Isotoniske Trænings Metoder

Isotoniske Trænings Metoder

Isotoniske motion metoder kan hjælpe dig med at opbygge styrke, tone dine muskler, og fremskynde dit stofskifte. Før undersøgelsen af ​​metoder til isotonisk motion, er det imidlertid vigtigt at lære præcis hvad det er.

Isotonisk Motion

Mange mennesker forveksler isotonisk motion med isometrisk øvelse. Med isometrisk øvelse, du kontrakt og holde en muskel. Med isotonisk motion, du udfører muskelsammentrækninger mod en stabil kilde til modstand. Løfte vægte er et eksempel på isotonisk motion.

Fordele

Isotonisk øvelse giver mange fordele:

 • Styrker, toner, og bygger muskler
 • Forbedrer to af de fem komponenter af fysisk fitness: muskelstyrke og muskulær udholdenhed
 • Som du øge muskelmassen, let dit stofskifte stiger så godt
 • Mindsker stress
 • Fremmer bedre søvn
 • Giver en bedre æstetisk udseende

Komponenter

Dine muskler udføre flere funktioner under isotonisk motion. De skubbe, trække, bøje og rette. For eksempel, når du bøjer armen ved albuen til at udføre en bicep krøller, du flex din bicep. Når du unbend din arm ved albuen til at udføre en triceps returkommission, du udvide din triceps. Når du ligger på ryggen og skubbe en vægt op fra brystet, du udvide dine brystmuskler. Når du udfører en pull op, du flex din ryg muskler. Muskler, der udfører modsatte opgaver i samme region (såsom biceps og triceps bøjning og strækning af armen) kaldes gratis muskelgrupper. Ved udførelse af isotoniske øvelser, er det vigtigt at skabe balance øvelser mellem gratis muskelgrupper for at forhindre skader og udvikle afbalancerede styrke i hele kroppen.

Isotoniske Trænings Metoder

Mange isotoniske øvelse metoder vil hjælpe dig med at få styrke og fast op dine muskler.

Styrketræning

Både frie vægte og maskiner giver den ideelle metode til isotonisk motion. Arbejde med en personlig træner til at udvikle en vægtløftning rutine skræddersyet til dine individuelle goals.You behøver ikke megen udstyr: et par håndvægte vil arbejde for at udøve hele din krop.

Krop Resistance

Hvis du ikke har adgang til vægte, så kan du udføre modstand øvelser udnytte blot vægten af ​​din egen krop. Disse typer af øvelser omfatter armbøjninger, push ups, crunches, squats og lunges. Hvis du gerne vil finde en veldesignet træning ved hjælp kropsvægt modstand, prøv Slow Burn Fitness Revolution, der er afhængig af langsomme bevægelser til virkelig at øge intensiteten, som du udfører isotoniske øvelser.

Resistance Bands

Resistance bands tjener som en anden plads og udstyr saver. Disse elastikker har typisk håndtag på enden, og du kan udføre en række øvelser med dem. Hvis du gerne vil øge intensiteten og modstand, kan du bruge to bands på én gang. Kirurgisk slanger gør og ekstremt billigt modstand band, forudsat du oprette en sikker måde at holde fast i enderne, så du ikke ved et uheld give slip.

Kettle Balls

Den seneste fitness fad, kedel bolde giver en intens isotonisk træning. Disse vægtede bolde med håndtag ikke kun give isotonisk træning, men kan også give en hjerte-kar-træning, samt forbedre core styrke, koordination og balance.

Tips

Hver af de ovennævnte typer af isotonisk motion kan hjælpe dig med at opbygge muskelstyrke og udholdenhed; Men med et par tips kan du maksimere dine resultater.

 • Find en aktivitet, som du nyder.
 • Udøve hver muskel gruppe mindst to gange om ugen.
 • Isotonisk øvelse styrker musklerne ved at skabe små tårer i dem. Som du hvile efter din træning, dine muskler helbrede og vokse sig stærkere. På grund af dette, er det vigtigt, at du får tilstrækkelig hvile mellem træningspas - mindst 48 timer.
 • Altid varme op før du arbejder ud og køle ned bagefter.
 • Stræk ved slutningen af ​​hvert træningspas.
 • Hvis du ønsker at kombinere isotonisk træning med hjerte-kar-motion, overveje kredsløb uddannelse.

Isotonisk øvelse er en vigtig del af enhver fitness regime. Med så mange måder at udføre denne vigtige form for motion, er du sikker på at finde noget, du vil nyde.