Iværksætter: Online virksomheder Tips

Maksimer de salgsfremmende muligheder artiklen markedsføring

Din artikel vil blive offentliggjort online. Det betyder, at folk vil kun finde den, hvis den vedrører de centrale ord og udtryk, de bruger til at søge på internettet. Derfor din artikel behov bruger nøgleord og sætninger strategisk. Vær meget omhyggelig med ikke at overdrive det - keyword stuffing er dårlig - ikke gør det.

Når artiklen er fundet, skal den læses eller læseren vil ikke gøre det til din ressource i feltet og klikke sig frem til din hjemmeside. Så gør dit indhold godt og din ressource box overbevisende.

Også, du har brug for at være strategisk om den artikel, du udgiver. Opret en plan for din artikel markedsføring, så du vil vide, hvad du laver, hvorfor og hvornår.

Hvor mange artikler kan du indsende på én gang?

Jeg tror ikke, der er en artikel mappe regel, der begrænser, hvor mange artikler, du kan indsende på én gang. Når det er sagt, hvis den ressource boksen peger på den samme hjemmeside for hver artikel, vil jeg begrænse det til to eller tre. Du ønsker at opbygge din ryg links på en mere organisk måde og pludselig har 50 tilbage links til dit websted fra en mappe, kan få dig dinged for indhold spam af søgemaskinerne.

Overvej at have to eksemplarer navigation

Overvej at have to eksemplarer navigation: en langs toppen af ​​din hjemmeside og en anden langs siden. Nogle besøgende på dit websted vil favorisere den ene frem for den anden, og hvis det ikke er der måske ikke engang tænke på at kigge i den anden placering.

Dokumentere, hvad du gør og sælge dette

Du skal dokumentere alle de systemer, du bruger. Når du har oprettet en, der virker meget godt for dig, skal du oprette et produktoplysninger, der viser andre, hvordan man får de samme fordele dine kom. Nu har du et nyt produkt for at tilføje til din markedsføring tragt!

Du må ikke udgive indhold, der ikke hjælper dine læsere

Det kan synes som at slå en død hest, men du skal altid huske, at din artikel, skal tjene det primære målgruppe: læseren. Hvis du er ligeglad med læseren, vil den vise. Må ikke blive fanget kun få links tilbage til dit websted.

Vær opmærksom på, at ikke alle artiklen mapper vil acceptere dit indhold automatisk. Følg deres retningslinjer og specifikationer, der mest sandsynligt vil indeholde krav om, at din artikel være velskrevet og informativ.

Desuden, hvis din artikel giver værdi til læserne, vil det mere sandsynligt blive samlet op af andre udgivere. Skriv de artikler, som udgivere ønsker i deres publikationer og din potentielle publikum vil eksponentielt vokse.

Udført forvirre grund til at udgive dine artikler med grund til at skrive dem

Du publicere artikler til artiklen mapper til tre grundlæggende årsager: branding, leadgenerering og forfremmelse. Men der er kun én grund til at skrive en artikel, og det er at informere din målgruppe. Hvis artiklen ikke er fokuseret på denne primære og vigtigste formål, vil det mislykkes at opnå de tre grunde, du udgiver den artikel, fordi ingen vil være interesseret i at læse den.

Først og fremmest er du nødt til at få folk til at læse din artikel, så få dem til at klikke på din ressource box. Dette opnås ved at skrive kvalitetsindhold.

Hvad bruger du artiklen markedsføring at opnå?

Bruger du artiklen markedsføring for at forbedre off-side SEO gennem tilbage links? Er du bruger den til at drive trafik til dit websted? Bruger du den til prime din liste-bygning pumpe? Hvert af disse mål vil blive lettet ved en lidt anden strategi.

Hvor produktiv en artikel forfatter kan du være?

Hvor mange artikler kan du skrive i en uge? 1? 2? 50? Hvor ofte du indsende dine artikler til artiklen mapper er meget afhængig af, hvor mange artikler du kan skrive. Selvfølgelig, hvis du kun kan skrive en om ugen, vil du ikke være at indsende mere end en gang om ugen.

Fordele og ulemper fo at vælge et emne og skrive forskellige artikler til din blog og artiklen mapper

Teknikere:

Dette er sandsynligvis din mest magtfulde indstilling ... du opretter unikt indhold for alle de steder, du vil sende det, og du sparer tid, fordi jo mere du skriver om en fokuseret emne, jo lettere og hurtigere bliver det.

Ulemper:

Af alle de metoder til rådighed, dette tager mest tid og kræfter.

Fordele & ulemper ved at offentliggøre en artikel i en artikel mappe, så sammenfatter det på din blog

I denne strategi, vil du pege læseren tilbage til biblioteket i slutningen af ​​resuméet.

Teknikere:

Din artikel får en højere placering, du stadig få indhold til din blog.

Ulemper:

Har din artikel peger på din blog? Nu du opretter et gensidigt link som rent faktisk kan sænke din søgemaskine placering i begge steder.

Fordele & Ulemper af at offentliggøre en artikel i en artikel mappe, derefter igen at udgive det på din blog.

Teknikere:

Dette er en god strategi, hvis du kun er blogging for søgemaskine optimering årsager. Det sparer dig tid og lader dine artiklen bibliotek artikler får højere placering på søgemaskinerne.

Ulemper:

Igen, hvis din artikel peger tilbage til din blog, kan du frustrere dine læsere.

Fordele & Ulemper af udstationering en artikel på din blog, så re-udgivelse i en artikel mappe

Teknikere:

Når der er mere end én version af en artikel på nettet, vil søgemaskinerne giver den højeste rang til den, de indekseret først, nogle gange endda ignorerer helt dem, de finder bagefter.

Derfor, hvis du kommer til at skrive din artikel i mere end ét sted uden at ændre ordlyden på alle, skal du udgive på det sted, du ønsker at rangere højest først. Vent et par dage derefter sende det andre steder. Så hvis du vil have din blog til at rangere højere, poste artiklen først.

Ulemper:

Hvis artiklen peger tilbage til din blog, kan have for meget kopieret indhold blot frustrere dine læsere. Husk, de har klikket på linket i din artikel for at få mere information ... ikke bare de samme oplysninger.

Hvorfor du har brug for en opt-in box: Årsag # 5

En opt-in box ser mere professionelt, at en simpel formular. Når du har en ren, stiliseret opt-in box, det ligner mere du er villig til at investere i din virksomhed. Og når du tror på din virksomhed, er det lettere for andre at gøre det, så godt.

Hvorfor du har brug for en opt-in box: Årsag # 4

En opt-in-box kan fremhæve dit løfte om ikke at dele deres oplysninger med andre og bruge det ansvarligt - stigende tillid. Folk er meget opmærksomme på, hvordan deres i-bokse er fyldt med SPAM ... så lad dem vide, at ingen af ​​denne ting vil komme fra dig.

Hvorfor du har brug for en opt-in box: Årsag # 3

En opt-in boksen kan fremvise dit opt-in tilbud, der gør Deres anmodning om navn og e-mail-adresse mere overbevisende. Medtag din bonus navn og, hvis værelse, et billede af det virtuelle emballage.

Hvorfor du har brug for en opt-in box: Årsag # 2

Ikke alene har du brug for at spørge dit website besøgende til deres navn og e-mail-adresse, skal du sikre dig, at din anmodning er "høres". Det er nødvendigt at skille sig ud fra resten af ​​dit websted, så folk vil bemærke det. Hvis du bruger en simpel form, kan besøgende på dit website glans over det og aldrig tilmelde din liste.

Hvorfor du har brug for en opt-in box: Årsag # 1

Folk vil ikke frivilligt ud af godhed i din høre, sende dig deres kontaktoplysninger. Du er nødt til at bede om det. Derfor skal du have en autoresponder service og bruge deres webformular til at bede om disse oplysninger på din hjemmeside.

Opt-in box placering for listen bygning

Hvis dit primære mål er at vokse din liste, så vil din opt-in-box skal være "over folden" ... der er en besøgende på dit websted bør ikke have til at rulle ned for at se det.

Men skulle det gå til højre, venstre eller center? Der vil være dem, der fortæller dig, at sætte det på højre eller venstre konverterer bedre end det modsatte. Men i sidste ende afhænger det af, hvordan du vil designe din side og hvilken slags andet indhold vil være der, også.

Ofte, når alt du vil have, er en overskrift og opt-in box, skal boksen gå i midten. Hvis indholdet er mere robust - en blog, et salgsbrev til din opt-in bonus, en video - sætte den til venstre eller højre, afhænger i høj grad af:

  • Hvor travlt webstedet er
  • Hvad du ønsker den besøgende at se først

Din bedste chance er at vælge den placering, der er den mest lovende og derefter teste det.

Blogging indhold tip: Gå Multi-Media

Del billeder, videoer og lyd med din blog læsning publikum. Dette giver din blog et mere 3D-følelse og, du ved, hvad de siger .... et billede siger mere end tusind ord!

Blogging indhold tip: være en halvåben Bog

Del dine personlige erfaringer, især da de vedrører din virksomhed, på din blog. Dette hjælper dine læsere føle, at de kender dig og giver din blog en personlighed.

Blogging indhold tip: Bor, Baby, bore!

Bor ned i små detaljer om dit emne i dine blogindlæg. Jo mere du vise din dybde af ekspertise, jo mere sandsynligt folk tænker på dig som go-to person i dit område af ekspertise.

Blogging indhold tip: Tips & råd

Vis din ekspertise ved at give nyttige tips, råd og information på din blog. Dette vil placere dig som en ekspert og eventuelt en tanke leder. Det skaber tillid, som kun kan hjælpe salget.

Blogging indhold tip: Top X Lister

Folk elsker at læse lister. Du kan oprette enkle eller komplekse "Top 5? Eller" Top 10? lister, der dækker:

  • De bedste måder at ...
  • Grunde til, at ...
  • Bedste ressourcer til ...

Vær kreativ. Brug søgeord som din springende off point. Jeg er sikker på, du kunne komme op med mindst en top liste per måned.

Vær realistisk med dine planer for din blog

Mens du opretter din blog plan, kan du drømme stort, men også være realistiske i den tid linjer, du angiver for dine mål. Mange solo iværksættere, der er ny blogging, har urealistiske forventninger til, hvor hurtigt deres læserskare vil vokse og hvor meget af en stigning i resultatet blogging vil bringe dem. Når disse urealistiske forventninger ikke er opfyldt, de stopper blogging ... ofte lige før de har nået en kritisk masse og var på kanten af ​​succes! Så lave kort- og langsigtede planer - og holde sig til dem!

Hvordan vil du måle din blog resultater?

Hvordan vil du vide, at din blog er ved at nå de mål, du har sat for det? Du er nødt til at måle resultaterne af din indsats. Du er nødt til at planlægge, hvordan vil gøre dette måling på forhånd. Vil du måle besøgsstatistik? Mængde af kommentarer? Opt-in abonnent vækst? Indgående links? Noget andet? Bestem hvilken metrik giver mening for de mål, du har i tankerne og sætte tingene op, så du kan måle denne parameter over tid.

Hvordan vil du markedsføre din blog?

Hvis du bygger det, vil de komme bare ikke fungerer med blogs. At opbygge trafik, er du nødt til at fremme det på en eller anden måde. Alt for mange bloggere bruger alle deres tid på at skrive indlæg og næsten ingen tid at markedsføre sitet, så dette er en vigtig del af din plan. Der er så mange måder at gøre dette både passivt og aktivt, at jeg kan ikke rigtig nævne dem her. Men det er helt sikkert noget, der bør være en del af din blog planen.

Hvilken slags indhold vil din blog funktion?

Når du planlægger din blog for succes, du har brug for at vide, hvad du vil skrive om. Hvilken emne vil dit indhold dække? Hvilken stil af levering vil du bruge? Vil dine indlæg omfatter fotografier? Clipart? Video? Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe dig med at oprette et design, der understøtter dit indhold planen.

Hvor ofte vil du sende til din blog?

Jo oftere du sender til din blog, jo mere trafik, du sandsynligvis vil tiltrække. Men du skal være realistisk og afveje behovet for trafik med den tid, du har til at skrive gode kvalitet stillinger. Så hvor ofte vil du være udstationering til din blog? Daily? Ugentlig? På bestemte dage i ugen? Sørg din blog plan passer de behov, dine kundeemner. Hvor ofte ville de være tilbøjelige til at besøge og læse dine indlæg? Også huske på, at du ønsker at holde sig til en regelmæssig tidsplan. Når dine læsere vide, at du opdaterer ofte, vil de vende tilbage til dit websted på regelmæssig basis.

Hvilke resultater vil du opnå med din blog?

Som en solo iværksætter, er det især vigtigt, at du har en plan for din virksomhed, herunder din blog. Nøglen til at have en vellykket blog som en virksomhed ejer er at holde dine mål klart og konkret ved hvert skridt af vejen. Den første ting du skal tænke på er de resultater, du ønsker at få fra din blog. Ønsker du at dyrke en RSS-abonnement liste? Hvad med en opt-in liste? Har du lyst til at dyrke begge dele? Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe dig med at beslutte everythiing andet om din blog.

Ønsker du din web besøgende at ringe til dig?

Dit telefonnummer skal være front-, center- og farvestrålende på din startside. Al kopi på siden skal prise de dyder og fordele ved at kalde dig. Overbevis dine besøgende til at tage telefonen nu.

Ønsker du din web besøgende til opt-in til din liste?

Så har du et par strategiske muligheder med din landing eller hjemmeside. Du kan spille hardball og gøre den besøgende tilmelde dig eller forlade. Denne form for opt-in side har nogle oplysninger forklare fordelene ved at vælge i, og en opt-in-box.

Eller du kan spille softball og bare gøre opt-in fremtrædende. Dette kan være en god mulighed, hvis endnu et mål af din startside er at etablere ekspertise eller opbygge et forhold. Tillade dine besøgende til at gennemse lidt før vælger-in kunne være en meget god strategi.

Ønsker du din web besøgende til at købe noget?

Så din destinationsside skal være fri for rod. Alle kopi skal drive den besøgende mod salg og det eneste valg af handling, han eller hun skal have, er at købe eller forlade.

Byg en liste med dit Home Page

Landing sider, der har det ene formål at opbygge en liste kaldes ofte squeeze sider. Dybest set en besøgende til en sådan webside enten giver deres navn og e-mail-adresse til gengæld for en opt-in bonus ... eller de forlader.

Denne type webside har en opt-in-box som sit omdrejningspunkt. Enhver og al tekst er der for at overbevise den besøgende til at indtaste deres navn og e-mail-adresse i formularen.

Etablere dit brand med Your Home Page

Dit brand er så meget mere end et simpelt logo eller et slogan. Det er en følelsesmæssig oplevelse. En landing page, der kommunikerer denne erfaring er formentlig en af ​​de mere vanskelige dem at skabe.

For det meste er følelser formidles via et websted med billeder, farvekombination og eventuelt overskrifter. En branding side er normalt tunge på ambiance men lys på information.

Destinationssider, der etablerer ekspertise eller forsøge at opbygge et forhold er en form for denne type hjemmeside.

Din målgruppe Effect Website Design

Den type person, du ønsker at kommunikere med via din hjemmeside, vil bestemme, hvad farver kan være i din farvepalet, hvilke billeder, du bruger til at illustrere dine point, og hvordan du organiserer din hjemmesides oplysninger. Erhvervskunder vil forvente en vis look, der er meget forskellig fra, hvad arbejde i hjemmet moms vil forvente og forholde sig til.

Domænenavne: støtte dit brand

Nogle gange, du vil have dit domænenavn til at være mere om dit brand end om SEO eller et bestemt produkt eller en service. For eksempel, hvis du er en forfatter, foredragsholder eller træner, vil dit navn gøre en meget god domæne. Ikke alene understøtter dit brand, men hvis nogen søger efter dig på internettet ved navn, har det også din nøgle ord.

Men hvis du ikke forsøger at brande dit navn, men i stedet er ved at opbygge et brand, som du senere kan sælge eller testamentere til dine børn eller børnebørn, kan du gå en anden vej og købe et domæne, der beskriver din tjeneste.

Domian navne: være let at forstå og huske

Det er bedre at have et domænenavn, at en person kan huske og nemt skrive i deres browser, end en, der er dygtig, men svært at huske, hvordan man stave.

Også, bør du holde øje med utilsigtede betydninger, der kan være lurer i kombination af bogstaver. Tag for eksempel choosespain.com. Dette domæne kan læses på to måder: "vælger smerte" eller "vælge Spanien." Sidstnævnte er den tilsigtede mening.

Domænenavne: Hjælp til søgemaskineoptimering (SEO)

Hvis du kan bruge søgeord, din målgruppe vil bruge til at se efter, hvad du har at tilbyde på dit domæne, så dit domæne selv hjælpe med SEO. For eksempel, hvis en person ville bruge udtrykket "hjemmelavede cirkel" for at lede efter din nye bog, så en domæne såsom janeshomemadepies.com ville fungere rigtig godt at få søgemaskine trafik.

Domænenavne: Capture interesse i at besøge hjemmesiden

Når nogen ser dit domænenavn, det gør dem ønsker at besøge hjemmesiden? Er domænet kommunikere en fordel, at internettet surfer ønsker at have? For eksempel, hvis du sælger widgets, så et domæne som widgetsforconstruction.com klart identificerer hvilke widgets er for, og vil tiltrække folk fra byggebranchen. Et andet godt eksempel kunne være costeffectivewidgets.com ... dette domæne klart, en fordel for de widgets ... de er omkostningseffektive.

Domænenavne: Klart identificere, hvad din virksomhed eller et websted er ca.

Mange vellykkede domænenavne er det samme som produktet fremmes på dette sted. Andre oplyse, hvad produktet handler om. Begge disse strategier fungerer godt, fordi domænenavnet hjælper den besøgende forstå, hvad du kan forvente, før de selv derhen.

Brug Titel Tag at forbedre Search Engine Optimization

De ord, du bruger i titel-tag er det, vises i klikbare tekst på søgemaskinens resultater side. Derfor er du vil være sikker på, at dette omfatter ikke kun navnet på din hjemmeside, men også den vigtigste fordel (ved hjælp af nøgleord, naturligvis) du har at tilbyde. Hvis du ikke ved, hvordan du tilføjer eller ændre din hjemmesides titel tag, så sørg for din webmaster gør det for dig.

Brug "alt" Attribut at forbedre søgemaskine optimering

Den alt attribut er en egenskab ved det "img" tag og blev oprettet som et alternativ til ikke-visuelle browsere, når de kommer på tværs af billeder. Med andre ord, er den tekst, beregnet til at blive brugt, når billedet ikke er synligt på siden. I stedet, hvad der vises (eller læse) er alternativet tekst.

Men nu, hvor folk kan søge efter billeder på søgemaskiner, kan denne attribut bidrage til din SEO. Så er der en nøgle-ord rig, men simpel beskrivelse af billedet i din "alt" attributten og dit websted vil dukke op på billedet søgninger, så godt. Dette vil igen, kan forbedre dit samlede placering.

Brug H Tags at forbedre søgemaskineoptimering

Når en søgemaskine vurderer din webside, det tager et kig en teksten ligger mellem overskriften tags ("H" tags) og vejer dem mere end tekst, der ligger uden for dem. Derfor ord, der er sat mellem H1 gennem H6 tags bære mere definition vægt end andre ord.

Så skal du bruge disse tags til alle dine vigtigste ord sætning overskrifter ... ikke "B" eller "stærke" tags. Mange website ejere glip af denne lille smule af søgemaskineoptimering (SEO) ved hjælp af fed tags i stedet.

Selvfølgelig tekst i mellem fed tags bære mere vægt end almindelig tekst, så tag stadig kan hjælpe dig SEO indsats.

Hvad er Anchor Tekst og hvorfor skal jeg bruge det?

Når du læser noget online, og du kan se, at en sætning i en sætning eller afsnit er en levende link, linket tekst, er det, der kaldes "anker tekst." Dette er fordi det virker som et anker til linket. Her er et eksempel:

Hvis du er en blogger, så skal du være at bruge artiklen markedsføring til at drive trafik til din blog.

I dette eksempel den understregede kopi - selve teksten - vil linke til indhold relateret til den sætning.

Anchor tekst er også, hvad Google og andre søgemaskiner bruger til at rang backlinks. En hjemmeside, der er knyttet til fra specifikke søgeord vil rangerer højere for disse søgeord. Links, der bruger tekst vejes tungere end links, der bruger URL. Her er to eksempler på en URL-link:

www.yourwebsite.com

http://www.yourwebsite.com

Du vil opdage, at man omfattede "http: //" og den anden ikke gjorde. Det betyder ikke, at jeg ved, at gøre en forskel, som du bruger. Men den tidligere (der starter med "www") er lettere at læse, og nogle gange læsbarhed tæller. Brug din sunde fornuft i denne sag.

Du bruger anker tekst, fordi det giver dig mere søgemaskine juice og kan forbedre klik.

Du bruger URL-links eller sammenhæng eller til at hjælpe læsere, der måtte være at læse dit indhold i en tekst format, der ikke understøtter anker links.

Brug sub-navigation på din "spand" sider

Brug sub-navigation på din hjemmesides "bucket" sider, men ikke din startside. For eksempel, hvis en af ​​dine vigtigste navigationsinstrumenter "spande" er "Portefølje", og indeholder prøver af dit arbejde, så når nogen klikker på "Portefølje" linket, de skal tages til en side, at yderligere nedbryder din portefølje i forskellige sektioner ... dette er din sub-navigation.

Gør dine navigations kategorier logisk som muligt

Gør dine navigations kategorier så logisk som muligt. Hvis du kan, teste dine antagelser med medlemmer af din målgruppe. Engang, da jeg arbejdede på et sundhedsvæsen hjemmeside, måtte vi ændre navnene på vores "spande", fordi vores målgruppe ikke bruge de samme vilkår, vi gjorde.

Brug bunden af ​​din hjemmeside for mindre vigtige hurtige links

Hold nødvendige, men ikke nødvendigvis relevante links nederst på siden, hvor de let kan findes, men ikke fylder din primære navigation. Disse links kan omfatte dine juridiske sider såsom fortrolighedspolitik og indtjening ansvarsfraskrivelse, samt din medier værelse og nogle gange kontakt side.

Website Navigation Tip: Opret information spande

Organiser dit indhold i højst syv grundlæggende "spande". Disse "spande" vil danne din hovednavigation som du kan vise på toppen og / eller siden af ​​din webside. Mere end det, og det bliver for svært at navigere.

Brug billeder på din blog

Billeder giver din blog visuel apeal og de hjælper bryde op tekst så det ser mere læsbar. Og nogle billeder, kan faktisk øge forståelsen af ​​teksten.

Når Blogging, Aways Overvej din målgruppe

Selv hvis din blog er generelt personligt, bør du altid overveje interesser dine læsere. Du vil have det til at blive læst, så skriv om, hvad din målgruppe ønsker at læse om.

Hvor ofte skal du sende til artiklen mapper?

Jeg kender folk, der indsende artikler tre til fem gange om ugen. Disse folk er normalt at bruge artiklen markedsføring til at støtte deres affiliate marketing indsats. I dette tilfælde kan lydstyrken gøre en stor forskel.

Jeg tror, ​​at en gang om ugen til en gang om måneden er tilstrækkelig til stabil, organisk vækst i trafikken i de fleste tilfælde. Men, selvfølgelig, de flere artikler du sender til mapper den bedre.

At "vinde" artiklen markedsføring race, mængde er ganske vigtigt. Så vil udstationering oftere hjælpe dig hurtigere nå et stort antal.

I sidste ende er spørgsmålet skal du spørge er, "Hvordan artiklen markedsføring passer i min overordnede forretningsstrategi?«. Dit svar på dette spørgsmål vil hjælpe dig med at beslutte, hvor ofte du skal være udstationering.