ISP: ISP Søgetips

Sammenligning internetudbydere

Hvis du er i markedet for tjenester udført af en national internetudbyder, har du mange at vælge imellem. De har alle tilbyder forskellige internettjenester, sport anden internetudbyder teknologier har forskellige fortegnelser over både ISP sikkerhed og ISP pålidelighed, og selvfølgelig opkræve forskellige mængder af penge. Websteder som ISP Buying Guide kan hjælpe med disse sammenligninger. Du finder en internetudbyder mappe med Feature List sammenligninger, omkostninger sammenligninger og meget mere. Du vil også være i stand til at bore ned og gøre nogle sammenligninger baseret på tilstand, så du kan endda se nogle af de lokale internetudbydere sammen med de nationale internetudbydere.

Finde Lokale internetudbydere

Lad os sige, du er i den typiske scenarie for at have flyttet til et nyt sted, og er nu på udkig efter en internetudbyder. Lad os endvidere sige, at du har haft dårlige erfaringer med nationale internetudbydere og er på udkig efter en lokal. Dette kan være lidt vanskelig, som gør en søgning på nettet efter søgeord som "ISP" eller "Internet Service Provider" vil trække op alle mulige irrelevante websteder og en håndfuld nationale internetudbydere, men sandsynligvis ikke noget nyttigt. Der er tre ting, der kan hjælpe: Den første er at inkludere din stat eller provins navn sammen med dine andre søgetermer, noget lignende "Massachusetts ISP" for eksempel. Det andet er at udnytte noget DMOZ der omfatter oversigter region. Den tredje er at finde den lokale websted for din nye by og den lokale hjemmeside for den nærmeste storby og se, hvad ISP lister, de har; de muligvis holde en ISP mappe, og måske endda har nogle kundefeedback.

ISP søgefaciliteter

Nogle ISP Web-hosting virksomheder giver en særlig type ISP søgetjeneste, som gør det muligt for dit websted, der skal søges. Hvis du konfigurerer dit websted korrekt, vil de besøgende kunne søge det for bestemte ord eller sætninger. Mens dette ikke er for nyttigt for den typiske hjem websted, er det en kæmpe fordel for store kommercielle hjemmesider. Virksomheder søger web-hosting-udbydere bør altid tjekke på forhånd, om udbyderen har en form for søge ISP teknologi. De fleste internetudbydere med dynamisk Webhotel kapaciteter vil have søge teknologi; de fleste internetudbydere med kun statiske web hosting kapaciteter vil ikke.