Italienske bryllup Candy

Italienske bryllup Candy
Prøv de traditionelle slik.

Uanset om du planlægger en stor katolsk bryllup eller bare vil have lidt af Italien i dit arrangement, italiensk bryllup slik bringer en traditionel føler til dit bryllup. Serveres disse søde behandler på dit bryllup eller sende dem hjem som en slik bryllup favoriserer for dine gæster.

Tradition

Menes at fremme undfangelse, er slik belagt mandel ofte præsenteret for brudeparret. Sukkersød mandler er også undertiden anvendes i stedet for en kage i traditionelle italienske bryllupper. Traditionelt fem mandler præsenteres for hver modtager og har til formål at repræsentere frugtbarhed, lykke, sundhed, levetid, og rigdom. Da friske mandler er lidt bitter, er sukkeret belægning formodes at repræsentere sødme af foreningen, der gør livet mindre bitter.

Hvor kan jeg købe italienske bryllup Candy

Der er flere online forhandlere, der tilbyder italiensk bryllup slik. Også kendt som Jordan mandler, de er tilgængelige i mange pastelfarver, men traditionelt serveres kun i hvid. Hvis du ikke kan finde dem på din lokale slikbutik, kan du vælge at købe din bryllup candy online.

  • Jordan mandler er flagskibsbutik og sælger et stort udvalg af farver og vægte.
  • Oh Nødder! tilbyder traditionelle hvide Jordan mandler og endda guld eller sølv støves. Løs vægt sælges også til rabatpriser, som er en fordel, hvis du har et stort antal gæster.
  • Candy Warehouse sælger i £ 5 poser eller en £ 10 tilfælde.
  • Candy Foretrukne sælger i både fem og ti pund poser og tilbyder gratis forsendelse til mange af sine pakker.

Præsentation Options

Præsentationen af ​​italiensk bryllup candy er typisk i en bomboniere, som er italiensk for lille gave. Dette kan enten være et bryllup favor taske eller et bryllup fordel kasse. Uanset hvad du planlægger at bruge, tilføje en brugerdefineret trykt bånd for at gøre det mere personligt.

Favor Bags

Normalt lavet af organza eller tyl, er nemme at lave stejle favor poser. Du skal blot skære stoffet i otte tommer firkanter indtil du har det antal poser du har brug for. Placer fem sukker mandler ind i midten af ​​hver firkant. Saml stoffet sammen og binde med et bånd. Hvis du foretrækker at købe poser der allerede er foretaget, de er let tilgængelige på håndværk butikker og fest butikker.

Favor Boxes

Der er mange muligheder for bryllup fordel kasser. Uanset om du vælger en klar plast boks eller en mere formel blank elfenben, håndværk butikker bære et stort udvalg i både individuelle og diskonterede flerstykspakker, og endda unikke designs og forskellige former. Hvis du foretrækker at konstruere dine egne, overveje at downloade en kasse skabelon og udforme kasserne fra tunge vægt karton. Tilføj en brugerdefineret flair ved at udskrive en meddelelse til hver gæst, før skæring og samling af kassen.Uanset valg af farve eller præsentation, der giver baggrund af betydningen af ​​dit bryllup favor er sikker på at gøre behandler mere meningsfuld. Tag dig tid til at takke dine gæster og forklare, hvorfor du sætter pris på deres tilstedeværelse på denne vigtige dag i dit liv. Denne enkle gestus vil sikre dine gæster ved, hvor meget de betyder for dig.