Invitation Brev til Special Event

Invitation Brev til Special Event


Uanset om du giver eller modtager en indbydelse til en særlig begivenhed, der er masser at tænke over. Velgørende organisationer, der vælger at holde en formel affære invitere ofte kun ærede gæster, hvilket betyder at du skal være ordentligt forberedt, det være sig som gæst eller værtinde.

Modtagelse af en invitation brev til en Special Event

Hvis du har modtaget en indbydelse til en særlig begivenhed, først evaluere, hvorfor du blev inviteret. Hvis det er en velgørende organisation, som du aldrig har støttet eller været involveret i fortiden, så chancerne er de har en bredere form for lejlighed - måske bringe øget opmærksomhed til deres organisation, og hvad de laver, eller at rejse penge til en bestemt formål. Med mere tidsubegrænsede forhold som disse, kan en velgørende organisation inviterer alle til en bestemt demografisk inden en nærliggende region.

Hvis du ønsker at deltage i denne velgørenhed funktion, der er et par spørgsmål, du bør spørge. Først, hvad er den krævede påklædning? Nogle invitationer vil omfatte klædedragt forventet, det være sig afslappet hele vejen op til sort slips, men hvis dette ikke er angivet, bør du kontakte velgørenhed for at se, hvad der anbefales.

For det andet, hvis invitationen ikke sige, hvad det præcise mål og formål med arrangementet er, kan du spørge, hvad deres hensigter er. Er de på udkig efter finansielle tilhængere til at øge deres indkomst til et bestemt mål eller formål? Måske de ønsker at rekruttere flere frivillige til sæsonarbejde, som vil gøre en stor indvirkning på lokalsamfundet? At kende årsagen til galla vil hjælpe dig med at vide, hvad forventer. Bringe et checkhæfte, hvis det er en fundraiser, og du er i stand til at give. Medbring din kalender, hvis du er interesseret i pitching i og tjene på nogle kapacitet.

Giver en invitation

Hvis du arbejder for en velgørende organisation og har brug for at sende invitationer ud til en særlig begivenhed, der sker snart, der er et par måder at få kreative og Grib interesse af dem, der er inviteret. Først kommer op med en gæsteliste. Nogen højere op end du i organisationen kan tilvejebringe denne liste, men hvis det er op til dig at designe roster, forsøge at ramme et eller to specifikke demografi. Den smallere interessegruppen du inviterer, jo mere sandsynligt du er til at vinde folk over på din organisations mål og årsag.

Efter din gæsteliste er oprettet, begynder at tænke over, hvad du ønsker, at opfordringer til at se ud. Hvis det er en afslappet begivenhed såsom et karneval eller udendørs grill, så kan du overveje farvestrålende flyers eller blanke fuld farve postkort, som kan sendes ud til de omkringliggende kvarterer og folk af interesse. Hvis du planlægger en langt mere formel, sort slips affære, og derefter overveje formelle invitationer med vellum og / eller folie prægning. Du kan få disse outsourcede af en professionel trykning selskab, og leje en kalligraf til at gøre konvolutterne.

Håndskrevne kuverter, selv kommer fra en meget stor organisation, viser en personlig side til modtagerne, opmuntre dem til at tænke på sig selv som værdsatte gæster. Jo mere personlig behandling du kan give fra den allerførste kontakt, jo mere sandsynligt er det at give din organisation og få begejstret om, hvad din gruppe gør.

Design og produktion Overvejelser

En invitation brev ofte giver et første indtryk til offentligheden om, hvad din velgørenhed handler om, og kan påvirke, om den begivenhed, du annoncerer vil blive en succes. Sørg for at tage sig tid til at gøre din næste invitation brev et godt. Du ønsker måske at danne et særligt udvalg blot at designe og producere invitationerne. Det vil tage stress ud af dem, der leverer andre områder af service og planlægning for selve begivenheden, og vil sikre topkvalitet.