ISP: ISP anmeldelse Tips

Optimer internetforbindelser

MTU-Speed ​​Pro, et gratis værktøj, der giver en grænseflade til TCP / IP-værdier i registreringsdatabasen kan forbedre din internetudbyder forbindelseshastighed. I stedet for at risikere et potentielt stort computer problem ved tweaking registreringsdatabasen, MTU-Speed ​​Pro gør opgaven hurtigt og nemt. Dette gratis værktøj, selv om der ikke længere understøttes af dets udvikler kan downloades fra mange steder på nettet. Simply Google MTU-Speed ​​Pro at finde et websted, der har den freeware.

Calling All Devices

I dag kan bredbånd enhed med adgang til Internettet anvendes som en telefon med den rigtige hardware og software. Ved hjælp af en teknologi kaldet VoIP eller Voice over IP, har selskaber som Vonage, som ligger på www.vonage.com udviklet software til at ringe overalt i verden for en brøkdel af prisen for at ringe efter en traditionel telefon. Et produkt, som de tilbyder, softphone, er en add on service til Vonage s opkald planer. SoftPhone kan du bruge din computer som en telefon med sin egen telefonnummer. VoIP er en ny teknologi; dog huske på, at det ikke er så pålidelig som telefonen i dag. Men et VoIP-teknologi udvikler, konkurrencen mellem virksomheder, der tilbyder det og traditionelle telefonselskaber vil varme op.

Internetudbyderen Guide

Hvis du leder efter ISP anmeldelser, der giver anmeldelser for gratis, lave omkostninger, eller premium internetudbydere, så tjek den ISP Guide på http://www.theispguide.com/. Denne side giver dig mulighed for at læse og bidrage til en internetudbyder forum, hvor du kan få information om en ISP udbyder sine abonnenter.

Stay Connected

Mange gange, kan din opkaldsforbindelse frafald på grund af en forkert modem indstilling, en støjende telefonlinje, eller problemet kan indledes af din internetudbyder udbyder, som overvåger din tilslutningsmuligheder aktivitet og afbryder, hvis du er inaktiv i en vis tid. Hvis du har brug for at holde forbindelsen til din internetudbyder, kan du prøve Inkline Globals placeret på /www.inklineglobal.com. Denne tilføjelse på ISP værktøj gør det muligt at opretholde en konstant forbindelse til din internetudbyder. Inkline Globale påstande om, at holde forbindelsen er kompatibel med alle større internetudbydere. Du ønsker måske at læse dine internetudbydere småt at se, om der er nogen regler igen med en software-værktøj til at holde forbindelsen til udbyderen.

CNET

Et af de bedste steder at finde en internetudbyder online er CNET, beliggende på http://reviews.cnet.com/. CNET indeholder en liste over internetudbydere i dit område, bestilt af pris og båndbredde. Derudover CNET giver dig adgang til en række artikler om forskellige ISP emner, såsom Hvad gør man hvis du lever længere end din internetudbyder. For en sammenligning af internetudbydere, så tjek den ISP anmeldelser på CNET og klik på "Find en internetudbyder."

Freedomlist

Hvis du leder efter ISP anmeldelser, der giver anmeldelser gratis eller billige internetudbydere, tjek FreedomList på http://www.freedomlist.com/.

Rev din download hastigheder

Hvis din download hastigheder på din dial-up forbindelse er langsom, kan du fremskynde dem med Download Accelerator Pro (DAP) Version 7 placeret på http://www.speedbit.com. DAP, som hævder at øge din download-hastigheder på op til 300% er et gratis værktøj, der er også spyware-fri. Det fungerer godt med Hi-Speed-forbindelser som kabel eller DSL, også. Det optimerer dine downloads og gendanner til drop off tilslutninger så godt.

ISP Rank

Det vigtigste element af hjemmesiden, ISP Rank, på http://www.isprank.com/ er anmeldelser skrevet af abonnenter og tidligere abonnenter. Internetudbyderen anmeldelser derefter rangeret månedligt og opført som top internetudbydere i måneden.

The List

Listen er en hjemmeside for at finde internetudbyderen til at opfylde dine behov. Du kan søge efter en internetudbyder efter sted, features eller prisen. Listen giver dig alle de telefonnumre, til rådighed for dit område, hvis du leder efter en dial-up forbindelse. De fleste ISP udbydere tilmelde dig på listen. Du finder listen i http://www.thelist.com/.