Interview: Sociale netværk til erhverv

Interview: Sociale netværk til erhverv
Catherine Brown, Dotster, direktør for Enterprise Social Networking

I dagens marked, sociale netværk for erhvervslivet er en vigtig del af enhver vellykket markedsføring planen. Catherine Brown, direktør for Enterprise Social Networking for Dotster, Inc. deler sin indsigt om den rolle social networking spiller i det 21. århundrede erhvervslivet.

Den rolle Social Networking i Business

LoveToKnow (LTK): Hvorfor er det vigtigt for virksomhederne at deltage i sociale netværk?

Catherine Brown (CB): Et socialt netværk er et kraftfuldt nyt værktøj til små virksomheder. Det giver en måde for kunder, leverandører, medarbejdere, udviklere og partnere til at mødes, udveksle ideer og lære af another.To være klar, er en business sociale netværk ikke kan lide Facebook. Det er virksomhedens eget samfund hjemmeside (eller en ny fane på deres nuværende hjemmeside) mærkevarer med deres logo og materiale og viet til deres kunders behov og interesser.

LTK: Hvilke fordele kan business forvente fra sociale netværk?

CB: Der er mange fordele, herunder:

 • Reducerede omkostninger med mere effektiv kundeservice, markedsundersøgelser og kundekommunikation.
 • Øget synlighed med kunder, der kommer til dit websted oftere og blive længere.
 • Omsætningsvæksten gennem displayannoncer, betalt søgning, søgemaskineoptimering (SEO), shopping, downloads, henvisninger og føre udvekslinger.

LTK: Er sociale netværk lige så vigtigt for små virksomheder med et lokalt fokus, som det er for større organisationer med et mere globalt fokus?

CB: Som med et stort firma, kan en lille virksomhed udnytte et socialt netværk til at øge sin kundebase samt forbedre kundefastholdelse. For eksempel kunne en lokal vingård har et meget aktivt netværk af kunder diskuterer alle aspekter af vin og wine-making.In tilføjelse til mad og vin, andre industrier, der fører den måde, sociale netværk omfatter underholdning, sundhedspleje og rådgivning.

Retningslinjer til Bruger sociale netværk til erhverv

LTK: Er der retningslinjer for, hvor meget tid og ressourcer virksomheder bør afsætte til sociale netværk?

CB: Et socialt netværk vil være mere vellykkede, hvis virksomheden kan afsætte nogle ressourcer til det, især i starten. Her er 4 tips til at gøre sitet succes:

 1. Giv artikler, indlæg, information og andet indhold, der er interessant for kunden.
 2. Hold oplysningerne nyt og spændende-udstationering en gang om dagen eller hver par dage vil holde kunderne vender tilbage til dit websted ofte.
 3. Fremme webstedet til dine kunder, så de ved, at samfundet er til rådighed for dem.
 4. Moderere fora og holde styr på stillinger for at sikre at de er passende og relevante.

LTK: Er den demografiske sammensætning af virksomhedens kundebase betydning for, hvordan sociale netværk skal anvendes?

CB: Enhver virksomhed med kunder, der bruger internettet, kan nyde godt af et socialt netværk. Desuden for virksomheder med yngre klienter, er en web-samfund bliver absolut nødvendigt. Studerende og unge voksne forventer at kunne kommunikere frit og ofte med deres leverandører, kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

LTK: Hvilke former for sociale netværk er vigtigst for små virksomheder?

CB: Små virksomheder skal vælge sociale netværksfunktioner, der understøtter deres kunders behov. De kan ikke brug komplicerede tilføjelser såsom avatarer eller streaming video. Eksempler på vigtige business komponenter omfatter:

 • Blogs: En regelmæssigt ajourført blog giver dig mulighed for at være en genstand ekspert og tegne søgetrafik.
 • Forums: Brugere stille og besvare hinandens spørgsmål. Moderation værktøjer på disse fora giver dig mulighed for at styre tonen og emner af diskussion.
 • Polling: Opmåling kunder giver dig mulighed for at få store feedback og innovere hurtigere.
 • Media sharing: Gets den brummer går ved at vise dine meddelelser og nye produkter og tjenester.
 • Kalendere: holde kunderne ajour om begivenheder eller tilbud.
 • Bedømmelser: At tillade brugere at vurdere stillinger lade kunderne vælge, hvilket indhold de kan lide bedst.

LTK: Hvordan udgifterne til sociale netværk sammenlignet med andre online og offline former for reklame?

CB: For en lille virksomhed, udgifter til et socialt netværk er meget rimelig, især i forhold til nogle af de dyrere former for reklame. Dotster Connect SMB for eksempel starter ved 199 dollars om måneden.

Desuden håndgribelige fordele såsom lavere kundeservice omkostninger samt immaterielle dem såsom forbedret omdømme og øget tilfredshed mere end betale for eventuelle udgifter i forbindelse hermed.

LTK: Hvad er unikt ved dit firma, Dotster Connect, og hvordan kan den hjælpe virksomheder bevæge sig fremad i det sociale netværk arena?

CB: Dotster tilbyder to forskellige sociale netværk pakker. Dotster Connect Enterprise har over 400 funktioner og komplette tilpasningsmuligheder. Dotster Connect SMB er en nem at implementere løsning, der passer en business budget lille. Andre grunde til at vælge Dotster Connect nævnes:

 • Erfaring: Dotster har mere end ti års erfaring bringe internet innovationer til SMB s, herunder kunde-websted bygning, Search Engine Optimization og virtuelle private servere.
 • Sikkerhed: Dotster erfaringer med hostede løsninger giver dataintegritet; betroet leverandør af 100 procent pålidelig domænenavn tjenester for amerikanske føderale og statslige regeringer 99,9 procent netværk oppetid.
 • Integration: Samfundet kan passe ind i din eksisterende hjemmeside og interne it-applikationer / systemer.
 • One-stop shopping: Ud over sociale netværk, Dotster giver Domæne Registrering, Webhotel, Hostede tjenester, e-mail, web site design og konstruktion, og marketingværktøjer (e-mail, SEO, SEM).


Elske at vide sociale netværk vil gerne takke Catherine Brown for at tage sig tid til at kaste lys over den rolle og betydning af sociale netværk for erhvervslivet og ønsker hendes fortsatte succes i hendes fremtidige bestræbelser.