Intim Æstetisk kirurgi for kvinder

Æstetisk udfordrede intime organer kan forårsage dybe angst og komplekser, hvilket igen fører til problemer i seksualitet. Intim æstetisk kirurgi giver dig mulighed for visuelt at forbedre dem og bringe tilbage selvtillid.

Intim Æstetisk kirurgi for kvinder

Labiaplasty Surgery

Små skamlæber reduktion eller labiaplasty kirurgi, kan du justere størrelsen og formen af ​​den ydre kvindelige kønsorganer orgel, og er en af ​​de mest populære typer af intime kirurgi i dag. Kvinder gå til lægen med klager over udseendet af skamlæber, de ønsker at reducere, for at gøre dem pænere og mere æstetisk. Endvidere kan denne procedure anbefales af helbredsmæssige årsager.

Skamlæber corection kan være nødvendig på grund af medfødte eller erhvervede skader, fødsel, aldring. Ud over at reducere størrelsen, labioplasty kan lave skamlæber symmetrisk, slippe af med flænge og overdreven pigmentering. Operationen udføres under lokal eller generel anæstesi og varer fra 30 minutter til en time, med gennemsnittet af 40 minutter. Den kønsorgan tager sin endelige form i 2-3 måneder efter indgrebet.

Vaginal Surgery

Vaginoplasty menes at reducere størrelsen af ​​skeden. Behovet for en sådan operation sker primært på grund af ønsket om at returnere spændingen af ​​seksuel sensation. Samtidig er dette problem ikke kun seksuelt. Uterin prolaps, urininkontinens, smerter i abdomen og tyngde, kan gasser også være resultatet af overdimensionerede vagina og en årsag til kirurgi. Med alderen disse problemer har tendens til at blive værre.

Vaginoplasty er afhængig af de fysiologiske parametre af kroppen. Således for vaginale væg prolaps, udvidelse eller sagging er colporrhaphy anvendes til at reducere diameteren og volumen hele vagina på livmoderhalsen. Proceduren øger dens elasticitet og styrke muskulære ramme. Hvis vagina vægge opretholde fasthed og elasticitet, og kun indgangen er udvidet, er proceduren for suturering vaginal indgangen anvendes, skabe effekten af ​​"flaskehals".

Vaginoplasty tilhører en-dags operationer: det udføres under anæstesi, med varighed på mere end en halv time. Genoptræning efter vaginoplasty varer normalt ikke mere end to uger. De endelige resultater af vagina reduktion størrelse kan fuldt ses efter 1,5-2 måneder.

Klitoris Surgery

Klitoris hedder på orgel af "kvinder beundring" ikke uden grund: dens stimulation er for det meste ansvarlig for seksuel nydelse. Men i nogle tilfælde kan klitoris være under huden fold (medfødt egenskab) eller i henhold til ar tilbage efter en skade, hvilket fører til klitoris anorgasmia og den manglende evne til at få det optimale udbytte fra samleje.

Klitoris kirurgi udføres sædvanligvis under lokal eller generel anæstesi og varer i gennemsnit 1 time. Opsvinget periode varer omkring tre uger, og i denne periode ingen sex er tilladt. Blandt kirurgiske komplikationer, kan vi fremhæve klitoris følsomhed lidelser: Hvis lægen uheld skader nervefibre af klitoris, vil kvinden aldrig få en orgasme!

Jomfruelighed Repair Surgery

Jomfruhinden rekonstruktionskirurgi, gør det muligt at genoprette integriteten af ​​jomfruhinden kan ske til enhver kvinde, uanset varigheden af ​​hendes køn liv. I dag er der flere metoder til at genoprette jomfruelighed, så kirurger til at opnå det ønskede resultat fra enhver mængde af jomfruhinden rester. Den tilstand af "råmateriale" til gengæld afhænger af kvindens intime oplevelse. I enkle tilfælde er kanterne af jomfruhinden syet sammen. I de vanskeligste - er jomfruhinden dannet af dele af slim forhal. Men efter denne type operation, er defloration er mærkbart mere smertefuld, og blødningen er normalt mere rigelige.

Jomfruelighed reparation kirurgi er smertefri, idet den anvendes sammen med en lokalbedøvelse. Efter dens afslutning, kan patienten gå hjem. Når suturering er bioresorberbar anvendte tråd, og der er ikke behov for at fjerne suturer (i nogle tilfælde, er de fjernes efter 5-7 dage).

Stressinkontinens Behandling

I stressinkontinens, øget intraabdominal tryk og fysisk eller følelsesmæssig stress kan føre til "klemning" af urin fra blæren gennem urinrøret. Kvinder, der lider af denne sygdom har en svagt lukket blære sphincter, Urinen kan uforvarende frigøres, når en wonam griner, hoste, nysen; med en ændring i kropsstilling eller vægtløftning. Urininkontinens er ikke livstruende, men det i høj grad komplicerer en kvindes liv og gør hende lider psykisk.

Kirurgi anvendes, når konservativ behandling - bækkenbundstræning træning, fedme og forstoppelse figth etc. - hjælper ikke.