IT Jobs: I Demand IT Skills Tips

Forståelse netværket er et plus i alt det Roller

Uanset hvad speciale, du er involveret med på IT-området, før eller senere vil du nødt til at beskæftige sig med nogle netværk problem. Derfor er det er en fordel for alle IT-fagfolk til at have en grundlæggende forståelse af netværk begreber, selv dem, hvis job roller per definition normalt ikke involverer netværk. Kendskab til TCP / IP, Ethernet, samt fiberoptik kan være et stort plus. IT-chefer forstår fordelen af ​​at have software eller hardware teknikere, der har en klar forståelse af, hvordan deres produkter vil blive udnyttet over netværket, og hvordan forskellige konfigurationer vil påvirke deres ydeevne.

Dette følger en vedvarende tendens med virksomheder, der ønsker mere fra deres medarbejdere. Som med andre afdelinger samt, er job roller i IT-området sløring. Virksomheder forventer mere af deres ansatte og kræver større samspil mellem forretningsenheder. Som følge heraf er der færre strengt adskilte roller og mindre pigeonholing i form af job ansvar.

It-fagfolk med erfaring i applikationer rammer og sprog stadig er varm

IT bemanding agenturer såsom Sapphire Technologies, rapporterer en konsekvent efterspørgsel og støt antal udstationeringer til IT ingeniør job s involverer ansøgning rammer og sprog
såsom ASP.Net, VB.Net, XML, PHP, Java, C # og C ++. Denne del kan bidraget til den fortsatte popularitet af GUI interfaces til proprietære samt kommercielle applikationer. En anden årsag til denne tendens er, at i nogle tilfælde er virksomhederne nytænke deres afhængighed af offshore arbejdskraft til opgaver, der involverer .Net, C #, og lignende teknologier. Mange fandt processen med at styre disse opgaver at være upålidelige og kontraproduktivt, og som et resultat, er at bringe de projekter tilbage i huset. Mens tekniske færdigheder er vigtig, af samme betydning og værdi er alsidighed. Med strenge budgetmæssige begrænsninger, IT-afdelinger nødt til at gøre mere med mindre. Derfor ønsker de at ansætte tech personale, der har en bred
vifte af færdigheder og evner. For eksempel CIO'er ønsker IT fagfolk, der har evnen til effektivt at håndtere kode og kan også fungere som et team lead eller projektkoordinator.

Over 400.000 Tech arbejdspladser

Arbejdsgiverne bliver mere og mere kræsen om kandidaterne, de ansætter. De kræver it-professionelle med specifikke kombinationer af tekniske færdigheder, joberfaring og certificeringer. Så selv om der er en god del af IT-stillinger åben og tilgængelig, end 400.000 ifølge den almennyttige brancheorganisation CompTIA, arbejdsgivere bevæger sig langsomt i deres ansættelse. Virksomheder vælger at holde ud for den helt rigtige ansøger.

Mange af de holdninger, som arbejdsgiverne har brug fyldt er for teknisk support roller. Trods outsourcing, Informationscenter og desktop support roller er et af de hurtigst voksende i USA i en del, kan det tilskrives det faktum, at disse positioner er generelt entry level. It-professionelle ofte tager disse roller for at få deres "fod i døren" med en organisation, så de udvikler en mere avancerede roller og jobfunktioner. Derfor er der en betydelig mængde af omsætningen i disse job, og som medarbejderne cykle gennem denne rolle på andre opgaver; virksomheder har brug for at udskifte personalet på dette vitale jobfunktion.

Efterspørgslen efter IT Managers Holder Steady

Ifølge Computer Economics, en uafhængig forskning firma, at efterspørgslen efter IT-chefer i forhold alt IT personale har været forholdsvis uændret i de sidste tre år. Holding konstant på en median på 10,4%, ser det ud som om en personale til forvaltning balance er opnået på trods af nogle urolige økonomiske tider.

Undersøgelsen fra Computer Economics gætter på, at en af ​​grundene er sket denne ændring er på grund af ny teknologi. Teknologiske gennembrud har gjort det muligt organisationer til at uddelegere mere ansvar længere nede ændringen af ​​kommandoen. Det kan også tilskrives den øgede afhængighed af outsourcing og tredjeparts tjenesteudbydere. I disse scenarier, er ledere stadig forpligtet til at føre tilsyn med projektet og sikre, at fristerne overholdes, er kvalitetsstandarder opretholdes, og budgetterne overholdes.

Mens lederstillinger er tilbage stabil, behøver virksomhederne synes at være at investere i it-fagfolk i speciale i discipliner som økonomi, kontrakter, indkøb og processtyring. Denne tendens afspejler virksomhedernes fortsatte indsats for at opretholde omkostningseffektivitet og effektivitet som disse roller kan direkte påvirke disse mål.

Godt afrundet Forretning Analytikere Hjælp Forretning træffe bedre beslutninger

Jobsøgende, der demonstrerer IT tekniske færdigheder i business intelligence vokser i betydning og værdi. Af særlig interesse for arbejdsgivere er it-professionelle med aptitude i teknologier som Cognos, Business Objects, og Hyperion.

Men blot besidder tekniske færdigheder er ikke længere nok. Da konkurrencen på jobmarkedet stadig varmes op, bliver arbejdsgiverne mere og mere kræsne og forventer mere ud af it-professionelle, de ansætter. Organisationer vil have godt afrundede forretningsanalytikere, der ikke kun dygtige til data mining; De skal også have stærkt udviklet købmandskab. Besidder denne kombination af kompetencer øger deres anvendelighed. Virksomheder i dag stræber efter at arbejde smartere og mere effektivt. Har adgang til nøgledata kan hjælpe topchefernes træffe bedre beslutninger.

Derfor forretningsanalytikere, der virkelig forstår virksomhedens mål samt snørklede af den vertikale marked, hvor de konkurrerer har bedre indsigt i at vide, hvilke oplysninger der vil være mest fordelagtigt at fange for at opfylde virksomhedens mål og hvordan man bedst præsentere data for optimal brug.

Stramme budgetter opildne Fornyet interesse i Open-Source Technology

Mens nogle var begyndt at tro, at skibet var sejlet på open source-bevægelsen, har øget fokus på omkostningsbesparelser i det forløbne år pustet nyt liv i accept af denne teknologi. Med konkurrence på erhvervsmarkedet varme op, er organisationer på udkig efter nye måder at øge omkostnings- og ydeevne.

Desuden har udbredt industri frustration over kommerciel software kombineret med voksende sikkerhedsproblemer yderligere opfostrede open source appel fra både et operativsystem og applikationsudvikling niveau.

Som svar, er mange virksomheder satser på open source løsninger som en mulig løsning til at løse nogle af disse bekymringer. Da denne tendens fortsætter med at blomstre, er flere IT engineering stillinger åbner søger fagfolk, der er dygtige og har erfaring med nogen af ​​de lyskildeteknologier (dvs. Linux, Apache, MySQL, og PHP). Personer med disse typer af open source færdigheder er at finde sig selv i efterspørgslen fra virksomheder i hele landet.

VoIP Popularitet Spurs Efterspørgslen efter it-fagfolk

Den stigende popularitet af Voice Over IP (VoIP) har ansporet en fornyet interesse i at sikre top-notch netværksadministratorer at hjælpe virksomheder med installation og vedligeholdelse af disse systemer. De mest søgte it-fagfolk i denne arena, er dem, der har ikke blot den tekniske skolegang og viden, men også den virkelige verden hands on erfaring med lokale og wide area netværk samt tale- og internet netværk. VoIP-teknologi overlapper disse forskellige it-riger, og derfor virksomheder ønsker at kunne stole på en IT-administrator, der effektivt kan håndtere eventuelle problemer, der kan dukke op, uanset om det er et problem med telefonen, et data problem, eller et netværk bekymring. It-professionelle, der forstår og effektivt kan tage konvergens af teknologier i stemmen og IT-netværk i en organisation er i høj efterspørgsel. Virksomheder også placere en præmie på teknisk velafrundet it-fagfolk, der kan tydeligt forklare komplekse tekniske begreber til deres ikke-techie kolleger.

Leder du efter en karriere uden betingelser?

I de seneste år har der været øget interesse i at ansætte Trådløse Specialister. Disse dygtige it-professionelle er ansvarlige for udformningen og forvaltningen en organisations trådløs infrastruktur. Det betyder, at de skal finkæmme gennem udbredelsen af ​​nye Wi-Fi og Bluetooth-teknologier til at identificere og anbefale de bedst mulige produkter til at opfylde virksomhedens behov og forventninger. Med tanke på de forskellige typer af trådløst udstyr, der anvendes af virksomheden og dens medarbejdere, Trådløse Specialister bestemme effektive integration planer for alle de hardware- og softwarekomponenter. De skal også beslutte, hvilke netværk protokoller er mest hensigtsmæssigt at anvende samt de sikkerhedsforanstaltninger, der skal gennemføres. It-professionelle i det trådløse område er altid udfordret med afvejning af de modstridende krav om budgetmæssige omkostninger overvejelser med den ønskede fleksibilitet og anvendelighed af teknologien.

For at få succes i denne rolle, er det nyttigt at have generel forståelse af netværk operativsystemer, desktop ansøgning løsninger, netværksprotokoller og serverteknologi. Nogle nyttige certificeringer at har er CWNA, CWSP og Wireless #.

Mobilisering er Big

I 2009 Gartner Research forudser en stigning i salget af Smartphone modeller, såsom Brombær og iPhones 25%. På trods af de recessions udgifter begrænsninger, har anvendelsen af ​​Smartphones steget. Og denne tendens forventes at fortsætte. I øjeblikket Smartphones kun tegner sig for en fjerdedel af den samlede mobiltelefon forsendelser i USA, men da ønsket om at bo digitalt forbundet fortsætter med at stige, vil stigningen i Smartphone forbrug uden tvivl følge trop. Vedtagelsen af ​​Smartphones er ikke rent forretningsmæssig; forbrugere ser dem som det ultimative værktøj til at holde kontakten med familie og venner.

Denne begivenhed har styrket behovet for it-fagfolk, der er dygtige til at skabe og tilpasse applikationer til mobil brug. Brugere søger hurtigere, rigere mere omfattende mobile oplevelser i både deres forretning og personlig brug. Derfor er virksomhederne travlt med at finde talentfulde tech professionelle, der kan hjælpe dem kontanter i på denne tendens. Udviklere, der har it-færdigheder til at skabe mere intelligente, mere intuitive grænseflader med rigelig computerkraft, der giver værdi, nytte og / eller sjov er højt værdsat i dagens arbejdsmarked.

Projektledere Konsekvent i Demand

En af de mest konsekvent i efterspørgslen roller i arbejdsmarked teknologien er, at it-projektledere. Behovet for IT-professionelle i dette rige har ligget stabilt i de seneste fem år. Som virksomheder fortsætte med at integrere teknologi i flere aspekter af deres organisationer, de indse værdien af ​​at have en dedikeret, dygtige IT projektledere til at overvåge deres forskellige tech bestræbelser. Dette kan hjælpe med at holde omkostningerne i ave, som en af ​​de vigtigste ansvarsområder IT projektledere er at køre besætning over budgettet for deres tildelte ventures.

Men konkurrencen om disse roller er høj. Med meget på spil, er virksomheder ikke vige bort fra at erstatte den professionelle, der bringer i projekter på over budgettet eller ikke opfylder afgørende kvalitet checkpoints eller tidsmæssige frister. Kun de it-professionelle, der er virkelig dygtige til at styre alle aspekter af projektets livscyklus, og som har en betydelig mængde af dokumenteret erfaring med-de-skyttegravene overvejes til åbne jobkrav.