Interview: Sony Ericsson Xperia Play Smartphone

Interview: Sony Ericsson Xperia Play Smartphone
Stephen Sneeden

I dette interview med Sony Ericssons Stephen Sneeden, vil du lære, hvordan Sony Ericsson har indført en innovativ smartphone på markedet, som beviser, at der ikke er to teknologier går bedre sammen end videospil og mobilteknologi. Telefonen hedder Xperia PLAY, en næste generation smartphone, der tilbyder ikke kun alle de nyeste teknologier og apps, Android-telefoner tilbud, men også en integreret gaming controller, der giver brugerne mulighed for at spille fuldgyldige Playstation spil.

Xperia PLAY er en Smartphone til gamere

Inkarnerede gamere har altid haft til at bære rundt på både en smartphone til deres mobiltelefon behov, og en mobil gaming enhed som PSP, for deres mobile spil behov. Med Xperia PLAY, Sony Ericsson giver spillerne mulighed for at kaste deres håndholdte spil enhed og stadig nyde de samme kvalitetskrav spil på en mobiltelefon.

Stephen Sneeden er på regionale Americas marketing team hos Sony Ericsson, hvor han tilbyder regelmæssige meddelelser til medierne om mange af de produkter, som virksomheden tilbyder. Stephen enige om at drøfte Xperia PLAY smartphone med LoveToKnow Mobiltelefoner.

Inspiration og udvikling

LTK (LoveToKnow): Hvad var inspirationen til Xperia PLAY smartphone, og konceptet med at kombinere en gaming controller og smartphone teknologier?

SS (Stephen Sneeden): Inspirationen kom først fra fællesskabet af gamere, der, for flere år siden, begyndte at dele rygter om og ønsker til en såkaldt "PlayStation telefon", som virkelig ikke eksisterer uden for deres fantasi.

Senere kom den erkendelse, at smartphones var ved at blive den største vækstmulighed for gaming, og at spil var ved at blive den største kategori af betalte indhold smartphone. Alligevel gjorde spil på en touch screen ikke samme medrivende spiloplevelse med en spillekonsol.

Kontrollen af ​​Xperia PLAY rigtige spil giver en overlegen spiloplevelse for kombination tastetryk og for de mange forskellige handlinger, der udføres i de fleste spil. Den taktile respons af reelle gaming kontrol og det faktum, at dine fingre ikke kommer i vejen for handlingen på skærmen, også føje til større nydelse af Xperia PLAY over en smartphone, der kun kan bruge den berøringsfølsomme skærm til gaming.

LTK: Var der nogen tekniske udfordringer for at integrere spil controller teknologi?

SS: Mens der er tekniske udfordringer med en ny enhed, vi lagt stor tillid til Sony PlayStation-koncernen for at designe Xperia PLAY gaming controller. Deres engagement, samarbejde og ekspertise banede vejen for at bringe verdens første PlayStation-certificeret enhed på markedet.

Fra spiludvikler perspektiv, har det været forholdsvis let at tilpasse spil til Xperia PLAY gaming controller på grund af åbenheden af ​​Android-platformen og de let tilgængelige udviklerressourcer, såsom Googles Android SDK og APK samt API integration i Unity Technologys Unity platform. Desuden Sony Ericssons Developer verdenssamfundet giver ekstra støtte til at hjælpe udviklere skabe store spil til Xperia PLAY.

Xperia Play Features

LTK: Har har de standard funktioner i de fleste andre Android smartphones?

SS: Xperia PLAY kører på Android version 2.3 (Gingerbread) og har de standard funktioner til den pågældende version af Android. Denne version er et skridt fremad end tidligere versioner af Android med forbedringer af UI, hurtigere og lettere processer, er lettere på processoren (og så bruge mindre batteri), og en alle omkring forbedring på ting som tekstindtastning og redigering, handlinger udføres med stemmegenkendelse og - især vigtigt for Xperia PLAY - spillets ydeevne.

Med Xperia ™ PLAY, den afgørende forskel er de nye indfødte API'er, der tillader os at gøre brug af elementer som hardware gaming styringer til endnu bedre spil.

LTK: Ud over de syv forudindlæste spil og de ​​spil tilgængelige ved lanceringen på V CAST og Android Market, er der planer om at tilføje flere spil?

SS: Telefonen har en levende og stadigt voksende økosystem af optimerede spil til rådighed for download, herunder første persons skydespil, fantasy rollespil, racing, sport og meget mere. Der er mere end hundrede spil derude lige nu via V CAST og Android Market. Derudover er spændende nye titler bliver udgivet hver måned fra en række forskellige forlag.

For eksempel kommer snart til Xperia PLAY er lommen udgave af den enormt populære PC spil Minecraft af Mojang. Minecraft er en fremragende fuld udnyttelse af Xperia kamp controller. Mange Xperia-optimerede spil har online multiplayer kapacitet, herunder nogle spil, der falder ind under den kategori massivt multiplayer online (MMO). Gamers kan besøge Sony Ericssons spil side for de seneste titel udgivelser og nyheder om kommende spil.

En Playstation Certified Smartphone

LTK: Hvad betyder det, at Xperia er "PlayStation Certified"?

SS: Vi er glade for at bringe verdens første PlayStation Certified smartphone til verden med Xperia PLAY. PlayStation Certified er et program fra Sony, der sikrer PlayStation spiloplevelse på håndsæt. Sony kun attesterer håndsæt, der opfylder de høje tekniske krav, der er nødvendige for at levere en kvalitet, konsol-lignende spiloplevelse. De håndsæt går gennem en omfattende kvalitetssikring test procedure - en integreret del af udviklingsprocessen.

Udover PlayStation Certified, et andet centralt beskrivende udtryk er "Xperia PLAY optimeret". Denne type spil er en, hvor spillet udgiver tilbyder en version, der gør brug af Xperia virkelige spil controller, i modsætning til et spil, der kun kan spilles på en enkel touch screen.

LTK: Føler du, at spil smartphones repræsenterer den retning, at mobile enheder er på vej i fremtiden, eller kun for en bestemt segment / aldersgruppe af brugerbasen?

SS: De fleste smartphone ejere spiller spil eller anden form på deres smartphones. Det er en temmelig bredt publikum. Selvfølgelig vil Xperia PLAY appellerer især til de mere hardcore gamere, men vi føler, at en god procentdel af folk, der søger mere og mere på deres smartphones for rige underholdning kapaciteter generelt, herunder spil, vil blive draget til enheder at tage spil til et højere niveau. Xperia telefon indbegrebet Sony Ericssons mission om at bringe til at markedsføre verdens mest underholdende smartphones.

Fremtiden for Mobile Gaming

Det var kun et spørgsmål om tid, før mobile smartphone teknologier fusioneret med mobilspil håndsæt, for at danne en ny generation af smartphone. Hvis Xperia smartphone er nogen indikation, vil denne næste generation af smartphones tilbyde mobile brugere nogle af de mest avancerede og spændende mobil underholdning.