ISP: Satellit internet Tips

Satellit internet Dishes

Satellit internetadgang retter varierer i størrelse og styrke. Størrelser fra ca. en halv meter til cirka tre meter er let tilgængelige. Naturligvis mindre skålen, mere mobile det potentielt er, så de mobile enheder har tendens til at være på den mindre ende af skalaen. Lige så klart jo større skålen, jo bedre vil det være på modtagelse af signaler. Den person, der ønsker at drage fordel af satellit internet service har således at gøre en afvejning mellem størrelse og effekt.

Satellit internet tilgængelighed

Satellit Internetadgang er i øjeblikket ikke tilgængelig i hele verden. Selv på steder, hvor det er tilgængeligt, vil kvaliteten og båndbredden varierer. Du finder også, at forskellige Satellit internetudbydere giver adgang på forskellige områder (det kan være vigtigt, hvis du leder efter mobil adgang). Mens det meste af verden har nogle satellit Internet service til rådighed, forventer store forskelle fra sted til sted og udbyder til udbyder. Det vigtige er at kontrollere detaljerne før undertegnelsen eventuelle servicekontrakter.

Satellit internetudbydere

Satellit Internet service er temmelig specialiseret. De fleste af de internetudbydere, der tilbyder satellit internetforbindelser fokuserer udelukkende på den pågældende funktion. Ligeledes har de fleste af de store nationale internetudbydere ikke tilbyde satellit internetadgang. Hvis du har brug en satellit internetforbindelse, først lave en liste over satellit internetudbydere, der tilbyder internettjenester i dit område. Når du har denne liste, derefter arbejde din vej ned baseret på ISP tjenester, der tilbydes. Du kan opleve, at de ikke alle tilbyder de tjenester, du har brug for. Endelig kontrollere brugernes testimonials og pris.

Satellit internet Omkostninger

Satellit internetadgang har velfortjent ry for at være dyrt. Forvent høje månedlige gebyrer, der vil variere med din placering og satellit internetudbyder. Forvent høje etableringsomkostninger, der vil variere med din valgte skålen og udstyr. Forvent forskellige takster, der vil variere med din placering, udbyder, og ønskede brug. Du kan finde ved hjælp af satellit internetforbindelse til web browsing koster at et andet beløb end at bruge det til e-mail eller FTP. Du kan også opleve, at din satellit internetudbyder har særlige regler for brugen VoIP.

Satellit internetforbindelser

Normalt satellit-adgang er så dyre, at det kun betragtes som en sidste udvej. For nogle mennesker den eneste mulighed for high-speed internet adgang er via satellit. Naturligvis er der tilfælde, hvor et hus eller virksomhed er i et område uden kabel og er simpelthen for langt væk fra et telefonselskab til at gøre DSL en mulighed, men stadig høj-speed internet adgang. Måske mindre er naturligvis tale om en chauffør eller Mariner, der ønsker adgang til internettet fra hans eller hendes køretøj. For både fjernbetjeningen og mobile, satellit internet service er løsningen.

Satellit internet

Det er muligt at forbinde til internettet via satellit. Det tilbyder overraskende hurtige hastigheder, der kan sammenlignes med kabel eller DSL. Det har tendens til at have meget langsommere upload hastighed end downloade, selv om. Det er også meget dyrt og kræver specialudstyr, herunder en parabol. I nogle dele af verden, selvom det er den eneste mulighed for high-speed internet adgang.

Mobile Satellit internetforbindelser

Få ting er så spændende at den sande Internet junkie som tanken om mobile high-speed internet adgang. Desværre sandheden (på nuværende tidspunkt), kan ikke leve op til forventningerne. Mobil satellit internetadgang til køretøjer, men det generelt kræver, at køretøjet holde stille før satellit internetforbindelse er lavet. Den grundlæggende procedure er, at du går, hvor nogensinde du går, og derefter oprette din parabol og oprette forbindelse til internettet. Skålen er også en temmelig god størrelse. Så hvis du overvejer det til din bil, kan du finde det upraktisk. Hvis du bor i en autocamper for måneder om året, og flytte fra sted til sted, men er det en anden historie.