Isbrydere for kristne teenagere

Isbrydere for kristne teenagere


I modsætning til hvad mange tror, ​​kan du bruge isbrydere for kristne teenagere til at få venner i dag. Selv i en gruppe af venner, kan isbryder spil hjælpe dig med at få en smule tættere på dem, du allerede kender. For dem med en stærk religiøs tro, kan finde venner til tider være svært, som nogle mennesker har unøjagtige indtryk af, hvordan det er at være kristen. Det kan være endnu sværere at finde venner, der deler samme værdier eller overbevisninger. Dog kan isbryder spil til at gøre tingene en lille smule lettere.

Om Isbrydere

Hvis du aldrig har været i en lejr eller organiseret gruppe miljø, kan du ikke vide præcis, hvad en isbryder er. Ligesom navnet antyder, en isbryder er et kort spil eller aktivitet betød at "bryde isen" blandt en gruppe af mennesker. Typisk spiller du isbryder spil eller aktiviteter i tilknyttede miljøer (f.eks på en Girls spejderlejr eller kirke begivenhed) at lade folk komme til at kende hinanden på en ikke-påtrængende måde. Nogle spil involverer fysisk aktivitet, mens andre spil inddrage spørgsmål og svar. Du kan endda komme med dine egne isbrydere til at passe til situationen.

Isbrydere for kristne teenagere

Hvis du har været på udkig efter et par isbrydere for kristne teenagere til at bruge på din næste ungdom gruppemøde eller andre steder, her er et par forslag:

  • Har alle stå eller sidde i en rundkreds og fortælle, hvad de elsker mest om den kristne tro. Du vil blive overrasket over nogle af de svar, som andre kan komme op med.
  • Et sjovt spil ligesom bøddelen kan være en god måde at lære at kende alle. Med en lille gruppe, har alle deltage ved at starte en hangman spil med navnet på deres foretrukne Saint.
  • Tænk spillet Duck Duck Goose er bare for små børn? Tænk igen! Spil Duck Duck Goose med din gruppe - men med et twist. For at læne sig tilbage i cirklen og ikke være gåsen, skal personen deler noget om sig selv.
  • Opsætning små områder, hvor hver person i gruppen tilbringer et par minutter at lære om den anden person. Skift hvert par minutter, så alle får en chance for at chatte med alle. Hvis du er bekymret for, at gruppen kan være en smule genert, foreslår spørgsmål, som folk kan spørge, før du starter sessionen.
  • Et af de mere populære isbrydere derude er to sandheder og en løgn. I dette spil, hver person går rundt og hedder to sande fakta om sig selv og en løgn. Gruppen har til at beslutte, hvad de mener er løgn. I sidste ende, skal den person kommer ren, og gruppen kan chatte om nogle af de mest overraskende fakta.
  • For grupper med medlemmer, der kender hinanden en lille smule, kan en stor isbryder være Hvad med mig. I dette spil, hver person nævner noget godt og noget dårligt, at de mente om en anden i gruppen, da de mødtes første gang. De kan også tilføje hvordan disse visninger er ændret (for god!) Over tid.
  • For mange kristne, tro er en stærk del af hverdagen. Gå rundt i gruppen og har alle deler en af ​​de vanskeligheder, de støder på, mens du prøver at være en god kristen i hverdagen. Gruppen kan hjælpe med fejlfinding, hvordan at afhjælpe nogle af disse spørgsmål.
  • På kartotekskort, skrive ned hver af de ti bud. Giv hvert medlem af gruppen et kort. Hvis din gruppe er større end ti, gør dubletter. Giv hver person en chance for at fortælle en kort historie, der illustrerer deres bud. Gruppen kan forsøge at finde ud af hvilken bud personen beskriver.

Breaking the Ice

Mens isbrydere kan virke lidt hokey for nogle mennesker, kan de også være en masse sjov. Ud over at være en fantastisk måde at komme til at kende nogen, isbrydere er også enkel at planlægge for en gruppe af mennesker. Må ikke bekymre dig om, hvor svært det kan være at få venner som kristen - bare have det sjovt.