IRS Kilometertal Fradrag Forklaret

IRS Kilometertal Fradrag Forklaret

Der er to hovedtyper af IRS kilometertal fradrag: Standard kilometertal Rate (SMR) og den faktiske udgift sats. Forudsat at de ikke er udelukket fra at hævde enten fradrag, bør skatteydere hævder det største fradrag.

Standard kilometertal Rate

SMR er et sæt, der blev fastlagt af IRS som angiver per-mile beløb en skatteyder kan kræve for hver mile de kører deres køretøj til erhvervsformål. For at være berettiget, skal den skattepligtige ejer eller leaser deres køretøj og køretøjet må ikke være en del af en flåde. SMR skal ifølge det første år køretøjet benyttes, men den skattepligtige kan vælge at kræve begge typer af fradrag i de følgende år. Lejere kan kun gøre krav på SMR.

For 2013, SMR for er 56,5 cent per mile for forretningsrejser, 24 cents til medicinsk eller bevægelige og 14 cent for velgørende service. Hvis en skatteyder hævder SMR, kan de tilføje til det omkostningerne til parkering og eventuelle vejafgifter, de betalte, mens man kører bilen til erhvervsmæssige eller velgørende formål. De kan ikke tilføje de udgifter til reparation, gas, forsikring eller andre køretøjer udgifter. SMR kan ikke anvendes, hvis køretøjet er leveret af den skattepligtiges arbejdsgiver.

Faktiske udgift Omkostninger

Denne fradrag består af det samlede beløb den skattepligtige betalt til betjening af køretøjet til erhvervsmæssige formål. Det omfatter udgifter til gas, olie, forsikring, registreringsafgifter, licenser, reparationer, dæk, parkering og værktøj.

Regler for Mileage Fradrag

Den første regel om hævde et kilometertal fradrag er, at køretøjet skal passe IRS definitionen på en bil. Denne definition omfatter ethvert køretøj vejer mindre end 6.000 pounds med fire hjul. Derfor, "bil" faktisk indeholder en pickup truck eller varevogn. Levering køretøjer med ét sæde ikke kvalificere sig. Derudover taxi og vogne udelukkende anvendes til en transport virksomhed, såsom lufthavnstransport van, bliver diskvalificeret.

Dernæst skal køretøjet være drevet til erhvervsmæssige formål. Dette omfatter at komme fra et arbejdssted til et andet, kørsel til forretningsmøder, besøge kunder, eller køre til en midlertidigt arbejde placering. Militære reservister kan gøre krav på fradrag for rejser til et møde, der forekommer på en dag, hvor de normalt ville rejse til arbejde. Pendling til og fra arbejde er udtrykkeligt udelukket fra fradrag.

Den erhvervsmæssige brug af køretøjet skal være "almindelig og acceptabel" i den skattepligtiges arbejdsområde. Rejser Overnight er fradragsberettiget under Rejsebureauer Fradrag, og ikke den generelle kilometertal fradrag.

Skatteydere, der driver deres køretøj til velgørende formål kan også være i stand til at fradrage deres kilometertal. Men for at gøre det må de ikke har deltaget i nogen personlige virksomhed på deres drev. Pendling til og fra velgørenhed sted operation er udelukket fra fradrag.

Fradragsberettigede Beløb

En skatteyder kan kun fratrække den del af deres kilometertal, der overstiger to procent af deres justerede bruttoindkomst. En skatteyder, der var delvist at få godtgjort deres rejseudgifter kan gøre krav det resterende, unreimbursed beløb, forudsat at de har ordentlig dokumentation.

Krævede dokumentation

IRS kræver, at alle skatteydere til at bevare registreringer af deres rejseudgifter i mindst tre år efter deres påstand. Disse registreringer skal vise størrelsen af ​​den regning, dato og sted, det var opstået, og at den afgiftspligtige kørte for et acceptabelt forretningsformål. Records skal udføres rettidigt, hvilket betyder oprettet ved eller nær det tidspunkt pådrage bekostning. Dokumentation af refusioner bør også bevares i mindst tre år.

Eksempler på poster omfatter kvitteringer, annullerede checks og logfiler, og selv self-made logfiler. Records skal ikke indsendes med selvangivelsen.

Påberåbelse fradrag

Den type formular nødvendigt at indgive fradrag afhænger af skattepligtiges status.

  • Ansatte: Medarbejderne skal indgive Form 2106 at kræve en kilometertal fradrag. De kan indgive Form 2106-EZ, hvis de ikke blev refunderet, og påstår SMR.
  • Selvstændige individer eller selvstændige entreprenører: Enten kategori af arbejdstagere skal omfatte kilometertal udgifter på formular 1040 Skema C.
  • Landmænd: Landmænd skal indgive Form 1040 Schedule F for at gøre krav på fradrag.
  • Selvstændige og Medarbejder skattepligtige: Personer, der er selvstændige, men som også er ansat af en arbejdsgiver skal indgive Form 1040 skema C for eventuelle kilometertal udgifter, mens de arbejder for sig selv og Form 2106 for eventuelle udgifter, mens de arbejder for deres arbejdsgiver.

Påberåbelse din Fradrag

Hvis du har brugt dit private køretøj delvist eller udelukkende til erhvervsmæssige formål, du har ret til fradrag for dets anvendelse. Hvis du er usikker hvilken fradrag krav, søge professionel skatterådgivning.