Italian Food History

Italian Food History


Du ved, Italien er kendt for deres fine råvarer og fremragende retter; men hvad gør du egentlig om italiensk mad historie? Historien om Italiens legendariske køkken går helt tilbage til romernes dage, men det er virkelig baseret på divisionerne og mange forskellige regioner i denne forskelligartede land. Mange mennesker tænker på pizza, pasta, tomater, og olivenolie, når de tænker på det italienske køkken, men der er en hel del mere i det end det.

Den historie og udvikling italiensk mad

Tidlig romersk indflydelse

En stor del af det moderne Italiens fantastiske fødevarer går tilbage til traditionerne begyndt i romertiden. Romerne var legendarisk for deres fester, deres vine og deres mangfoldighed mad. De importerede krydderier fra Kina og andre eksotiske fødevarer fra så vidt deres skibe kunne rejse. Når den romerske civilisation faldt meget af sit køkken døde væk også, og en ægte italiensk køkken ville ikke udvikle igen indtil middelalderen.

Lokal tilgængelighed fører til regionale køkkener

Italien i middelalderen var ikke noget, hvis ikke opdelt, og i sidste ende, de mange divisioner bidrog italienske køkken udvikle sig til det utal af stilarter, teksturer og varianter indeholder i dag. Medieval Italien var opdelt i mange separate by / stater, der blev styret af særskilte beføjelser snarere end en central regering. Forskellige regioner udviklet sig på deres egen måde, og med deres egne skikke. Mange af disse skikke drejet omkring lokale fødevarer, der var til rådighed. Desuden bjergkæder opdele landet, skabe mere forskelligartede regioner, der var vanskelige at krydse. Dette førte alle op til mange forskellige regionale køkkener udvikler i ét land.

Blomstrende handel Gør flere ingredienser Tilgængelig

Da de mange distrikter i Italien voksede og trivedes, handel i Norditalien blomstrede, og med det kom et utal af fødevarer, herunder krydderier og andre fødevarer fra velhavende, såsom rige fløde, smør, æg og korn. (Alle ingredienser til fint pasta!) Pasta oprindeligt var en mad til de velhavende, fordi det indeholdt så mange dyre ting, og det opstod i det nordlige Italien i senmiddelalderen til tidlig renæssance. Også for en tid under historie, blev Norditalien besat af Østrig eller Frankrig, hvorved mangfoldighed til deres køkken. Efterhånden pasta spredt over hele Italien og videre, men nogle af de mest imponerende pasta opskrifter begyndte i det nordlige Italien, som Lasagne Bolognese og andre kreationer fra byen Bologna.

Renæssancen og toscanske indflydelse

Under renæssancen blomstrede kunst, og det gjorde italiensk mad. I midten af ​​denne kunstneriske bevægelse var Florence, der ligger i regionen Toscana, der er blevet så populær i dag. Faktisk de rige var ekstravagant, og en måde, de viste deres rigdom var at skabe udsmykkede retter og fastsætte deres borde med fantastisk rig og fantastisk stemware og servering ware. Det de Medici familien var en af ​​de rigeste i Firenze, og i virkeligheden, en af ​​de mest indflydelsesrige familier i hele Europa. Da Catherine de Medici giftede kong Henry II af Frankrig, hun bragte sin kærlighed til fint køkken med hende, og hjalp med at etablere den lange tradition for franske køkken.

Southern Italian Food

Norditalien haft en robust økonomi og adgang til mange handelsruter, men Syditalien ikke gjorde. Området var fyldt med fattigdom, og det er her nogle af de mest traditionelle italienske retter stammer fra. Folk skabte mesterværker ud af hvilke ingredienser, de havde til rådighed. Det var her, at pizza er udviklet, i virkeligheden, pizza sælgere på gaden var almindelige i sydlige byer, ligesom Hotdog sælgere er almindelige i vore store byer i dag. Den tørre pasta, spaghetti udviklet her, også. Tørret pasta butikker og rejser let, og det blev et dagligt syn ingrediens af retter i syd, og senere omkring Europa som italienerne gennemført deres hjemmelavede pasta med dem som de rejste eller indvandrede.

Pasta Maskiner Bly til verdensomspændende eksport

Den første pasta maskine til at behandle tør pasta opstod i Napoli i 1700-tallet, selvom tør pasta var blevet nydt i området i århundreder før det. Tør pasta spredes fra Napoli og Sicilien til hele verden, med italienske opskrifter spreder sig til alle hjørner af kloden. Pasta maskine gjorde det lettere at producere større mængder af tørret pasta, også. Dette gjorde det lettere at købe, sælge og handel pasta med andre byer og lande, og det hjalp det blive en historisk italiensk eksport. Sicilien har også forskellige påvirkninger fra arabiske køkken på grund af de mange muslimer, der historisk boede i området.

Friske ingredienser er altid nøglen

Italiens mad historie og arv har altid inkluderet brugen af ​​friske lokale ingredienser, og hver region fortsætter med at producere deres egne delikatesser i dag. For eksempel Parma region producerer den fineste prosciutto (skinke) og Parmigiano Reggiano, eventuelt den fineste parmesanost i verden, mens Bologna fremstiller fantastisk salami og mortadella. Veneto-regionen producerer Asiago ost, og syd for Rom finder du rigtig frisk bøffel mozzarella og tomater i massevis. Da hvert område udviklet deres egne specielle ingredienser, de mestrer at bruge dem i deres madlavning. Italien er et land med mange regioner, og de har alle tilføjet deres uudsletteligt præg på italiensk køkken.