Invitation Ordlyd for en Thanksgiving Fundraiser

Invitation Ordlyd for en Thanksgiving Fundraiser

Forsøger du at finde den rigtige invitation formulering til en Thanksgiving fundraiser? Valg eftertænksomme følelser for din invitation, kan spille en vigtig rolle i at sikre gæster samt donationer.

Om Thanksgiving fundraisers

Der er ingen bedre tid til at hæve penge end i feriesæsonen. Folk er mere tilbøjelige til at åbne deres hjerter og deres tegnebøger til at dele i ånden af ​​sæsonen. Thanksgiving er tid, hvor mange familier ikke har råd til mad til at sætte på deres ferie borde. Mange organisationer er afsat til at hjælpe de mindre heldige har en lykkelig ferie og være i stand til at brødføde deres familier og fejre dagen. For at disse typer af organisationer til at være i stand til at nå deres mål, støtte fra der er behov for fællesskabet. Fundraisers er ofte holdt i løbet af ferien til at bringe i penge til at hjælpe de organisationer, der arbejder for at hjælpe de nødlidende i deres lokalsamfund.

Der er uendelige fundraisers at overveje i løbet af Thanksgiving. Nogle er enkle og kræver meget lille indsats, mens andre er mere arbejdskrævende og kræver forudgående planlægning og forberedelse. Nogle ideer til at overveje for en Thanksgiving fundraiser inkluderer:

 • Food Drive: Spørg, at folk aflevere ikke letfordærvelige konserves, der kan gives til den lokale mad bank.
 • Thanksgiving gå eller løbe: Gør dette til en årlig begivenhed, som Fællesskabet kan deltage i, før tage del i den traditionelle kalkun dag middag. Pantsætning kan sikres for dem gå, løbe eller gives til den arrangerende velgørenhed.
 • Ferie Middag og Auktion: Gør dette til en formel begivenhed, der rejser penge til dem i dit samfund.
 • Thanksgiving tombola: Opret en kurv af ferie elementer og sælge billetter for at vinde en chance på prisen.

Den vigtigste ting at huske, når man planlægger en fundraiser i løbet af ferien er at markedsføre det til offentligheden, så du kan få så mange mennesker involveret som muligt. For en formel fundraiser, skal sende invitationer gøres på forhånd, så du kan forudse, hvor mange mennesker til at forvente på begivenheden

Prøve Invitation Ordlyd for en Thanksgiving Fundraiser

Hvis du er vært for en fundraiser, der kræver en invitation, finde de rigtige ord til at bruge kan til tider være en udfordring. Der er flere tips til at overveje, når ordlyden din invitation såsom:

 • Være så klar som muligt om, hvad der forventes fra hver gæst. Er du spørger, at de bringe en dåse god eller en donation natten til begivenheden?
 • Altid give detaljer som begivenheden placering, dato og tid. Hvis det er muligt, inkludere det i invitationen.
 • Bemærk eventuelle aktiviteter, der vil være en del af fundraiser såsom en auktion, middag, tombola mv
 • Giv kontaktoplysninger, hvis der er spørgsmål og anmode om, at deltagerne RSVP, så du vil vide, hvor mange folk til at forvente.
 • Nævne, hvad velgørenhed sponsorerer begivenheden, og hvordan de indsamlede midler vil blive brugt. Da fundraiser er for Thanksgiving, nævne hvis pengene vil blive brugt til at sætte middag på bordet på de mindre heldige, etc.

Nogle prøve invitation formulering for en Thanksgiving fundraiser inkluderer:

 • Hjælpe dem i nød denne ferie sæson! Donér en dåsemad element at omfavne ånd at give!
 • At sige tak for de mange velsignelser skænket os, inviterer vi dig til vores årlige ferie fundraiser og beder dig overveje en donation til at hjælpe en trængende familie for Thanksgiving. En donation på $ X kan brødføde en familie på 4.

Gør din invitation Stand Out

Mange organisationer holde fundraisers i feriesæsonen. Mange gange invitationer simpelthen komme afsat eller smidt i papirkurven. For at sikre at din invitation ikke overses, skal du sørge for at bruge kreative formulering der vil tiltrække gæster og bringe i kontanter til din værdig sag!