Iværksætter: Marketing Tips

Forbedre hjemmesiden konvertering ved at være provokerende eller vække nysgerrighed

Folk elsker et mysterium, så hvis du kan vække deres nysgerrighed til at vide mere med din overskrift, så vil du med held lokke dem ind i kroppen på din startside. Her er nogle eksempler:

 • Den dyreste Mistake af dit liv
 • De mennesker, der læser denne bog vil ende op med dine penge
 • Har du gør nogen af ​​disse ti pinlige ting?

Er du ikke bare dø for at vide, hvad det dyre fejl er? Og hvordan vil læse en bog hjælpe folk tager mine penge? Og, ooh, jeg håber jeg ikke gør nogen af ​​disse pinlige ting ... jeg bedre finde ud af, hvad de er. Mystery og nysgerrighed er overbevisende ... brug dem med omtanke til at trække folk ind i din kopi.

Svar dit mål markedets brændende spørgsmål

Her er en artikel markedsføring tip: Du skal få dine artikler læst for at få dem hjælpe dig med at opnå dine mål. En måde at få din artikel læse er at besvare dit mål markedets brændende spørgsmål. Hvad holder dem op om natten? Hvad er de kæmning internettet i jagten på svar til?

Men hvordan kan du opdage, hvad disse ting er? En måde er at gøre nogle nøgleord forskning.

Når du ved hvad de brændende spørgsmål, kan du besvare dem i din artikel. Bedre endnu, skabe et produkt eller opt-in bonus, besvarer spørgsmålet på et dybere plan og bruge artiklen til at drille dem med en del af svaret. Din ressource box så peger dem til din mere udviklet svar på deres brændende spørgsmål.

Markedsføring dig selv

Din virksomhed er ikke det eneste, der skal fremmes. Du, virksomhedsejeren, har brug for at markedsføre dig selv, så folk ved, hvem du er, og ved fuldmagt, kender din virksomhed.

Fortæl din historie
Som iværksætter, du sandsynligvis har en interessant historie om, hvordan du kom ind i erhvervslivet. Spil dette op til medierne. Her er nogle gode historie ideer, der kan gælde for dig:

 • Trukket dig op af dine bootstraps fra et liv i fattigdom
 • Overvandt diskrimination at blive en minoritet virksomhedsejer
 • Gav op et sikkert job for at følge din passion
 • Vågnede en nat med en genial idé
 • Efter at have arbejdet i et felt i årtier, du har besluttet at gøre noget den stik modsatte

Medierne elsker en god fortælling, og hvis du har en, kan du generere en brummer omkring dig selv.

Få Intimate
Ikke alene bør du markedsføre dig selv til medierne, men også for dine kunder. Vær ikke kun navnet på etiketten eller boks. Lad dine kunder vide, at du er en person, en person, der kan forholde sig til dem. Det går langt til store kunderelationer.

Du behøver ikke at gå fra dør til dør og introducere dig selv. Overveje at sende et månedligt nyhedsbrev, som indeholder personlige anekdoter om dine oplevelser med virksomheden. Du må ikke gøre det om salg, gør det om at opbygge relationer. Medtag din signatur i bunden.

Være Tilgængelig
Selv hvis du har travlt, få tid til dine kunder. Giv dit mobilnummer eller personlige e-mail-adresse, så kunderne ved, du er oprigtig om at være der for dem. Du vil overraske folk, men de vil forblive loyale over for dig og din virksomhed.

Navngivning din baby: første trin af Marketing

Du kan overveje kun din annoncering til at gøre det tunge markedsføring for din virksomhed. Men dit firmanavn har lige så meget indflydelse ved udarbejdelsen i nye forretninger. Tænk virksomheder, du har arbejdet med eller købt fra. Kan du huske navnene? Hvis ja, var der tænkt sat i navngivning disse selskaber.

Her er nogle tips til at hjælpe dig i brainstorming fase af at navngive din virksomhed.

· Få relevant. Dit firmanavn skal udlede hvad du gør. Hvis du er en renseri butik, Dian s Renseri får punktet på tværs bedre end bare Dian er. Du behøver ikke at være så indlysende, men det skal være klart, hvad din virksomhed gør.

· Vær kreativ. Det er et navn, du vil blive hængende med et stykke tid, så vælg en god en. Hvis egnet, vælge en sjov navn, der vil generere en brummer og få folk beder dig spørgsmål om din virksomheds navn. Folk vil huske Egg markedsføring over SNR Marketing Agency, fordi det er sjovt og skaber et billede i folks bevidsthed.

· Få specifik. Hvis din virksomhed er en LLC eller inkorporeres, beslutte, om du vil inkludere denne titel i virksomhedens navn og logo. Du kan lade det ud, hvis det ikke går med resten af ​​navnet. Men, kan du lide den officielle ring det giver din virksomheds navn.

Når du har et par kandidater til navne, prøve dem på venner, familie og kunder. Spørg, hvad foreninger dit publikum har med hvert navn. Hvis der er nogen negative konnotationer, kaste det og komme videre. Se hvilke navne er mere mindeværdige og som gør publikum lyst at lære mere om virksomheden.

Fremme dit brand med produkter

Du har sikkert ejet din rimelig andel af virksomhedens-brandede kuglepenne og notesblokke. Men hvor mange af dem nogensinde fik din opmærksomhed? Hvor mange salgsfremmende produkter har stimuleret dig at købe fra dette selskab? Sandsynligvis ikke mange.

Salgsfremmende produkter kan være meget effektive former for reklame, hvis de er valgt med omhu.

1. Du må ikke sjuske med dit salgsfremmende produkt budget. Hvis du ikke er parat til at bruge nogle penge, vil du ende med at købe penne ingen læser. Du ønsker at gå over, hvad dine konkurrenter gør, og det kan koste dig. Husk, at omkostningerne vil mere end gøres op med den stigning i salget, du vil have.

2. Tænk uden for notesblok. I dag, PR-produkter omfatter unikke genstande som stress bolde, ure og skrivebord legetøj. Du vil have noget, folk vil se på ofte og registrere dit firmanavn. Vær kreativ, og det vil kunne betale sig.

3. Dit logo skal være iøjnefaldende. Hvis det er i øjeblikket ikke, overveje et redesign, før du bestille produkter. Dit logo skal være en fryd for øjet med attraktive farver. Undgå at have for meget tekst på en lille produkt.

4. splurge for big-payoff kunder. Hvis du har store kunder eller potentielle kunder, som kan betyde en væsentlig gevinst for din virksomhed, investere i særlige gaver til denne menneskemængde. Nice-penne, kan en polo eller Duffel taske med dit logo virkelig imponere en klient eller lukke salget.

Hvad er planen?

Selv om de bedste planer sommetider gå galt, er det stadig nødvendigt at have en plan i første omgang. Bare fordi din virksomhed vokser med stormskridt, tror ikke du kan komme væk uden en markedsføringsplan. Du skal have en markedsføringsplan, der fastlægger, hvad din virksomhed mål er. Ellers vil du ende op med en kugle af knuder garn ned af vejen.

Styrker og svagheder
En effektiv markedsføringsplan skal lægge ud, hvad din virksomheds styrker og svagheder er. Nogle gange får vi så pakket ind i driften af ​​vores virksomhed, at vi ikke ser det store billede. Ved at skrive det ud, kan du nemt se, hvordan du kan spille op dine aktiver og kompensere for din akilleshæl.

Muligheder og trusler
Med din næse til slibesten, vil du aldrig se de muligheder, der er lige foran dig. Men hvis din marketingplan vurderer, hvad der foregår i din branche, kan du se nye muligheder frem.

Analyserer din virksomhed betyder at analysere dine konkurrenter. Hvis du ved, hvordan de fungerer, kan du udtænke en plan for, hvordan du kan hæve sig over dem og hjørne dit marked.

Tidslinje
Ved at udvikle din markedsføringsplan, skal du indstille en tidsplan for dine mål, der skal opfyldes, og følge op hver måned eller kvartal til diagram fremskridt. Du kan altid foretage ændringer i din marketingplan, men hvis du holder øje med, hvor din udvikling falder i forhold til den plan, vil ændringerne kun være mindre.

Extra! Extra! Læs Pressemeddelelsen!

Hvis din virksomhed har spændende nyheder, som du ønsker alle at vide om, skrive en pressemeddelelse. Pressemeddelelser sendes ud "over tråden", som betyder flere nyhedskilder, TV-stationer, og aviser modtager din løsladelse. Typisk vil din pressemeddelelse blive offentliggjort øjeblikkeligt på de fleste af de nyhedskilder, der får det. Tv, aviser, radio og ugeblade er sværere at komme ind. Hvis din nyhed er skelsættende, eller yderst relevant for en bestemt population, kan en af ​​disse former for medier kontakte dig for at gøre en opfølgning historie eller interview. Men generelt, din bedste bedste er online nyhedskilder, der udgiver din løsladelse.

Husk, ingen ønsker at læse fnug. Du bør virkelig har nyheder at dele. Dine nyheder kan omfatte:

· Grand åbning af selskab

· Nyt produkt introduceres

· Ny tilføjelse til executive lederskab

· Selskabet løbende offentlig

· Award eller anerkendelse givet

· Større klient sikret

Din pressemeddelelse skal være hurtig og til det punkt. Det første afsnit bør have alle de relevante oplysninger: hvem, hvad, hvornår, hvor og hvorfor. Læsere vil kun bruge et par sekunder skimming første afsnit, før de beslutter, om de ønsker at læse hele ting i detaljer.

Det bør ikke være mere end 400 ord. Det kan være udfordrende at få alt hvad du ønsker at sige i 400 ord, men formålet med en pressemeddelelse er at give en nyhed bagsidetekst, ikke en detaljeret historie eller funktion.

Vær sikker på at inkludere din virksomheds kontaktoplysninger og hjemmeside, så folk, der ønsker at lære mere om dine produkter kan gøre det.

Brug Technology Marketing på en shoestring budget

På trods af hvad du har fået at vide, behøver du ikke en big-time budget for at få din lille virksomhed fra jorden. Der er flere teknologiske værktøjer til rådighed online, som ikke koster en skilling, men kan hjælpe med at generere salg for din virksomhed.

Blogs
Blogs er en afslappet form for markedsføring. I stedet for at sende snerpet e-mails eller breve, kan du lade dine kunder og potentielle kunder ved, hvad der sker med din virksomhed i en blog. Mens du kan dække strengt virksomhedsoplysninger, såsom nye produkt udgivelser, ofte stillede spørgsmål, og kundens bekymringer, kan du også skrive om din branche generelt, hvilket gør din virksomhed en kendt ekspert på dit område.

Der er tonsvis af gratis hjemmesider, som lader dig nemt oprette en gratis blog og link til den på din hjemmeside. Du behøver ikke engang at være en it-guru for at finde ud af det!

Podcasts
Podcasts er en anden stor trend i reklamer lige nu. Med en billig digital optager (eller bruger optagelse software på din computer), kan du optage almindelige programmer og uploade dem til din hjemmeside for besøgende at lytte til.

Du kan dække industri nyhedsopdateringer hver uge, derefter sætte din virksomhed i slutningen.

E-nyhedsbreve
Hvis du har en database af kunder og interessenter, ophold i deres ansigter. Ved at sende ud en e-mail nyhedsbrev hver måned eller to uger, kan du holde dem ajour om, hvad din virksomhed gør, samt give dem specielle kampagner ikke er tilgængelige for offentligheden.

Ekspert Artikler

At blive en kendt ekspert i din branche kan synes som et langsigtet projekt, men du kan faktisk gøre jobbet ret hurtigt ved at skrive artikler. Ved at skrive om den virksomhed, du er i, kan folk se, at du ved hvad du taler om - og mens du ikke åbenlyst forsøger at sælge dem på dit produkt eller service, er du plante subliminale frø i deres sind, der vil vokse ind fremtidige forretning!

Her er en hurtig how-to for artiklen skriver:

 1. Vælg din Emne: Beslut hvad du vil skrive om. Hvis du er en dyrlæge, kan du skrive om hvordan hjerteorm dræber dyr, eller hvordan den rigtige loppe produkt kan forlænge din hunds liv.
 2. Skriv en tiltalende Artikel: Din artikel skal være informativt og til det punkt. Gør det ikke for lang (prøv 400-600 ord). Du bør give læseren viden, de ikke allerede har.
 3. Find et Publishing Resource: Der er mange hjemmesider, der udgiver artikler. Nogle endda betale for dine artikler! Også se på fagblade og publikationer inden for dit område. Hvis du opererer i en lille industri, er chancerne for din artikel at få dækning i en publikation er temmelig høj.

Når folk begynder at associere dig med viden, vil de besøger din butik eller website oftere, hvilket naturligvis vil blive omdannet til salg!

Du kan ikke råd til ikke at Annoncer!

Du er en lille virksomhed ejer. Du ved, du har brug for at reklamere for at tjene penge, men du behøver ikke hovedstaden. Desværre vil mange små virksomheder mislykkes, fordi de ikke annoncere. Hvad er en dårlig iværksætter at gøre?

Tage risici
Du ville ikke være i erhvervslivet, hvis du ikke var villige til at tage risici. Du kan have taget et nyt lån på dit hjem, raidede reden æg, eller indtjent og gemt til at starte din virksomhed. Alt dette er et komplet spild, hvis du ikke annoncere.

Hvis ingen kender din virksomhed, vil ingen besøger din butik eller website. Hvis ingen besøger, ingen køber. Hvis ingen køber, er du ud af markedet. Det er op til dig at sørge for dit firmanavn er kendt.

Du har en plan, Right?
Før du startede din virksomhed, du har lavet en forretningsplan og budget, ret ?? Hvis du ikke har gjort dette, stoppe læsning og gå skrive en med det samme.

Byg din markedsføring og reklameudgifter i dit månedlige budget, sammen med el, web hosting, inventar mv Udpeg en procentdel af din forventede månedlige salg til reklame. Det behøver ikke at være en masse. Måske bare 10%.

Al reklame er ikke skabt lige
Spild ikke dine penge på reklamer, der er ikke rigtigt for din type virksomhed. Hvis du kører en web-radio station, brochurer og flyers er spild af tid, fordi dit publikum er verdensomspændende. Hvis du kører en vovse bageri i Sacramento, kan landsdækkende web reklame ikke være for dig. Tænk over, hvem dine kunder er, så forskning annonceringsmuligheder.

Interview With The Entrepreneur

Den bedste reklame er gratis reklame. Eller omtale, ikke synes at være direkte reklame. Tilbyd dig op til en lokal radio eller kabel show til en samtale som den lokale iværksætter. Du kan få eksponering i dit samfund uden at betale for en tv-spot!

Glem ikke disse nyttige tips til din samtale:

 • Forbered dig selv. Du kan være i stand til at give intervieweren specifikke spørgsmål, du ønsker stillet, så du kan målrette dele af din virksomhed. For eksempel, hvis du starter en ny produktlinje, anmode om, at intervieweren beder dig om det. Kom op med svar for eventuelle spørgsmål, du måtte blive bedt, herunder din virksomheds historie, hvad din virksomhed gør, hvad din personlige baggrund er, produkter, du sælger, og hvordan folk kan få mere information.
 • Gør indtryk. Hvis du bliver interviewet på tv, klæde din bedste. Du ønsker at komme ud som professionel, så forsage de overalls for et jakkesæt. Hvis du laver et radiointerview, skal du sørge for at rydde frøer i halsen inden du går live.
 • Sælg underbevidst. Når du kan give lidt business boosts, ligesom at nævne, at du tilbyder en speciel lige nu, eller angive din hjemmeside adresse flere gange. Gør det nemt for seere eller lyttere at komme i kontakt med dig.
 • Efterlad en videresendelse adresse. Giv radio- eller tv-station dine kontaktoplysninger i tilfælde af at en lytter eller fremviser spørger dem til at få flere oplysninger om din virksomhed.

Realiseringen Media Kits

Du kender din virksomhed inde og ude. Men hvordan andre ser det? Har du giver nok information for nogen til at træffe en informeret beslutning om, om du vil bruge dine tjenester eller ej?

Et medie kit er den perfekte måde at pakke op alt, hvad der er stor om din virksomhed, og er normalt for mere high-end produkter og tjenester (hvis du sælger fastfood, kan du springe det). Et medie kit giver dig mulighed for at prale om din virksomhed. Den omfatter typisk:

 • Oversigt over virksomheden
 • Bios forvaltning (hvis du er mere end en en-mands operation)
 • Produkt / service-beskrivelser
 • Fordele ved ydelser eller produkter
 • Pressemeddelelser eller relevante nyheder
 • Priser eller certificeringer vundet
 • Kontakt information

Du vil ikke give alle, der går gennem din dør et medie kit, blot de mennesker, der virkelig interesserede i hvad du gør. Du kan gå igennem sættet med dem, at bruge materialet indgår som gode salgssteder i en præsentation.

Når en potentiel kunde går væk fra din butik eller kontor, vil din media kit følge dem. Det kan sidde på et skrivebord, tabt under bunker af papirer, men du kan vædde på, at når tiden kommer, at personen træffe en beslutning om, hvad du sælger, vil du vinde over konkurrenterne uden medie kits.

Visitkort Basics Tip # 1: Keep It Simple

Hold dit visitkort design enkel. Inkludere kontaktoplysninger såsom navn, titel, telefonnummer, faxnummer, e-mail-adresse, hjemmeside og postadresse. Hvis du har et gratis tilbud, kan du medtage det på bagsiden, så godt.

Fik en design i tankerne?

Logos er en fantastisk måde at udtrykke, hvad din virksomhed gør, og hvem din virksomhed er! Du kan lave din statelige, skøre, nuttet, iørefaldende eller sofistikeret. Dit logo er, hvad der vil skille sig ud til folk på dit visitkort, brevpapir, kuverter og tegn, så du ønsker at vælge det bedste logo til jobbet.

Overvej dit billede
Hvad ønsker du at skildre om din virksomhed? Hvis du kører et advokatfirma, vil du sikkert gerne vise, at din virksomhed er professionel og raffineret. En nuttede logo vil ikke droppe det. Hvis på den anden side, du kører en vovse dagpleje, du ønsker et logo, der udtrykker det sjove side af din virksomhed.

Lav en liste over 5-10 kendetegn, der repræsenterer din virksomhed. Derefter komme med billedet ideer til hver enkelt. Hvis "klassiske" er på din liste til din bar / restaurant, måske en martini glas kan betyde, at.

Få til tegnebordet
Uanset om du designe logoet dig selv eller lade en professionel gøre det, skitsere et par ideer, der udtrykker de forskellige facetter af din virksomhed. Finde ud af, hvordan du ønsker at indarbejde dit firmanavn, eller hvis du ønsker at lade det helt ud (tænk: kunstneren tidligere kendt som Prince).

Hvis du vil have din designer til at gøre alt arbejdet, give hende nogle begreber til at komme i gang og se, hvad hun kommer op med.

Test Market
Find sammen tre af dine bedste logo prøver og teste dem ud på kunder og venner. Gør din endelige udvælgelse og begynde at fremme dit brand!

Promotion er materiale til din virksomhed

Har du reklamemateriale for din virksomhed? En brochure? Flyer? Disse er store ressourcer i at de hurtigt fortælle en potentiel kunde alt, hvad han har brug for at vide om din virksomhed, og hjælper ham med det samme at træffe en beslutning om, hvorvidt han er interesseret i dine produkter eller tjenester.

Det meget øjeblikkelig kvalitet marketingmateriale kan være din undergang, hvis du ikke passer på. Hvis du ikke ordentligt fremhæve, hvad der gør din virksomhed stor, så vil det være et stort spild af ressourcer.

Hvad er så fantastisk ved din virksomhed?
Lav en liste over vidunderlige kvaliteter om din virksomhed. Du kan omfatte:

 • Produkt Specs
 • Awards sejre
 • Hvor meget lavere dine priser er Than konkurrenternes
 • Service ydelser

Vælg dem, du virkelig ønsker at fokusere på til din brochure, flyer eller postkort. Word dem i en tiltalende måde (eller har en professionel forfatter gøre det).

Binde det hele sammen
Design (eller har en designer skabe) markedsføringsmateriale, der omfatter professionel grafik, der afspejler, hvad du gør. Der er store skabeloner tilgængelige online, så du kan tilpasse smukke designs. Bind i din markedsføring kopi og sikre, at alt flyder sammen.

Glem ikke at stavekontrol!

Professionel udskrivning
Må ikke få dette langt og derefter udskrive brochurer på din inkjet! Send filerne til en professionel printer eller kopicenter til at gøre flotte kopier med levende farver og en glat finish på premium-papir.

Gør dit websted arbejde for dig

Har din hjemmeside skiller sig ud? Gør det besøgende ophold for at lære mere om, hvad du gør? Er dit websted generere virksomhed?

Hvis svaret på disse spørgsmål er nej, lytte op. Din hjemmeside er en af ​​de vigtigste markedsføring værktøjer, du har. Du er nødt til at sikre dit websted er godt designet og søgbare.

Leje en professionel
Chancerne er, du er ikke en webdesigner. Så hvorfor skulle du prøve at designe din egen hjemmeside? Ansætte en professionel designer vil sikre at du får en top-kvalitet hjemmeside, der vil imponere de besøgende konstant.

En professionel vil have stor stil og kender teknikker til at maksimere din hjemmesides udseende. Normalt en designer vil præsentere dig med to eller tre forskellige design muligheder at vælge imellem.

Optimer din Søgning
Du har sikkert hørt om Search Engine Optimization, men hvad er det ?? Det gør at folk kan finde dit websted, når de ikke engang ved, det eksisterer. SEO arbejder med søgeord. Når en bruger søger efter "Houston hundekenneler," dit kennel websted vises, hvis du bruger SEO.

Din designer skal vide, hvordan man effektivt bruge SEO at øge trafikken på dit websted. Spørg hvilken slags trafik han genereret for andre hjemmesider til at få en fornemmelse for, hvad han kan gøre for dit websted.

Hoppe med på vognen
Søgemaskiner ikke automatisk, at du er der. På Google og Yahoo !, kan du indsende dit link i databasen af ​​hjemmesider, så alle kan finde dig. Kig på disse websteder for at få instruktioner om, hvordan at få opført.

Derudover tilbyder Google en lokal virksomhed værktøj, hvor din virksomhed kan vises på et kort. Hvis nogen søger efter boghandlere i Orlando-området, kan du få din hjemmeside til Brenda Bøger til vises!

Støt din ekspertise ved at offentliggøre indhold Online

Publicere artikler online inden for dit område for at etablere og støtte din ekspertise. Du kan gøre dette ved blogging, artikel markedsføring og blive en klummeskribent på websteder såsom LifeTips! ;-) Folk, der læser dine artikler og kan lide, hvad de læser vil besøge din hjemmeside. Og fordi de føler sig trygge med dig, vil de tilmelder sig for at være på din liste (du indsamler emails, ikke? Og tilbyder en overbevisende opt-in incitament til gengæld, ikke?), Når de er på din liste, de sidste ende vil købe.

Hit Digital Airwaves

Podcasts er hot lige nu. Overveje at gøre en podcast om din branche, der vil oprette dig som en professionel i dit område. Lyttere vil gerne vide mere om din virksomhed og besøge dit websted, hvilket resulterer i salg!

"Lumpy" Mail får opmærksomhed

Det er en travl og budskab overfyldte verden. Ved markedsføring af din virksomhed, er du nødt til at komme med opsigtsvækkende ideer, som vil få din målgruppe til at lægge mærke til dig over skænderi. Her er en idé til at få dig brainstorming.

Mere end Direct Mail

Alle får junk mail - ahem - direct mail hver dag. Hvor ofte har vi virkelig læser postkort eller brev fra en virksomhed? Ikke ofte. Men giv ikke op på direct mail. Hvad med at sende en lille gave til potentielle kunder, der omfatter en lille note eller brev fremme din virksomhed? Hvis du har en målrettet gruppe af potentielle kunder, kan du sende:

* Blomster

* En gave kurv

* En mærkevarer pen eller notesblok

* Et kontor legetøj

* En mærkevarer, men sjovt, T-shirt

* En kupon

Du er mere tilbøjelige til at få feedback, hvis posten gør modtageren stop og opmærksomme. Disse kaldes "klumpet" mail og på grund af naturlig human nysgerrighed, lumpy mail tendens til at få åbnet.

Visitkort Basics Tip # 3: bagside

Der er meget debat om, hvad skal gå på bagsiden af ​​dit visitkort. Nogle siger holde det tomt, så folk du aflevere det til, kan skrive noter. Mens andre siger at lægge mere information her. Jeg siger gøre begge dele! Bruge nogle af plads til at præsentere din overbevisende gratis tilbud, men også give nogle plads til notatskrivning.

Sælg din virksomhed med en blog

Blogging er blevet meget populært på internettet, og det er en fantastisk måde at sælge din virksomhed. Hvis du ikke har en blog, du har brug for at få en nu. En blog kan være en meget effektiv markedsføring værktøj til at sælge din virksomhed. For at sælge gennem din blog, skal du gøre det populært - annoncere at generere et stort antal hits - skrive i din blog mindst en gang om dagen - ikke være genert, frit dele dine meninger og informationer.

Mens du kommunikerer gennem din blog, dele alle kampagner, giveaways og konkurrencer, som du har i gang. Du kan også dele oplysninger, som vil være til gavn for dine læsere. Hvis du ikke har nogen kampagner, giveaways og konkurrencer oprette en til at trække den potentielle kunde til dit websted.

Brug Marketing Under din fritid

Brug marketing teknikker til at sælge din virksomhed i løbet af din fritid giver ikke anledning til meget arbejde eller arbejde. First off, før du begynder at bruge marketing teknikker til at sælge din virksomhed samle de rigtige salgsmateriale. Du skal bruge: visitkort, flyers og brochurer, der har din virksomhed information om dem.

Skal du på ferie? Tag alle salgsmateriale med dig - læg dem på instrumentbrættet i din bil. Hver gang du besøger en rasteplads Grib nogle visitkort og tage dem med dig. Når du går ind på toilettet lå et visitkort i hver ledig bås, og som du forlader, skal du placere en på vasken. Selvom det kan lyde plat, kan det være effektive; du ved aldrig, hvem kan samle en op og tage det med dem.

Mens der på den vej, du kan få sulten og stoppe ved en restaurant for en bid at spise. Før du forlader restauranten sætte en af ​​dine visitkort mellem salt og peber shakers. Du kan også besøge deres offentligt toilet og placere en anden visitkort i båse der.

Hver gang du stopper på en tankstation eller praktisk lager tage en flyer i med dig og bede ekspedienten om han / hun vil hænge flyer op for dig. Igen, kan du besøge deres offentligt toilet også.

Måske din fritid er ikke at tage en ferie, måske er du bare gå til din lokale købmand, stormagasin, eller osv .. Det er også fint, fordi alle disse tips kan anvendes i dit lokale område. Som en kendsgerning, mens du går gennem parkeringspladsen du kan også placere et par flyers ind på forruden af ​​bilerne.

Sælg din virksomhed på World Wide Web

Internettet giver dig mange teknikker til at sælge din virksomhed. Brug af markedsføring kombineret med World Wide Web, kan du markedsføre din virksomhed gratis. Er du klar til at komme i gang? Her er hvordan du kan sælge din virksomhed via World Wide Web:

1. Kig efter websteder, der ligner din virksomhed. Når du har fundet de websteder, skal du kontakte webstedet ejer og høfligt bede ham eller hende til at gøre et link udveksling med dig.

2. Søg på internettet for nyhedsbreve og e-tidsskrifter, der ligner i indhold til dit nyhedsbrev eller e-zine. Dernæst kontakte redaktøren høfligt bede ham / hende, hvis de ønsker at køre en kort reklame for din virksomhed i deres nyhedsbrev eller e-zine, til gengæld for en kort reklame for deres virksomhed i dit nyhedsbrev eller e-zine.

3. Den bedste måde at få eksponering for din virksomhed er at slutte fora, der ligner din virksomhed. Når du tilmelder dig skal du sørge for at genoptage og deltage i drøftelserne, så det ser ikke ud som du er lige der til at fremme din virksomhed og køre. Og husk, når nævne din virksomhed på fora; ikke spam dem - kun skrive i ét bord, og bogføre på brættet, der tillader reklame.

4. Opret pressemeddelelser for eventuelle foræring, konkurrencer eller osv, som du har. Der er mange websteder, der vil tillade dig at distribuere din pressemeddelelse gratis. For at finde disse websteder søge på internettet efter "gratis pressemeddelelse distribution." (Lad anførselstegn omkring gratis pressemeddelelse distribution.)

Der er mange andre måder at sælge din virksomhed og skabe potentielle kunder, men det trick er at holde dem at komme tilbage. Du kan henvise til de andre tips nævnt på denne hjemmeside; de vil hjælpe dig med at fastholde disse potentielle kunder.

Hvordan at markedsføre din virksomhed

1. Opret en vare eller tjenesteydelse, der er i høj kurs.

2. Sørg for de priser, du har angivet er rimeligt prissat - gerne slå dine konkurrenters priser, hvis det er muligt.

3. Vær ikke bange for at tilbyde noget gratis.

4. Hold dine kunder kommer tilbage ved at tilbyde salg.

5. Opfølgning med dine kunder for at sikre, at de er tilfredse. Hvis din kunde er utilfreds løse problemet og tilbyde noget som en undskyldning.

6. Når sælger din virksomhed gennem direct mail indeholde en selvstændig rettet, stemplet kuvert.

7. Du må ikke skjule ting - altid udskrive eller sende sandheden.

Marketing din virksomhed via Pay-Per-Click

Pay-Per-Click markedsføring er lettere på dit budget, og er en bedre måde at markedsføre din virksomhed. Men for at pay-per-klik markedsføring at være effektive for din virksomhed er der et par ting, du skal vide. Den vigtigste ting at gøre, før du opstiller pay-per-click-reklamer, er at skabe en markedsføringskampagne. Du har brug for din marketing kampagne for at være effektive, og det er, hvordan du kan skabe en effektiv markedsføring kampagne:

1. Beslut hvem du ønsker at markedsføre sig med. Der er mange søgemaskiner, der tilbyder pay-per-click-tjenester, men det er dit job at finde ud af, hvilke der fungerer bedst for andre - dette vil være den, du vil bruge. To gode søgemaskiner er Google Adwords og Yahoo Search Marketing.

2. Vælg de rigtige søgeord. Må ikke bare vælge alle søgeord, studere de søgeord omhyggeligt at afgøre, hvilke der er mest populære, og vælge de søgeord, der relaterer til din virksomhed.

3. Skriv en overbevisende annonce. Mange pay-per-click søgemaskiner vil begrænse de tegn og længden af ​​din annonce - holde din annonce så kort som muligt. Når du skriver din annonce inkluderer søgeord i annoncens overskrift og krop.

4. Overvåg denne kampagne. Hver uge overvåge din kampagne ved at kontrollere, hvilke søgeord der udfører det bedste, og hvilke annoncer bliver klikket på mest. Hvis du opdager, at nogle af dine annoncer ikke klarer meget godt, re-skriver dem, og hvis det er nøgleordet, ændre det til en anden søgeord.

Hold dig inden for dit budget, ikke kommer i krige bud, gøre din forskning, overvåge din kampagne, og du bør gøre godt. Ønsker du meget succes!

Brug Marketing at være forskellig fra dine konkurrenter

Er du annoncerer at matche dine konkurrenters annoncer? Så stop! Tilbyder det samme igen og igen normalt resulterer i ringe eller ingen salg overhovedet. I stedet for at fortælle forbrugerne om "du" prøve at vise din forbruger i stedet. For eksempel, du sælger søgemaskine optimering til din forbruger, men du er at finde ud af, at din nuværende metode til reklamer ikke betaler sig meget godt. Vis forbrugeren, at du ved hvad du laver ved at give ham / hende gratis information. Skriv artikler relateret til den type tjeneste, du sælger. Overfører disse artikler på dit websted og i dit nyhedsbrev. Du kan også skrive en kort e-bog relateret til søgemaskine optimering, og give det til forbrugeren gratis. Brug af markedsføring ved at give væk oplysninger tjener forbrugernes tillid. Så i stedet for at oprette en annonce, der opfordrer forbrugeren til at kontakte dig for yderligere oplysninger, skal du oprette annoncen, der fortæller dem, hvordan du får din gratis information. Senere (ca. en uge), opfølgning med forbrugeren og fortælle dem mere om dine tjenester.

Fem teknikker til bedre Sales Online

Ved salg online du behøver at vide nogle af de bedste teknikker, der vil hemmelige besøgende til købere:

1. Giv en god beskrivelse af hvad du sælger - fremhæve fordele i forhold funktioner, men omfatter dem, også.

2. Det korrekte publikum. For eksempel skal du ikke forsøge at sælge husejere forsikring til en person, der har lejet; du ønsker at målrette boligejere.

3. Giv dem en grund til at besøge dit websted ved at tilbyde dem noget gratis, uden forpligtelse til at købe. Dette bør være en "gratis smag" af dine produkter eller tjenester, hvilket giver dem et godt eksempel på, hvad de kan få, når de køber.

4. Brug magt ord i dine overskrifter - gratis, garanti, gemme, handle nu, succes, osv

5. Tilbyd dine potentielle kunder et gratis nyhedsbrev, der omfatter indhold relateret til dine produkter eller tjenester. This gives you the opportunity to continue to sell to them moving forward.

Use articles to market your book

Write short 300-500 word articles related to the topic of your book and post them on article directories such as EzineArticles.com. Then, in your resource box point readers to your book's website. This is a long term strategy that can help build backlinks to your site, introduce new people to your topic of expertise and even attract potential joint venture partners and affiliate marketers for your products and services. It can also lead to more sales of your book.

Tell the Truth

Don't run false promotions. If you say you're never going to run that sale again, don't. If you say the sale will last two weeks, end it when two weeks are over. When you fudge on your promotions, you lose credibility. And that, my friend, can destroy all the good work you've done in the past.

Follow Up

Your best future clients/customers are your past clients/customers. Show them some love. Keep in touch. Make them feel special and that they made a good choice to work with you.

Track Your Results

Each time you get a new client or customer, ask them why they chose to do business with you. How did they hear about you? That way, you'll discover which one or more of your efforts are most effective and you can fine-tune your marketing plan, concentrating on those techniques that are giving you the best return on investment.

Be Consistently Present

Marketing, advertising and public relations efforts have a cumulative effect. Therefore you need to get your name out in front of people as often as you can. This helps build brand and name awareness.

Ready, Aim, Target!

You must define your niche and focus your marketing and advertising efforts on that target market. Depending on your audience, this can be defined by geography, psychology, common interests, gender, industry or trade - possibly even a combination of these factors. Believe it or not, the more narrow your focus, the easier it is to create effective marketing messages.

Step 5 of 5 of Editing Your Copy: Proofread

OK Now you can proof read the copy. Make sure your grammar is correct, your spelling is right and your i's are all dotted!

Step 4 of 5 of Editing Your Copy: Let it Rest then Reread for Flow

You've just spent a lot of time working with the copy. It is highly likely that you've gotten so intimate with what is written that you'll see what should be there, than what is really there. Give it a rest ... at least 24 hours, more if you can swing it. That way you can re-read the copy with a fresh eye and make sure it still flow well. Read it out loud and you'll find things that reading silently to yourself won't find.

Step 3 of 5 of Editing Your Copy: Transitions

Now that you have your copy blocks in the right order, do you make logical transitions between them. It may be as simple as adding in a subhead or even a trite phrase like, "Better yet ..." or "Surprisingly ..."

Step 2 of 5 of Editing Your Copy: Logical Flow

Read through your copy. Does it flow logically from one point to another? Would it read better if your points were made in a different order? You can loose a reader if your points are made in a haphazard order or make you seem like you don't know what you're talking about.

Enter the conversation your readers is having in their head and address their concerns in the most likely order they will have them in.

Step 1 of 5 of Editing Your Copy: Evaluate the Opening

Is your opening the right opening. Sometimes, it is what you write after your initial opening that needs to be the true lead. Since this is where you'll hook or loose your reader, pay special attention to this part of your copy.

Don't Mess with the Language

A very wise writing teacher once said something to the effect that you should always follow the rules of grammar ... except when you shouldn't. The trick is knowing when you shouldn't. So, unless you have a very good reason to break the rules of grammar, don't. Poorly written copy can really effect your authoritative position - I know this first hand because I have dyslexia. If I'm not very careful ... and even sometimes when I am ... bad grammar and spelling mistakes get past me. And they have, on several occasions, cost me a job or promotion.

Back up your claims in your writing

You don't want to just stand on a hill and proclaim your superior knowledge. You want to back your expertise up with solid proof. Facts and figures can be used for this purpose, but case studies and testimonials also work well. Be detailed about your proof. Cite resources and references. Don't be shy. Associating yourself with experts, believe it or not, can lend you expert status, as well.

Use Facts and Figures in your writing

Including facts, figures and results of surveys can lend your copy an air of authority. Also, when used correctly, they can help you make a point or emphasize a message. Share your resources, too. Third party verification also gives you credibility.

State the Benefits and Advantages for more compelling copy

Again, this is more for sales copy writing, but can also be used to got effect in information articles, as well. What ever product, service or idea you are writing about will have benefits and drawbacks associated with it. Tell your readers about them and you'll come across as more honest and trust-worthy.

Use Your USP for More Compelling Copy

When you are writing copy to sell something, be sure to include its unique selling proposition or USP. This will help you hone your copy to the most important benefits or features you have to offer. Being this focused and on topic will help create the authority you're looking for. Make the statement clear so your readers will understand immediately the message you are trying to communicate.

Know Your Topic

This should go without saying, but there are plenty of people out there writing about topics they know nothing about and didn't even take the time to do a little research. When you write, you should know your topic well enough to be able to show your readers that you not only know what you're talking about, but that you have an idea of what they might want to know about the topic. Believe me, readers can tell if you are bluffing.

Use Local Language for Geo-Centric Target Markets

If your ideal client lives in a specific geographic region, be sure to reference this information in your web and marketing copy. It will not only help readers know they are in the right place, but it will also enhance local search ranking for your website.

Defining Your Website's Target Market

If your website is going to be effective, it needs to speak to your target market. In fact, to be truly effective, it needs to speak to your ideal client. Do you know who that is?

One way to define your market is to take a good look at your current clients and identify those characteristics and qualities that are common among those whom you enjoy working with.

Do your best clients:

* come from the same or similar industry or profession?

* have the same or similar type of business?

* share a particular personality trait or outlook on life?

* fall within a narrow age range, geographical location or income level?

Look for trends that you can find within your list of clients and you'll have a very good clue as to what your target market might be.

Business Card Basics Tip #2: Your Logo

If you've got a well designed logo, let it subtly dominate your business card. It is a visual representation of your brand and will catch the eye of members of your target market.

Article Marketing Tip #7: Use Facts & Figures to Support Your Statements

Using specific facts and figures can heighten the reading experience of your article because it makes it authoritative. But don't make it too formal. It should be light and easy in theme and flow. Like a friendly teacher having a little chat with an eager student.

Use Industry Specific Language for Specialized Target Markets

If your ideal client works in a specific industry or profession, use the "special language" of that group when writing copy for your website and marketing materials. Every industry or profession has it's own common terms that mean something specific to members of that group. Using this language will show that you understand them.

Call out your ideal prospect with your home page headline

The first thing someone will read when they land on your home page is the main headline. Does it give them a reason to stick around? Too many times, people use "Welcome to my website" as their main headline. But this is just a waste of virtual real estate.

You can attract your target my naming them in either your pre-headline or even the main headline. Her er nogle eksempler:

 • Advice to Wives Whose Husbands Don't Save Money - By A Wife
 • Who Ever Heard of a Woman Losing Weight -- And Enjoying 3 Delicious Meals at the Same Time?
 • To People Who Want to Write -- But Can't Get Started

Do you see the target markets named? Wives with spend-thrift husbands, women trying to loose weight and want-to-be writers. Naming your target market up front can help you efficiently "weed out" visitors who you don't (or don't want to) serve.

Improve home page headlines with your biggest promise or benefit

The first thing someone will read when they land on your home page is the main headline. Does it give them a reason to stick around? Too many times, people use "Welcome to my website" as their main headline. But this is just a waste of virtual real estate.

One way to go with your headline is to tell your visitors up front what's in it for them to stick around. Her er nogle eksempler:

 • Who Wants a Screen Star Figure?
 • Hands that Look Lovelier in 24 Hours -- Or Your Money Back
 • You Can Laugh at Money Worries - If You Follow This Simple Plan

Do you see the benefits proclaimed? The first promises a movie-star figure, the second, better looking hands and the third, freedom from financial stress.

When you make a big, bold promise you will instantly attract the attention of a visitor who is a member of your target market.

Make your research come to you

One way to find ongoing inspiration is to set up a Google Alert for your key words and key word phrases. Be sure to make it a comprehensive search so you'll receive inspiration from all over the web. This little tip brings inspiration directly to your email inbox on a regular basis. And you can decide if it comes in daily, weekly or even as it happens.

Get inspired with key word research

What key words are members of your target market using to search for information that you can provide? You should be using these key words to in your articles, in your domains, and in all aspects of your online marketing, But also when you find those longer keyword phrases, they can also inspire you with a topic of your articles, products and marketng messages.

Looking for a hungry target market that is ready to buy? Find key word phrases that include the following key words: "How to," "Review" or "Tips."

Make your resource box drive traffic to your website

At the end of every article your post to article directories, as well as some other places, there is a paragrah called either a "bio" or "resource" box. This valuable real estate is what will drive the reader to your chosen landing page. Write content for this area so that it does these two things:

 1. Transitions your readers seamlessly from the content of your article to your pitch or offer.
 2. Provides the reader with a compelling reason to click on your link.

These things are crucial. If you don't transition the reader to your offer, they will know it is separate content and may skip reading your resource box altogether. And, if you don't give the reader a compelling reason to click on your link, they won't.

Get found by using the right key word phrases

Whenever you post content to the Internet that is meant to promote your business or increase your visibility, be sure to optimize the content and its title for key word phrases your target market is actually entering into search engines to find products and services like yours. You do this by conducting key word research.

Basically, you go to a key word research tool and enter key words that you think are relevant. The tool will generate a list of related key words and phrases that are being entered into search engines within the past few days. Read through this list to see if you're right and to further fine tune your list key word phrases.

This sort of research often can suggest a good title and from the title, you can write a content-driven article.

Optimize your articles for your chosen key word phrases

To make sure that your article or blog post is found, you'll need to optimize it for the key word phrase. So, let's say you've chosen to write your article about "[your city] weather."

The first thing you need to do is include that phrase as early in your article title as possible. For example: "[Your City] Weather and Your Shoes" or "[Your City] Pet Sitting: How To Choose the Right Sitter for Your Pet."

Then you need to use the key word phrase in your article a few times. But don't over do it. About once for every 150 to 175 words is good.

Using these quick local article marketing tips, you can develop several articles to post to directories and start driving focused traffic to your website or offer.

Find Out What They're Searching For Locally

Is your target market local? One way to find out what they might be looking for online is to do some keyword research.

When doing your research, be sure to include your location. For example, if you offer allergy relieve, then you might research key words and phrases such as "[your city] allergies" and "[your state] allergy."

Keep an eye out for key words and phrases with decent search volumes of about 50 or more Google daily estimated searches). This will assure you that your article is more likely to have a good amount of traffic.

Once you know what the burning questions are, you can answer them in your article. Better yet, create an opt-in bonus that answers the question at a deeper level and use the article to tease them with part of the answer. Your resource box then points them to your more developed answer to their burning question. This will help you grow your list of local prospects.

Use sub-heads to make your articles more readable

I've used this technique in this article. Do you see how I've broken up the section using bolded sub-heads?

Sub-heads break each point in an article into clearly delineated sections, that are still part of the whole article.

It also makes it easy for the reader to move on from one point to another; the transition is smooth and easy. You are less likely to lose your readers attention (unless the sub-heads are not of interest), as well as the point and direction of where the article is going.

Numbers and bullets can make your articles more readable

There is something about lists that just look easier to read. Use this psychology to your advantage. When you can, list things using numbers or bullet points.

As each point, tip, guide or method is started with a bullet or point, readers will know that this is where the tips start. Format your bullets and numbers with indentations so that your article won't look like a single block of square paragraphs.

Make your article more readable: Use short paragraphs

Forget what your English teacher taught you about paragraphs.

Keep your paragraphs short and focused. Break up longer paragraphs so that they don't present your reader with a large chunk of text.

You see, when paragraphs are very long, the words get jumbled in the mind of the reader. Just looking at a large chunk of text - especially on the web - can get quite confusing and too much hard work to read. The reader will just quickly disregard the paragraph and move on to much easier reading articles that are easy to look at, as well as read.

Use Facts and Figures to Get Your Articles Read

Using specific facts and figures can heighten your article because it makes it authoritative. But don't make it too formal. It should be light and easy in theme and flow. Like a friendly teacher having a little chat with an eager student. Another benefit of using facts and figures, is that they are easily placed into lists, thus making your article more readable by breaking it up and adding in white space.

Get Your Articles Read by Providing Valuable and Readable Content

Make sure your content provides valuable and relevant information. Make that information easy to read and you've got them hooked. Stories are very good technique - people love stories. Make them have a universal theme... something that many people can relate to.

Use good descriptions and metaphors to drive home your points. Of course, do this tactfully... you don't want to overdo it. Using metaphors and similes can make it easy for readers to imagine what you are talking about. Making the experience of reading your article pleasurable and enjoyable.

Great Titles Get Your Articles Read

If your title can provoke a person's curiosity you're halfway to getting a person to read your article. Use statements and questions that use keywords people are looking for. For example, this article is about article marketing and used that phrase in my title.

Provide titles and sub-heads that describe your article's content but also are short and concise. Get rid of the fluffy adjectives and stick to active verbs.

You can arouse curiosity by using titles like, "5 Tips for _____", or "How to ______." You can also be more direct and use titles that command people, such as "Make Clients Open Their Wallets in Six Easy Steps." These types of titles reach out to a person's emotions and makes them interested.

Article Marketing Tip: Write a Compelling Resource Box

When you submit your article to article directories, you are allowed to include a special paragraph at the end of each article called a "resource box." Inside this box, you can include a link back to your website. But, if you don't present that link in a compelling way, you won't get the traffic you are looking for.

Don't make the common mistake of using the resource box for your bio. Readers don't really care who you are as much as they care what you can do for them. Tell them in the resource box!

Your resource box must grab the attention of the reader... just as the title and article did. To do this, you should make them a compelling free offer using key words that speak to why they read your article in the first place.

Business Card Basics Tip #4: Printing Options

Yes, you can go to the office supply store, buy some business card stock and print your business cards from your own printer. But this does not make professional impression. Especially since you can get a set of good quality business cards printed for less than $30 from vendors like VistaPrint.com. So invest in your business card and make a good first impression. If you won't invest in your business, why should a prospect?

Increase the popularity of popular blog posts with link clusters.

According to ProBlogger.com, a link cluster "is a group of links that you can point at a post or page to improve its search engine ranking." When you know which posts are more popular (look at your stats), you can increase their search engine ranking and popularity by linking to them from other posts on your blog. Choose popular posts that use key words you're trying to rank high for and this technique could be golden for your blog's traffic.

Personalized Email Gets Opened More Often

It's a busy and message-crowded world. In marketing your company, you have to come up with attention-grabbing ideas that will get your target market to notice you above the fracas. Here's an idea to get you brainstorming.

Personalized Email

Just like our mailboxes, our email inboxes can get flooded with advertisements. So as a business owner, how do you get your email to be read?

If you research a small group of people that may need your services, you can send a targeted message that won't end up in their junk boxes. It will take longer than your typical mass email, but your results are guaranteed to be much better.

Open with an introduction of you and your company, as well as what benefit you can provide that particular person. If you know something about the reader, let it show.

Article Marketing Tip #6: Keep Them Interested from Start to Finish

From your opening paragraph, use real life situations that can be adopted by the reader. Stories are very good -- people love stories. Use good descriptions and metaphors to drive home your point -- just don't over do it. Using metaphors and similes can make it easy for readers to imagine what you are talking about. Making the experience of reading your article pleasurable and enjoyable.

Article Marketing Tip #5: Use An Attention-Getting Title

If your title can entice a person's curiosity you're already halfway to getting a person to read your article. Use statements and questions that use keywords people are looking for. Provide titles or headers that describe your articles content but also are short and concise.

Use titles like, "5 Tips for _____", or "How to ______." You could also use titles that command people, for example, "Make Clients Open Their Wallets in Six Easy Steps." These types of titles reach out to a person's emotions and makes them interested.

Article Marketing Tip #4: Use Subheads to Break Up the Page

Using subheads creates white space and breaks each point into sections. It also makes it easy for the reader to move on from one point to another; the transition is smooth and easy. You are less likely to lose your readers attention (unless the sub-heads are not of interest), as well as the point and direction of where the article is going.

Article Marketing Tip #3: Use Numbers and Bullets

As each point is stressed, numbers and bullets can quickly make the point easy to digest. As each point, tip, guide or method is started with a bullet point, readers will know that this is where the tips start. It also provides white space, which can increase reading comprehension. Format your bullets and numbers with indentations so that your article won't look like a single block of square paragraphs.

Article Marketing Tip #2: Use Short Paragraphs

When paragraphs are very long, the words get jumbled in the mind of the reader. Just looking at a large chunk of text -- especially on the web -- can get confusing and be too much work to read. The reader will quickly disregard the paragraph and move on to articles that are easy to look at, as well as read.

Paragraphs can be a single sentence, sometimes even a single word!

Article Marketing Tip #1: Know Your Stuff

In an ideal world, you should write articles about topics you know something about. When you write about it, you won't have a hard time because you already know your stuff! It's just a matter of making your articles creative, interesting and easy to read.