Interview: Top Internet forretning

Interview: Top Internet forretning
Robert Noyes

Et af de mest lovende top Internet forretning i dag er området for brevskrivning. På et tidspunkt, næsten alle har behov for et opsigelsesbrev, en business brev eller en anden kritisk korrespondance. Et professionelt skrevet brev kan gøre hele forskellen.

Brevskrivning opstår en af ​​de øverste Internet forretning

I dette eksklusive LoveToKnow interview, Robert Noyes af Letterrep.com, baseret i Herndon, Virginia, skitserer, hvad der inspirerede ham til at skabe et internetbaseret brevskrivning forretning, og hvordan det er at køre en online-forretning.

Hvordan Letterrep.com Startet

LTK: Hvad der oprindeligt gav dig ideen til at skabe et site som Letterrep.com?

RN: Tilbage omkring 2000 var en masse mennesker at tjene penge online sælger alt fra kæledyr leverancer til kid tøj. Bare se det, jeg blev interesseret og troede, jeg kunne tjene penge på nettet. Jeg begyndte at læse og studere og så lige før jeg sprang i, boblen brast. Det åbnede mine øjne lidt. Når jeg ser tilbage nu, ser det ud til, at internetbrugere var modnet. De havde begyndt at indse, at de fleste virksomheder simpelthen var at bruge internettet som et nyt medie for et katalog; når de fandt det produkt, de ønskede, og trådte deres kreditkort, hvad de har købt stadig tog flere dage at komme til dem, det samme som hvis de havde bestilt 10 eller 15 år tidligere fra et papir katalog.

Jeg gik tilbage til tegnebordet, og jeg fandt, at de mindre virksomheder, der overlevede nedsmeltning, ikke de store som Amazon eller Ebay, var dem, der var at tilbyde information produkter: Ameritrade, WebMD, og ​​nogle mindre. Da vidste jeg, at jeg havde brug for at tilbyde information på en smart måde. Måneder gik og så en dag en ung fyr gik ind i mit kontor og bad mig om en anbefaling. Jeg aftalt at skrive det tænker jeg ville bare gå ud på nettet, søge efter skrivelser af henstilling «og finde et websted, der solgte dem. I stedet fandt jeg 6million websteder, der hver havde en anbefaling, men ikke et sted, at slags, tjente som en hub.

Det gav mig ideen.

Hvordan en Online Business Ændringer

LTK: Når du først startede, var stedet vises som det gør nu, eller har der været en masse ændringer af udseendet og fornemmelsen af hjemmesiden?

RN: Åh nej! Jeg, som ikke havde nogen erfaring med programmering på alle, købte en bog om HTML og programmeret de første par generationer. WaybackMachine viser sider til os fra så langt tilbage som 2002. Ingen griner!

LTK: Hvad ville du sige er det primære scripting sprog, der bruges på dit websted, til at behandle ting som logins, betalinger eller forarbejdning og opbevaring af forfatter breve?

RN: Vi har brugt PHP og MySQL for år ... store open source sprog og databasing. Jeg kan varmt anbefale dem.

Kører en Internet Business

LTK: Synes du, at køre en online-forretning som denne fylder meget af din tid og børnepasning, eller er det praktisk talt køre selv?

RN: I øjeblikket er det ikke rigtig typisk. Vi har lige lavet nogle større opdateringer til webstedet, så jeg bruger et par timer om morgenen og et par timer om aftenen online, måske 5 eller 6 timer i døgnet. Når tingene kommer tilbage til normal, vil jeg tjekke e-mails om morgenen, tage mine børn i skole, få en kop kaffe, læse og om aftenen på et tidspunkt vil jeg gennemgå breve og foretage udbetalinger til forfatterne. På en af ​​de normale dage ... 2 til 3 timer.

LTK: Synes du, at det brevskrivning industrien er blevet forbedret i form af salg, siden du startede sitet?

RN: Ja! Det tog lidt tid for folk at realisere denne slags websted kunne eksistere. Til sidst, jeg tror, ​​de begrundede, at denne form for tjeneste skulle være derude og begyndte at søge. Nu får vi flere hundrede tusinde besøg om måneden.

Marketing & Annoncering Tips og råd

LTK: Har du annoncere dit websted overalt - hvad slags markedsføring, hvis nogen, gør du for at promovere vores hjemmeside og erhvervslivet til flere kunder?

RN: Ingen reklamer og ingen markedsføring! Den dag vil komme, hvor vi gør, men medmindre du har en ufejlbarlig indtægtsmodel, bringe mere trafik til dit websted vil ikke gøre dig penge. Når indtægterne model kærning penge, så er det tid til at annoncere.

Vi tror, ​​vi kan blive bedre, så vi sætte vores dollars mod en forbedring i øjeblikket.

LTK: Kan du tilbyde nogen gode råd til enhver, der tænker på at starte en online-forretning - eventuelle erfaringer, at du ønsker du havde kendt, når du først i gang?

RN: Ja! Må ikke købe nogen oplysninger om "hvordan man kan tjene penge online." Alt hvad du behøver at vide er derude online gratis. Tage mit ord for det. Jeg brugte en masse penge at lære en masse virkelig indlysende ting. Bruge dine penge på nogle kvalitet e-bøger om "hvordan du optimerer dit websted for søgemaskiner.«

Her er et tip: Fremtiden for at tjene penge online er i crowdsourcing. Den næste store Facebook, Twitter, Youtube, vil være et websted, der hjælper masser af andre mennesker tjener penge.

Afsluttende ord

Hvis du er en webmaster, der er interesseret i at skabe en af ​​de øverste Internet forretning som denne, er det vigtigt at lytte til råd fra dem, der har lært de hårde erfaringer gennem trial and error. Robs online forretning fortsætter med at vokse, og jeres kan også, hvis du følger de retningslinjer, der er skitseret i dette interview, og husk, at en online-forretning på mange måder er ikke meget ulig en mursten og mørtel business - så alle de almindelige regler for god forretningspraksis gælder.