ISP: ISDN ISP Tips

Tal mens du er online

Med ISDN, kan du tale om den samme telefonlinje, som du har forbindelse til. Dog vil din forbindelse hastighed generelt falde til omkring 64 kb, mens du chatter. Når du afleverer op, skal de hastigheder kravle tilbage op til omkring 128 kbps.

Telefon og ISP omkostninger

Husk, når du bruger en ISDN-forbindelse, betaler du en telefon og en ISP afgift, ligesom du gør når du bruger dial-up. Residential ISDN er billigere end DSL og kabel, men en smule dyrere end dial-up. Generelt tommelfingerregel er: jo hurtigere du går, jo mere det koster.

ISDN vs. kabel og DSL

Hvis du overvejer at gå høj hastighed, med enten DSL eller bredbånd kabel, men har brug for at spare penge, kan du ønsker at tænke på ISDN. Det er ikke så hurtig som de andre valg, og derfor kan være billigere. ISDN internetudbydere er i skarp konkurrence med kabel-selskaber og er generelt villige til at tilbyde dig en bedre aftale. Priser ændres ofte, så tjek tilbage for at se, om du kan få en bedre aftale.

Installation ISDN

Sørg for at bede om bolig ISDN, hvis du installerer det i dit hjem. Forretning ISDN kan være dyrere end DSL og meget langsommere. Husk, at du installerer ISDN kan være sværere end at installere DSL og kabel. Det kan være nødvendigt at rådføre sig med en tekniker.

Videokonferencer og Gaming

Vælg ISDN til din virksomhed, hvis du gør en masse af videokonferencer. Det du bruger en computer hjemme og spille en masse online spil, kan ISDN også være vejen at gå. Men hvis du gør en masse downloading, vælge en DSL eller endnu bedre, en kabelforbindelse. Residential ISDN, mens billigere, er langsommere end kabel eller DSL til downloads. Det er mere ens i hastighed til et modem dial-up.