Italiensk Wedding Cakes

Italiensk Wedding Cakes


Italiensk bryllupskage er en lys, fluffy gul kage aromatiseret med knust ananas, fyldt med cremet kokos og toppet med dekadente flødeost frosting. Kagen er fugtig og flavorful og sætter et twist på den traditionelle idé om en hvid eller gul bryllupskage med plain vanilla fyldning og frosting. Opskriften er lidt fleksibel, så italiensk kage er også let underlagt variationer og ingrediens swaps.

Præsentation

Den flødeost frosting, der pryder de fleste af bryllup kager er lige så glat og let at dekorere med som buttercream, så brude og gomme ikke behøver at bekymre dig om at gå på kompromis med præsentation kvalitet for smag. Et potentielt problem er temperatur, dog. Mens mange buttercream frostings faktisk er tilberedt med afkortning at holde deres struktur stabil, behøver flødeost og smør i den italienske kage s frosting ikke stå sig godt til meget varme temperaturer. Den flødeost frosting valg er ikke egnet til en udendørs sommer bryllup medmindre kagen kan være nedkølet, indtil lige før dessert i receptionen.

Selvom flødeost frosting er den traditionelle valg og par meget godt med kokos påfyldning og ananas smag i lagene, kan par, der foretrækker den mere poleret udseende fondant også have en dekoratør dække deres kage i denne type glasur. De indre varianter vil stadig skiller sig ud, og fondant dækning vil hjælpe med at holde lagene fugtig. En anden mulighed er italiensk marengs buttercream, som er endnu silkier end flødeost frosting, men er også lavet med smør, og er underlagt smelte eller hængende.

Hold udseendet af din italienske kage klassisk og enkel ved at dekorere det med friske roser, blonder eller en filigran mønster.

Italiensk Bryllup Kage Opskrifter

Italiensk Wedding Cakes

Hvis du vil prøve at lave din egen bryllupskage eller gerne vil give din kage dekoratør med en opskrift til at bruge, det første skridt er at stikke rundt for afprøvede og sande klassikere. Når du søger online, er opmærksomme på opskrift anmeldelser og brugerkommentarer at bemærke, hvordan du kan få den bedste version af den mulige kage.

  • AllRecipes.com er en af ​​internettets mest populære opskrift websteder for sin brugervenlighed og nyttige kommentarer. Dens italienske bryllupskage opskrift er lavet rig og fugtig med kærnemælk og æggeblommer. Opskriften funktioner flager kokos i dejen snarere end påfyldning og hakkede pekannødder oven på kagen.
  • Blogger Sugar Plum bruger også kærnemælk i hendes oprindelige opskrift på kagen, men hun ups mængden af ​​kokos og jazzes op servering ved topping hver stykke kage med en cremet vanillecreme sauce.
  • Sandra Lees opskrift kan kun være egnet til de mest skyndte brude og brudgomme, fordi det kræver en boxed kage mix og dåse frosting, men det er en god måde at teste smagen af ​​kagen, hvis du aldrig har haft det før.
  • Cooks.com foreslår anvendelse af en brun glasur til kagen frem for den traditionelle flødeost frosting.

En anden mulighed er at bruge en anden opskrift som en guide og lave din egen version af kagen. Brides, der elsker kokos måske ønsker at bruge en opskrift på kokos kage som en base og blot tilføje nogle friske knust ananas, mens brudgomme, der foretrækker den søde tang af kolibri kage måske ønsker at forberede lag af det og kram sødet flager kokos i fyldet og frosting. Varianter af kagen kan tilpasses og meld godt med en række alternativer, fra varm muskatnød og ingefær i løbet af efteråret eller vinteren til lys og lyse citrus smag i sommertiden.

Vær kreativ

Italiensk bryllupskage er en sjov, kreativ dessert mulighed for par, der ønsker at nyde en lækker bid af noget andet end vanilje eller chokolade. Hvis du har italiensk afstamning eller fejrer dit bryllup med en italiensk tema, overveje at bruge kagen som blot en del af en større dessert bar, der omfatter andre italienske klassikere som panna cotta, ricotta cheesecake, og tiramisu. Alternativt understrege varianter af dine specielle kage ved at dekorere det omkringliggende område med friske kokosnødder og ananas, før du og dine gæster grave i.