ISP: Gratis internettjenester Tips

Ingen lokale numre

Før du tilmelder dig med en gratis ISP service, skal du sørge for at tjekke tallene tilgængelige adgangspunkter i dit opkald område. De fleste gratis internetudbydere har kun et par numre i store byområder. Ligeledes kan en internetudbyder liste et adgangsnummer som lokal til en række byer i staten. Du ønsker måske at tjekke med dit teleselskab for at sikre, at adgangen nummer du skal bruge er faktisk lokale til dig.

Du får, hvad du betaler for

Det gamle ordsprog: "Du får hvad du betaler for," gælder stadig i dag, især for gratis internettjenester. Indrømmet, et par lokale, og et par af de nationale selskaber, såsom Juno og NetZero, stadig tilbyde gratis, begrænset adgang, men de fleste har mange begrænsninger. Du kan tilmelde dig en af ​​disse tjenester som en backup internetudbyder, men det kan ikke anbefales, at du laver en gratis ISP din primære udbyder.

Tidsfrister

Din gratis ISP service kan være gratis kun til et punkt. Mange gratis ISP udbydere, ligesom NetZero vil give dig 10 timer om måneden gratis før opkrævning du ekstra penge for ekstra tid. Sørg for at læse kontrakten før du underskriver den. Derudover kan du holde styr på din tid med PC Timer http://www.buffalosoftware.net/pctimer.htm

Langsomme forbindelser

Mange gratis ISP-tjenester giver kunderne adgang til bredden af ​​langsommere modemer. Disse ældre modemer vil forbinde dig til internettet, men ved lavere hastigheder end du kan være vant. Andre forbindelsesproblemer, som du kan støde omfatte drop-offs, som er afbryder fra modemet, og brister, hvor forbindelseshastigheden kan variere vildt. Mange gratis internet udbydere har ingen teknisk support, så du er på din egen. Andre vil opkræve gebyrer for hver support opkald.

E-mail-grænser

En almindelig begrænsning for en gratis ISP service er antallet af e-mail adresser du er givet. Typisk får du kun én, ved hjælp af deres domæne. Hertil kommer, at nogle frie internetudbydere ikke give dig adgang til deres SMTP, hvilket betyder, at du ikke kan bruge din egen e-mail-klient, som Outlook Express eller Eudora til at sende mail. Denne funktion er typisk deaktiveret for at holde spammere i at bruge disse gratis tjenester til at sende mail.