Iværksætter: Netværk Tips

Sætte dig selv på Display

De fleste networking organisationer har mulighed for virksomheder til at oprette tabel viser, hvor de har prøver af deres produkter eller marketingmateriale. De er gode (og normalt overkommelige) muligheder for at lade folk komme til at kende din virksomhed!

Appel: Naturligvis vil folk flokkes veldesignede borde. Sørg for at kun have nødvendigheder ved bordet: produkter (hvis relevant), brochurer og flyers, og noget sødt at lokke folk til at besøge.

Candy er en favorit af udstillere overalt. En anden populær mulighed er en tegning eller konkurrence, hvor de besøgende får chancen for at vinde en af ​​dine produkter (eller en dør præmie, hvis dine produkter er dyre eller specialbyggede).

Salgsfremmende Materiale: Sørg for at dine brochurer og marketingmateriale er professionel i udseende, og dækker relevant produktinformation. Det kan være nødvendigt at tilpasse sikkerheden til bedre passer til din målgruppe. For eksempel, hvis du sælger døre, og din sikkerhed adresser husejere, men du beslutter dig for at udstille på en konstruktion show, tilpasse din sikkerhed for at løse bygherrer, i stedet for boligejere.

Optagelse din målgruppe: Du har brug for kontakter; det er formålet med at få et bord display. Du kan gøre dette ved enten at lægge ud en fiskebowle for folk til at droppe deres visitkort i, eller som har en sign-up ark, hvor folk der er interesserede kan give dig deres kontaktoplysninger og tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Vær så informativ som muligt, når vi taler med potentielle kunder. Opsæt så mange møder som du kan ved arrangementet og følge op med et telefonopkald.

Frivilligt for din sjæl og din virksomhed

Hvis du er træt af netværkssamarbejdet scene i din by, give det et twist: prøv frivilligt arbejde. Du kommer til at arbejde med andre for en sag, og i mellemtiden, opbygge relationer, der kunne blive til forretning nede ad vejen.

Netværk handler om at sælge. Men med frivilligt arbejde, behøver du ikke har en bestemt dagsorden at sælge, hvilket gør de relationer, du opretter mere oprigtig. Folk, der har tillid til dig vil stole din virksomhed, hvis og når de har brug for din type tjeneste eller produkter.

Hvad kan jeg gøre? Ikke blot vil du opbygge relationer, der kan oversætte til kunder, vil du opbygge din portefølje af god-doing. Hvis du har en stærk sæt forretningsudvikling færdigheder, frivillige din tid til fundraising. Hvis du er en stærk forfatter og PR person, hjælpe med pressemeddelelser og mediehåndtering. Du er i det væsentlige at sætte dine gode evner til at arbejde, hvilket resulterer i erfaring at bygge på.

Hvordan vil Frivilligt Bring Salg? Tænk på de mennesker, du har mødt i kirken, på dine børns skole, i samfundet. Du kender sikkert, hvor de arbejder, og hvis nogen nævner behøver ydelser eller produkter, du straks tænke på de mennesker, du kender kan give dem. Det fungerer på samme med frivilligt arbejde. Folk kommer til at kende dig, og de ved, hvad du gør for din dag job. Når det er tid for dem at købe den slags post eller tjeneste, du sælger, du er den person i toppen af ​​deres liste!

Hvor kan jeg Frivillige? Der er hundredvis af nonprofit og frivillige organisationer, der har brug for hjælp i hele landet. Find en gruppe, der arbejder for en sag du vil hjælpe med, såsom American Cancer Society eller Scleroseforeningen.

Netværk 101: Hvad kan man forvente

Så du er nervøs deltage i din første netværksmøde. Her er hvad du kan forvente, og hvad du skal gøre for at maksimere din oplevelse:

Ligesom spejdere, fremstilles: Før du går til begivenheden, forberede dig. Medbring en stak visitkort, samt eventuelle brochurer eller prøver du har om din virksomhed. Opret en "elevator tale" for at fortælle de mennesker du møder, hvem du er og hvad du gør. Det bør være 30-60 sekunder. Øv din tale, indtil du er sikker og komfortabel at give det.

Kjole til lejligheden. Netværksarrangementer er Erhvervsministeriet, så kjole i overensstemmelse hermed.

Når du er der: Du får dit navneskilt på området modtagelse. En gang i Værelset, overskue scenen. Der kan være virksomheder, der er oprettet på kabiner rundt i lokalet, eller spiseborde, hvis vil blive serveret et måltid.

Beslutte, hvor du ønsker at starte. Vælg en person eller et bord, der ser interessant og introducere dig selv (dit indlæg vil komme i handy). Stil masser af spørgsmål: Hvad er din branche? Hvor længe har du været i drift? Du vil lære at stille spørgsmål, der fører op til pumpning din egen virksomhed. Opbevar dem tale, og du vil sandsynligvis afhente behov, de har, som du kan udfylde.

Glem ikke få visitkortet af alle, du taler med, om de synes som en fremtidig kunde eller ej. Sommetider netværk relationer tage et stykke tid at dyrke, og mens nogen, du møder måske ikke brug for dine tjenester den dag, de meget vel kan kalde dig ned ad vejen.

Få Salg uden at bruge en Ton

Netværk er en af ​​de mest overkommelige, effektive former for reklame til rådighed for små virksomhedsejere. Netværk indebærer regelmæssigt deltage i møder eller arrangementer med andre erhvervsfolk, med det formål at forbinde med en gruppe af ligesindede. Ved at bygge relationer med denne gruppe af mennesker, du opbygge tillid. De kommer til at kende dig som en person, og stedfortræder, de får at vide og stole på din virksomhed.

Kom godt i gang: Ikke alle netværksgruppe er ideel for dig. Hver gruppe har sit eget fokus, så forske grupperne i dit område og beslutte, hvilke du passer bedst med:

 • Frekvens: Nogle grupper mødes hver uge, mens andre mødes månedligt. Har du tid til at afsætte til ugentlige møder? Hvis en gruppe har obligatorisk fremmøde, kan du sikre du kan gøre det til hvert møde?
 • Kønsspecifikke: Nogle netværksgrupper fokus på kvinder eller mænd iværksættere, mens andre er blandet.
 • Specifikke funktioner: Nogle grupper er alle om generere forretning for hinanden, og andre er mere filantropisk karakter. Må ikke gå ind i et møde med en dagsorden, end alle andre.

Når du finder et par grupper, du er interesseret i, deltage i nogle møder, før du fastsætter kontanter at blive medlem af organisationen. Nogle grupper beder om $ 200 $ 300 for årlige kontingent, som er temmelig velvoksen overvejer du måske ikke finde et godt match med gruppen. Normalt kan du deltage i flere møder, før du nødt til at beslutte, om du ønsker at deltage.

Netværk er en kontakt sport

Hvis du jævnligt deltage netværksfunktioner, er du gør mest muligt ud af dine kontakter? Du bør få visitkort fra hver eneste person du møder på disse begivenheder og indtaste disse kontakter i din database. Ved at følge op, kan du holde kontakten med potentielle kunder.

Tak Card: Direkte efter et møde en forretningsforbindelse, sende dem et personligt kort, og omfatter følgende:

· Tilstand, det var dejligt at møde dem

· Nævn hvad du kan give dem i vejen for ydelser med dit produkt / service

· Tilføj personlig kommentar, såsom "Jeg håber, din datter får overmænd snart," baseret på din samtale

Nyhedsbrev: Opbygning af dit nyhedsbrev database indebærer opbygning dit salg. Dit nyhedsbrev kan indeholde informative artikler om dit område eller månedlige tilbud og rabatter kun for abonnenter.

Tankevækkende hånd: Når ferien kommer rundt, gøre dine kontakter føle sig speciel. Sende ferie og fødselsdagskort til din adresseliste, lade dem vide, at du tænker på dem på disse særlige dage. Som du ved, folk kan lide at føle sig speciel, og at få et kort fra, du vil gøre dem til at føle fantastisk.

Når det er tid til disse kontakter til at købe, hvad du sælger, kan du være sikker på at du er på toppen af ​​deres liste.

Din nøglen til en stor Networking Indledning

Du har sikkert hørt udtrykket "elevator tale". Men vil du virkelig vide, hvor vigtigt det er at gøre nye kontakter? Denne korte introduktion er det eneste, kolleger forretningsfolk vide om dig og hvad du gør, så du er nødt til at få mest ud af det.

Dit indlæg bør ikke være mere end 15 til 17 sekunder lang. Det er svært at få plads til alle de vigtige ting, du ønsker at sige om din virksomhed i den korte tidsramme, men du vil blive overrasket lige, hvad du kan pakke ind!

Der er fem centrale områder, du bør fremhæve med din introduktion:

 1. Hvem. Det synes at være en no brainer. Fortæl din målgruppe, hvem du er. Men du behøver ikke starte ved begyndelsen ("Jeg er født på en gård ..."). Fortæl dit navn og din virksomhed, titel valgfri.
 2. Hvor. At sige, hvor du er fra, eller hvor dit kontor er kan åbne døren til samtaler. Du kan finde folk, der også blev født i Chicago, men flyttede til New York, men indtil du tilføje, at elementet ("Jeg er fra New York, i form af Chicago,"), at døren vil aldrig åbne.
 3. Hvad du Do. Giv en kort, en sætning beskrivelse af, hvad din virksomhed gør. Du har sikkert allerede har en hurtig beskrivelse af, hvad du gør. Overvej at tilføje nogle jazz til det at gøre det mere spændende.
 4. Hvordan du tilføje værdi. Hvis du mødte en kvinde, der præsenterede sig som at køre en virksomhed, der kan fordoble din likviditet, er du nødt til at kvikke op. Find en snazzy fordel din virksomhed giver, og sætte det ind i din introduktion.
 5. Kvantificere, hvor du tilføje værdi. Hvis du har numre, sikkerhedskopiere din påstand. Hvis du kan sige, at du har hjulpet 200 virksomheder fordoble deres cash flow, der er et antal mennesker er opmærksomme på.

Carve Out Time For Netværk

Som ejer af en virksomhed, du er optaget. Det er en given. Hvor meget tid bruger du sætte i netværk og skabe nye kontakter? Hvis det er mindre end halvdelen af ​​din professionelle tid, kan der ikke være nok.

Netværk er ikke et øjeblik forretning generator. Det handler om at opbygge langsigtede relationer, med håbet om, at en dag kan de blive til salg eller partnerskaber. Så det betyder, at du ikke kun kan investere i netværk, når du har brug for nye kunder. Det er en løbende proces, som du nødt til at arbejde på at udvikle.

Hvis du ikke har tid til at netværke, få tid. Intet er en bedre tid investering end netværk. Oprette en tidsplan hver måned, der omfatter netværkssamarbejde i din travle kalender. Når du er på et netværksmøde, være der fuldt ud. Tjek ikke voicemail og e-mail. Fokus på at opbygge relationer med de mennesker i din gruppe.

Husk, at du netværk til at give, ikke at få. At have den rigtige holdning, når du møder andre ejere ligesindede business er vigtigt, for netværkere kan få øje på en salgs haj. Et salg haj er den person, der ikke har nogen anden dagsorden end hans egen, og ønsker at gøre kontakter bliver til salg. Det er en turnoff i netværkssamarbejde verden, så du skal ikke være skyldig i det.

Vær åben for hvad du kan finde på arrangementer. Du kan få brug en indendørsarkitekt eller babysitter og finde en ved at bygge relationer!

Common Ground

"Jeg kan lide dit tørklæde!"

Hvad er en bedre måde at møde nogen på et netværksmøde, end at komplimentere dem (især kvinder)? Alle kan lide komplimenter, og det sætter dem på lethed, hvis du starter ud med en.

Det er skræmmende at den mest tillid til folk til at gå ind i et rum af fremmede og begynde at gøre venner. Sig til dig selv, at du har noget til fælles med hver enkelt person i rummet, hvis blot det faktum, at I alle har besluttet at deltage i begivenheden.

Starter med en kompliment gør det nemt at skifte til introduktioner og diskussioner om dine virksomheder. Jo flere spørgsmål, du stiller, jo lettere er det at komme til at kende din nye ven.

Hvad har vi til fælles? Du behøver ikke at tale forretning på alle på et netværksmøde. Hvis du møder en kvinde, hvis søn er blevet potte uddannet nylig, og du går igennem de samme ting, med alle midler, har potte snak! Men forlader med et visitkort, og den viden, du lige er begyndt at opbygge et forhold med en person.

Husk: fælles grundlag gør en stor opfølgning. Når du sender en note siger det var stort møde en kontakt, kan du tilføje en personlig bemærkning om din nye fælles grundlag ("Hørte du Little League starter op snart? Lad mig vide, hvis din søn vil deltage!"), Som kan gøre en ellers snerpet forretningsforbindelser mere nacn.

Fake til du Gør det!

Vidste du 93% af folk selv identificerer som genert? Så hvordan gør en person, der gemte sig fra naboerne ud af generthed som barn skabe kontakter og finde kunder?

Fake det.

Hvis du ikke er sikker på, af natur, foregive du er. Du er ikke iført en skilt, der siger, "Jeg er genert og mangler selvtillid." Den store ting om et rum fuld af fremmede er, at de ikke ved noget om dig. Du kan have falsk praleri, og de vil aldrig blive det klogere.

Hvis tale foran mennesker har altid været din undergang, er du ikke alene. Husk, at de mennesker du møder sandsynligvis lige så forskrækket som du er til at blive sat på stedet. Øv din introduktion og tale foran et spejl, indtil du kan levere det naturligt og uden prompter.

Vi er ikke i junior high længere. Hvad er det absolut værste, der kunne ske for dig på et netværksmøde? Du snuble over et ord? Du tur ned ad trappen? Det er ikke enden af ​​verden. Faktisk vil du sandsynligvis finde en masse opmuntring i stedet for de hånende skrig du husker fra din skole dage. Voksne håndterer forlegenhed meget bedre.

Det bedste scenarie er, at du få nye kontakter, nye samarbejdspartnere og nye venner. Gennem netværk, kan du opbygge relationer, der vil vare resten af ​​dit liv.

Hvor Må dine kontaktpersoner Lie?

Vi kan alle bruge flere kontakter. Selv hvis du har hundredvis af kontaktpersoner i din adressebog, hvor mange kan du faktisk stole på at være aktive forretningsmuligheder? Der er tre typer af netværk kontakter. Nogle gange kan din kontaktperson falde i mere end én kategori.

Operationelle: operationelle kontakter er de mennesker, der kan hjælpe dig køre din forretning effektivt. Det kan være en person, der sælger kontorartikler eller softwareløsninger, eller en person på udkig efter et job i markedsføring, når du har en åben position.

Strategisk: Strategisk kontakter hjælpe os med at vokse vores forretning. Det kunne være en ny klient til din virksomhed eller et firma du kan partner op med at tilbyde en bredere vifte af tjenester. Sig for eksempel du ejer en computer hardware selskab. Hvis du møder en kontaktperson, der ejer en softwarevirksomhed, kan du være i stand til at slå sig sammen og hjørne en del af IT-markedet ingen af ​​jer kunne have fanget før!

Personlig: Ikke alle networking møde genererer salg. Nogle gange er du møde folk, der tænker som dig (du er alle passionerede iværksættere, så sandsynligheden er stor), som du ønsker at tilbringe tid med. Du har måske aldrig tale om business igen i dit forhold, eller du kan hoppe ideer fra hinanden.

Må ikke gå ind i en netværksgruppe med din seværdigheder indstillet på kun at få nye forretninger. Du kan gå glip af nogle andre værdifulde kontakter, mens du bærer dine skyklapper.

Hvor IKKE til Netværk

Du er sulten. Du ønsker salg. Du går til lokale netværksarrangementer med målene for at finde kunder og generere indtægter. Du vil mislykkes.
Her er nogle tips om, hvad man ikke skal gøre, når du netværk.

 • Vær nøjeregnende. Alle på netværksarrangementer ønsker at skabe kontakter, der bliver til salg. Men hvad gør et netværksmøde forskellig fra en sælgers telefonopkald er underfundighed. Hvis du vil slå dit publikum fra, skubbe dine produkter på dem. Følg dem rundt, udråber hvor stor dine produkter er.
 • Forfølge en kontakt, selv om han er ikke interesseret. Aldrig sige aldrig, ikke? Alle ved, at der i salget verden, ingen måde ja. Hvis du møder en, der siger, de er ikke interesseret, tror ikke dem. Hold på at tilslutte væk, og du vil gøre salget (eller ikke)!
 • Stay selvcentreret. Det handler om dig på netværksarrangementer. Spild ikke din tid ved at stille spørgsmål om andre. Du behøver ikke rigtig pleje, gør du ??
 • Spring præsentationerne. Du er der for at tjene penge, så hvorfor spilde værdifuld tid på at lytte til talerne fortælle dig, hvordan man kan tjene penge?
 • Drikke sig fuld. Hey, hvorfor skulle de har en bar ved arrangementet, medmindre du skulle drage fordel af det? Desuden en øl eller to gør dig til en mere overbevisende sælger.
 • Ikke gider med visitkort. Hvis folk virkelig forstår, hvor stor dit produkt er, vil de ringe til dig. Så bare sidde ved telefonen og vente!

Forretning Seminarer Som Networking Tools

Out og ud netværksarrangementer er ikke din eneste ressourcer til potentielle kunder. De fleste byer har seminarer og foredrag om forskellige elementer i erhvervslivet, såsom:

 • Hvordan til at køre en lille virksomhed
 • Effektive markedsføring teknik
 • Lukning et salg
 • Kom tilbagevendende kunder

Disse emner kan blive undervist på et netværksmøde, efteruddannelse skole eller handelskammer. Nogle er gratis, mens andre kan kræve en lille betaling for fremmøde.

Klasser som disse vil blive fyldt med andre iværksættere, som, afhængigt af din virksomhed, kan være store kontakter! Du kan opleve, virksomhedsejere, der har brug dine produkter eller tjenester, kender folk, der gør, eller der kan være i stand til at samarbejde med dig på et joint venture.

På den anden side af Podium: Tror ikke disse muligheder lige fra positionen af et publikum medlem. At give et seminar eller foredrag er også en god måde at komme til at kende folk lokalt, og det sætter dig ud som en ekspert på dit område.

Dit publikum vil være ivrige efter at tale med dig efter din præsentation, for at lære mere om, hvad du ved. Udnyt disse muligheder for at udvide din kontaktliste, og du vil hurtigt se dit salg stige som følge!

Online Networking: The Thing Fremtidens

For travlt til at deltage i et netværk frokost hver uge? Teknologi kan du netværke, hvornår og hvordan du vil - online! Du kan drage fordel af store netværksværktøjer online for at opbygge relationer med ligesindede erhvervsfolk og potentielle kunder.

Advertising Options: netværksgrupper i dag normalt tilbyde dig din egen webside eller reklame på deres hjemmeside som en del af dit medlemskab pakke. Medlemmer, såvel som alle andre besøge sitet, vil se din annonce, og hvis de klikker på det, vil blive taget til din professionelle hjemmeside. Annoncering via en netværksgruppe er normalt en meget mere overkommelig end reklame med andre kilder.

Ubegrænsede ressourcer: Hvem er bedre til at bede om råd, end folk, der allerede har gjort, hvad du laver? Kollega netværkere danner en stor støtte kæde til at hjælpe dig, når du har spørgsmål om fakturering, bogføring, salg og lager plads, blandt andre emner.

Online netværkssider har fora eller chat boards, hvor du kan sende et spørgsmål, eller søg for at se om dit spørgsmål allerede er blevet besvaret. Du kan finde svaret fra et medlem halvvejs rundt om jorden!

Forbundet Kontaktpersoner: Selvom en kollega medlem af en netværksgruppe ikke kender dig personligt, har aldrig set dig eller talt til jer, er der en obligation, der eksisterer udelukkende af dig at være en del af den samme organisation. Vær ikke bange for at kontakte et medlem, der kunne være interesseret i din virksomhed. Resultaterne kan overraske dig. Mange virksomhedsejere får en tredjedel eller mere af deres virksomhed gennem online networking grupper!

Må ikke vente 'til det sidste minut

Er du desperat fordi salget ikke kommer på den måde, du håbede? Leder du efter et hurtigt fix, nogle instant kunder? Netværk er ikke din løsning. Desværre er der mange mennesker henvender sig til netværkssamarbejde forventer at lukke salget samme dag. Det bare ikke ske (så ofte). Netværk handler om at udvikle og pleje relationer, som måske eller måske ikke bliver til salg.

Start før du skal: Vent ikke ting er hektisk at starte netværk. Start når tingene er stor. Du vil afgive en bedre vibe end desperation, som vil gøre dig flere kontakter. På denne måde har du en bedre chance for at dine kontakter bliver til salg, når du virkelig har brug for dem.

Nurture dine kontaktpersoner ... selv når du oversvømmet: Hold op med de mennesker, du klikker med en gang om ugen eller en gang om måneden. Check for at se, at de laver ok. Hvis de føler, at du virkelig pleje, vil de ikke køre, hvis du ringer med at anstrengt, sulten lyd i din stemme, når du har brug for noget.

Må ikke har forventninger: Hvis du ikke forventer at gøre $ 1 million i salget fra netværk, bliver du nødt til at blive glædeligt overrasket over ethvert salg du får som resultat af dit forhold bygning. Gå ind i netværk med et åbent sind, med tanken om Hvad kan jeg give, snarere end hvad kan jeg få ud af det?

Uden for Begivenhed: Networking i livet

Du må ikke pakke væk din networking støvler, så snart din månedlige møde hævet. Hver dag, hver person du møder, er en mulighed for at netværke, så lære at drage fordel af det.

 1. Skift dit perspektiv. Måske har du aldrig tænkt på dine naboer eller den fyr, du altid se på cafeen som en del af dit netværk. Men man ved jo aldrig, hvor de kan føre.
 2. Skifte emne. Hvis du altid diskutere ballet med den kvinde, du chatte med mens de venter på jeres døtre i dans klasse, kan du aldrig finde ud af, at hun er den administrerende direktør for en investeringsbank. Stå de sædvanlige emner og tale forretning. Du kan finde alliancer du aldrig vidste eksisterede.
 3. Være åbenlys. Hvis du leder efter nye talenter, spørger den fyr, der arbejder på (måske ejer) gymnastiksalen, hvis han ved nogen som det, du leder efter. Han kan have en fætter, der rekrutterer ledere, og kan være i stand til at få dig familien rabat!

Må ikke se på netværk som noget, der tager alt for meget af din tid. Du kan opbygge relationer i dit netværk, mens du laver næsten alt: dagligvarer, kører ærinder, vanding af planterne! Få mest ud af de relationer, (store eller små), som du har i dit personlige liv og gøre dem til forretningsforbindelser!