites, der dækker en lang række emner
 • Industri-specifikke publikationer og websteder
 • Større aviser og blade

Hvad at skrive om: Hvad vil du sælge? Sportsudstyr? Skriv om sikkerheden af ​​beskyttende sportsudstyr. Er du en advokat? Skriv artikler om emner, du ofte spurgt om. Tanken er ikke at skrive en 400-word annonce (i virkeligheden, det er en god måde at få startet ud disse artiklen sites). Det er at tilbyde information til et publikum, der forhåbentlig vil være så interesseret de vil besøge din hjemmeside for at lære mere om, hvad du gør.

Uanset hvad du sælger, har du sandsynligvis snesevis af konkurrenter. Ved at skrive artikler og blive en ekspert i din branche, du sætter dig ud fra resten. Når dit navn bliver kendt, vil du få henvisning efter henvisning til nye forretninger!