Introduktion dine børn til din nye kæreste

Introduktion dine børn til din nye kæreste


Tjek dette svar til en læser spørgsmål til at hjælpe dig, når at indføre dine børn til din nye kæreste. LoveToKnow s dating coach er her for at hjælpe med at sikre overgangen går så glat som muligt.

Introduktion dine børn til din nye kæreste Tips

Reader Spørgsmål

Min kæreste og jeg har været sammen i et par måneder nu. Det meste af den tid, vi kommer godt indtil det kommer til min 3-årig dreng. Vi argumenterer hele tiden om hans tidsplan. Jeg er en enlig mor, og jeg har været at hæve min søn ved mig selv, siden han blev født. Jeg er også blevet diagnosticeret med depression og angst. Hvordan får jeg min kæreste til at forstå, at det tager tid at få et barn på en tidsplan? Han har børn af hans egen, men det er ikke det samme. Han er en streng mand og besidder stærkere kvaliteter end jeg gør - Bidraget af:. Tami

Ekspert Svar

Kære Tami,

Dating og relationer er en voksen ting. Børn har ikke evnen til at forstå, hvad det tager at gøre et forhold arbejde. Selvom mange voksne ikke ved enten, de mindst have færdigheder, viden og indsigt til at regne det ud. Som voksen, du ved, det tager tid at få at vide, om din date bliver en Mr. Right Now, eller hvis den fyr er i det for langt, sejt træk. Du ved også, at det tager tid at udvikle tillid i et forhold, og at tillid er baseret på evnen til to personer til henholdsvis problem-løse problemer. Det betyder, at hver person har til at føle sig godt tilpas dele deres ærlige følelser med den anden person, uden frygt for at disse følelser ignoreret eller minimeres eller værre, afskediget.

Det er min erfaring, at udvikle tillid i et forhold tager normalt seks måneder eller længere. Fordi det tager så meget tid, jeg anbefaler, at enlige forældre ikke indføre deres datoer til deres børn indtil godt efter tillid og evnen til problem-løse problemer er blevet etableret. Da du allerede har indført din date til din søn, før at bestemme, hvor godt de to af jer kan problemorienteret løse, er du nu over for den virkelighed har problemer Enighed om forældrerollen af ​​din søn. Desværre har du opdaget denne vanskelighed over et af de mest følsomme områder for en enkelt mor, dit barn.

Du og din date skal have en privat snak om dine forskellige forældrerollen stilarter og forskellige forældre filosofier. Fortæl din kæreste, at mens det er OK, at forældre har forskellige stilarter, du og han ikke er forældre til din søn, og at denne forskel er at skabe problemer i dit forhold. Lad ham vide, at du nyder dating ham, men at du har lavet en fejl ved at lade ham få så involveret med forældrerollen din søn før to af beslutsom hvis forholdet selv skulle være lang sigt. Sig til ham, at hvis forholdet gør det for langsigtet, (og det for dig på lang sigt betyder seks måneder, og længere), som de to af jer vil være nødvendigt at begynde at tale om, hvordan du kommer til at håndtere problemer, når de opstår. Desuden hvordan hver enkelt af jer vil bidrage til huslige pligter og diskutere, hvad de forældre forventninger er for alle børn.

Da forholdet er i øjeblikket ikke på langt sigt scenen lige nu, forklare din date, at på dette tidspunkt vil du være den disciplinarian for dit barn. Skulle han spørgsmålstegn ved denne beslutning, kan du forklare ham, at det er vigtigt for din søn at have en stabil og ensartet forhold til sin mor. Lad din date, at du anerkender, at hver af har forskelle, men du har brug for ham til at respektere og acceptere din forældre stil, når det kommer til din søn. Hvis din date ikke kan acceptere denne anmodning, kan du nødt til at genoverveje forholdet. Da du er blevet diagnosticeret med depression og angst, kan du finde det nyttigt at arbejde med en professionel rådgiver, før de har denne snak med din date. En professionel kan hjælpe dig med at forberede samtalen og give dig konkrete forslag samt mulige scenarier rollespil, der kan komme op i løbet af snak. Arbejde med en professionel vil hjælpe dig med at føle sig trygge og giver dig værktøjer til styring denne vanskelige snak med din date.

~~ Lori