IT Beskæftigelse Trends

IT Beskæftigelse Trends
Thomas M. Silver, Dice.com

Er du interesseret i at lære om IT udviklingen i beskæftigelsen og få tips til stående i jobmarked informationsteknologi Thomas M. Silver, Dice.com Senior Vice President for Nordamerika, deler? Hans ekspertise med LoveToKnow Jobs læsere i denne eksklusive ekspert interview.

Om IT Beskæftigelse Trends

LoveToKnow (LTK): Hvad ser du som de informationsteknologi (IT) erhverv med det største vækstpotentiale?

Thomas Sølv (TS): Den hurtigste vækst kommer fra nye kategorier som Cloud Computing og Mobile (iPhone, Android), men der er stadig relativt få arbejdspladser i disse områder sammenlignet med stillinger, der kræver færdigheder som Java, projektledelse og sikkerhed. Jeg synes det er virkelig sikkert at sige, at sikkerhed vil altid være stærk og de mobile trends er bæredygtige i en overskuelig fremtid.

(LTK): Hvad er de bedste færdigheder, der er i-demand for IT-professionelle?

(TS): Efterspørgslen er meget stærk over hele linjen, da vi fortsætter med at komme sig fra dybet af recessionen i midten af 2009. På en given dag, er der mere end 70.000 arbejdspladser bogført på Dice - op 38percent versus sidste år. De tre øverste færdigheder i efterspørgslen i forhold til antallet af arbejdspladser er Java, C programmeringssprog og Oracle. Hver af disse færdigheder sæt vokser lige nord for 50 procent fra år til år.

Forberedelse til succes i IT Job Market

(LTK): Hvad er de bedste måder for IT-professionelle til at give sig selv en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet?

(TS): Den største trend vi ser, er sammensmeltningen af business-færdigheder med teknologiske færdigheder; de øverste betalende færdigheder kræver en kombination af business know-how og teknologiske overlegenhed. Teknologi fagfolk, der kan bruge teknologi til at give et selskab mere indsigt i omkostningsstrukturen, kundeadfærd eller nye tendenser kan skiller sig ud på markedet. Dette er en langsigtet tendens, der vil fortsætte med at betale for teknologi fagfolk, hvis de gør det arbejde for at forstå kravene indsamling, estimering, opbygning af relationer, personaleledelse, og finansiel analyse.

(LTK): Hvor vigtigt er professionelle certificeringer til succes inden for informationsteknologi profession?

(TS): Certificeringer aldrig trumf virkelige verden færdigheder og erfaring til at ansætte ledere. Det er bedst at have en kombination af både certificeringer og erfaring. Det ene område, hvor certificeringer gør hjælpe en teknologi fagfolk iøjnefaldende er for positioner i mindre konsulentfirmaer. De tre øverste certificeringer anmodet om Dice er PMP, MCSE og CISSP.

IT Karriere Avancement

(LTK): Hvad er den bedste måde for IT-entry level IT-fagfolk for at få deres fod i døren?

(TS): Entry-level it-fagfolk bør overveje temp-to-perm stillinger, fordi der er en payoff for både den potentielle arbejdsgiver og it-professionelle. IT professionelle kan få erfaring (som overtrumfer alle skolegang, certificering mv), samt lære om jobbet og virksomheden, før der indgås organisationen. Ligeledes virksomheden får en professionel try-out og vil vide, om det tech pro er den rigtige pasform til dem inden for uger.

(LTK): Hvad ser du som nøgler til succes for erfarne it-professionelle, der ønsker at bevæge sig op?

(TS): Nøglen til at flytte op er løbende at finde ud af nye måder at hjælpe din virksomhed og for at sikre, at selskabets teknologi lederskab forstår dine mål og hvad du ønsker at opnå. Alt for ofte fagfolk slide væk forventer Chief Information Officer (CIO) at lægge mærke til eller læse deres sind. Ligeledes er organisationerne ikke altid sat op til at skelne virkelig, hvad der virker for den enkelte teknologi professionel. Så du virkelig nødt til at være din bedste advokat og bakke det op med levering og frivilligt arbejde til projekter, hvor du har interesser.

Søger IT Jobmuligheder

(LTK): Hvad er den bedste måde at lede efter gode betalende it-job med top arbejdsgivere?

(TS): Dice kan være uhyre nyttige i at finde en stilling, og du kan bogstaveligt talt målrette enkelte virksomheder via vores nye Talent Network. For eksempel, hvis du kun vil arbejde for VMware kan du tilslutte direkte til en af ​​dette selskabs personalekonsulenter gennem Dice Talent Network eller nogen af ​​de hundredvis af førende virksomheder. Endvidere bør du blive involveret i den teknologi samfund i din by gennem mødes-ups eller foreninger. Netværk online og off-line er en uhyre vigtig del af at have lang levetid i din karriere. Du er nødt til at gøre dette regelmæssigt for succes - ikke bare når du er utilfredse med dit nuværende job og ønsker at forlade.

(LTK): Hvordan kan it-medarbejdere, der søger efter muligheder gør det nemt for arbejdsgiverne at finde dem?

(TS): Jeg vil anbefale at dele din cv på Dice.com. De fleste virksomheder søger i Dice genoptage database, før du sender et job online. Det er en meget nem måde for arbejdsgiverne at finde dig - også når du ikke er på udkig. Du kan også målrette specifikke virksomheder, der er interessant for dig, og forbinde med, eller følge, disse selskaber gennem Dice Talent Network.

Sørg for, at din online profil er aktuelle og up-to-date. En masse personalekonsulenter og ansætte ledere vil se på fora for dine færdigheder-sæt. De kan være at se debatsider på tech websteder for at se, hvem der gør indsigtsfulde kommentarer og nå ud på den måde.

(LTK): Hvilke forslag har du til it-medarbejdere til at gøre deres CV skiller sig ud til arbejdsgiverne?

(TS): Start med en overskrift i stedet for en generisk mål. En overskrift viser, hvad du har at tilbyde virksomheden, i modsætning til, hvad du ønsker fra virksomheden.

Derudover bruger statistikkerne klogt, hvilket viser resultatet af de teknologiske projekter, du har arbejdet på fra et forretningsmæssigt synspunkt. For eksempel, i stedet for at sige "førte programmering af nyt website design på budget og on-plan," Det er bedre at rapportere, at den nydesignede hjemmeside "førte til en 10percent højere konverteringsfrekvens af kunder til at købe efter programmering."

Særlig tak

LoveToKnow Jobs vil gerne takke Thomas M. Sølv med Dice.com for at tage sig tid til at dele sin ekspertise om it Beskæftigelse Trends med læserne og ønsker ham fortsat succes i hans faglige bestræbelser.