Invitation Ordlyd

Invitation Ordlyd


For at din begivenhed eller fest at være en succes, skal du have den rigtige formulering om invitationen. Den invitere Ordlyden bør formidle ikke kun dato, tid og sted for den part, men også temaet, formalitet, og yderligere information Gæsterne skal vide.

Omfatter retten Info

Før du bekymre dig om din invitation formulering, er du nødt til at sikre, at du har alle de korrekte oplysninger sammen, der skal medtages på en fest invitere. Men du arrangere det bør alle invitationer give følgende oplysninger:

 • Party placering, dato og tid: Disse oplysninger er absolut nødvendigt at få festdeltagere til din fetere. Hvis du ønsker at ombryde festen op på et bestemt tidspunkt, er du velkommen til at skrive, at der i invitationen, også. Mange børnefødselsdage har en klar start og mål, ligesom mange ferie parter.
 • Party seværdighed: Invitationen design og formulering skal både formidle type parti, fra fødselsdag til brusebad til pensionering part. Hvis du planlægger en surprise party, så sørg for det er udtrykkeligt fremgår af ordlyden.
 • Formalitet Formality kan variere fra parti til parti, selv om det er for en lignende hændelse. Lad gæsterne kender en housewarming part er afslappet ved at inkludere, at i ordlyden, eller sørge for alle bærer deres sorte-tie bedst ved formulering invitationen ordentligt.
 • Kørselsvejledning: Hvis den part, vil blive afholdt på et sted væk fra den slagne vej, at sikre gæster ved, hvordan man kommer dertil. Tilføj et lille kabinet kort med et kort og få rutevejledning.
 • RSVP: Lad gæsterne ved, hvordan til at informere dig, at de kommer. Medtag dit telefonnummer og din e-mailadresse, sammen med en "svar til" dato.

Ud over denne grundlæggende oplysninger, er det vigtigt at medtage yderligere oplysninger gæster behøver at vide. For eksempel vil gæsterne skal vide, at de skulle medbringe badetøj og tilbehør til en pulje fest. Tilsvarende, hvis partiet er et kostumebal, gæsterne skal også kende temaet, så de kan klæde sig passende.

Fødselsdagsfest Ordlyd

Invitation Ordlyd

Fødselsdagsfest Invitation Ordlyd Eksempel

Typisk en fødselsdagsfest invitation har formulering, der lader gæsterne ved, at det er en persons fødselsdag, og ofte, hvor gammel honoree tændes denne særlige dag. Vælg mere afslappet formulering for et barns fødselsdagsfest invitation og lidt mere formelle formulering for en 90 års fødselsdag fest invitation. Hvis æresgæst er følsomme om alder, hold det væk fra invitere og i stedet bruge terminologien som "fejre denne milepæl" eller "over the hill" for invitationen.

Et surprise party invitation kræver særlig opmærksomhed på ordlyden. Det er ikke ualmindeligt at tilføje store fede ord øverst invite at sige "shh, det er en hemmelighed" eller "zip dine læber" til toppen af ​​en surprise party invitation.

Sørg for at du også ord invitationen, så gæsterne ved, hvad tid de har brug for at ankomme kontra hvad tid du forventer æresgæst at ankomme. En gæst, der kommer for sent kunne give væk overraskelse.

Tema Party Ordlyd

Invitation Ordlyd

Tema Party Ordlyd Eksempel

En temafest kræver særlig formulering, sammen med design, at formidle partiets tema. Festlige luaus, motorcykler og 1980'erne er blot nogle få af de hundredvis af temaer, du kan føje til din fest. Mange temafester bruger afslappet, sjov formulering at vise præcis, hvad de er op til under festen. Korte rim og vers er almindeligt anvendt i formulering tema invitationer.

Hvis du har en fest til en særlig lejlighed, der har en sekundær tema, sørge for, at er også klart igennem formuleringen. For eksempel kan en fødselsdagsfest have en prinsesse pirat tema, eller en graduering part kan fejre den australske outback. Sørg for at medtage dette i invitere ved hjælp af linjer som:

 • Det er en god dag for en fest på plankerne! Slutte sig til os, når vi sender Sarah Smith overbord for hendes 14th fødselsdag!
 • Grib din eksamen fineste, fordi vi vært for en fancy kjole part til ære for Bobs gymnasium karriere.
 • Start praktisere hula fordi vi smider Ron en luau for hans førtidspension fest!

Begivenhed Party Invitation Ordlyd

Invitation Ordlyd

Casual Party Ordlyd Eksempel

Det er vigtigt at ord din fest invitation, så gæsterne ved, om partiet er afslappet eller formel. For eksempel kunne en barnedåb middag være en afslappet baggård grill, eller det kunne være en fancy sidde ned middag på en restaurant. Ordlyden i din invitation vil lade gæsterne vide, hvad de kan forvente fra din fest, så de kommer forberedt.

Casual Party Ordlyd Eksempler

Et kausalt formuleret invitere virkelig ikke har nogen regler. Du kan bruge hverdagssprog, sammentrækninger, tal og forkortelser. Faktisk kan du endda skrive en simpel invitation, der siger "Du skal komme til min fest!" med oplysninger, der er anført separat på hver linje.

Mens indbydelse kan være afslappet, er det stadig vigtigt at inddrage alle de grundlæggende oplysninger for at få gæsterne til festen til tiden og i en festlig stemning.

Formelle Party Ordlyd Eksempler

Invitation Ordlyd

Formel Party Ordlyd Eksempel

Skrivning af en formel invitation brev er den rigtige ting at gøre til særlige lejligheder og arrangementer. En fancy jul cocktailparty, awards præsentation eller Quinceanera er alle passende tidspunkter til ord din invitation formelt. Formel ordlyd følger typisk disse regler:

 • Brug flot kalligrafi eller scripted bogstaver
 • Stav ud alle numre, herunder datoer, tidspunkter og adresser
 • Brug ikke sammentrækninger eller forkortelser

Bryllup invitationer har deres eget sæt af særlige regler for formulering, afhængigt af om brylluppet vil være afslappet, semi-formel eller sort slips, samt hvem der er vært for begivenheden. Disse regler er forklaret i artikler bryllup invitation Regler, bryllup invitation formulering og Wedding Invitation Vers.

Party Ordlyd Etikette

Når det kommer til formulering invitationen, er der et par etikette regler at følge. Selv om de ikke er så strenge som formelle bryllup invitation etikette, bør de stadig følges nøje, så gæsterne ved præcis, hvad de kan forvente.

Mad og drikke

Invitation Ordlyd

Flere invitation formulering Idéer

Lad gæsterne kender fødevaresituationen ved at tilføje en linje eller to i bunden af ​​den indbyde der siger "Light forfriskninger og drikkevarer leveret" eller "Fuld kontant bar til rådighed", afhængigt af partiets forhold. Placer denne linje af oplysninger i en af ​​de nederste hjørner af invitationen.

Gaver

Typisk er det for dårlig etikette at selv nævner gaver på en fest invitation. Men i de senere år, mange mennesker finder det nødvendigt at skrive "din tilstedeværelse er til stede nok" i bunden af ​​invitationer fødselsdage, brusere eller invitationer. Beslutte, om dette er acceptabelt i din omgangskreds, før du udskriver dine invitationer med denne ordlyd.

Grammatik

Endelig skal du sørge du læse over invitationen flere gange. Kontroller stavning, grammatik og alle detaljer før mailing. En simpel trykfejl om datoen eller tiden kan forårsage mange hovedpine for både dig selv og dine gæster.

Ordlyd Informerer Gæsterne på Party Detaljer

Men du vælger at ord din fest invitation, det vigtige ting at huske er, at en god invitation giver gæsterne alle de oplysninger, de har brug for at vide for at have en god tid på din fest. Det betyder ikke noget, hvis du angiver ordlyden i en sjov digt eller som en simpel linje for linje liste over de oplysninger, så længe det er let at forstå.