Interview: Randy Gomer, Hund Training Professional

Interview: Randy Gomer, Hund Training Professional

LoveToKnow Dogs er glad for at have haft mulighed for at tale med Randy J. Gomer, ejer og Master Trainer i Toledo K-9 Resultat Academy. Randy har haft en livslang kærlighed til hunde og havde alvorligt overvejet at blive en dyrlæge på et tidspunkt, men fandt han foretrak at arbejde med hunde på en anden måde. I 1996 han og hans bror åbnede amerikansk K-9 Resultat Academy i Cincinnati, Ohio.

I marts 2003, Randy venstre for at åbne Toledo K-9 Resultat Academy. Efter at have modtaget sine første hundetræning lektioner fra sin bror, har Randy bygget på disse færdigheder ved at arbejde med tusindvis af hunde i år, hver med deres egen unikke personlighed og behov. Randy mener denne evne til at skræddersy hans metoder til hver hund har gjort ham den vellykkede træner han er i dag.

På med interview

Fortæl os alle om Toledo K-9 Resultat Academy.

Toledo K-9 Performance er en heltidsuddannelse etablering, åbent syv dage om ugen, for at tilbyde vores kunder en fleksibel træningsskema. Kunder kan vælge at betale for et enkelt lektion, tage en af ​​vores mange full-kurser, eller endda vælge at gå om bord deres hund med os, mens vi træner det for dem.

Vi er kristne ejet og drevet. For nogle mennesker kan dette ikke noget, men vi finder vores kunder foretrækker vores familie-orienteret miljø. Det gør dem til at føle meget komfortabel med at vælge os til deres hund uddannelsesbehov, og vi får stor tilfredsstillelse i at se familier, der er helt vild med deres hunds fremskridt.

Cirka hvor mange kæledyr / ejere gør du tjene?

Vi ser omkring 85 hunde på en ugentlig basis, tilmelding omkring seks nye kunder hver uge. Vi har også en boarding facilitet, med cirka seks hunde i bopæl på et tidspunkt, der går gennem vores boarding og uddannelsesprogram. Vi har også faciliteter til hunde bare bor hos os, mens deres ejere er ude af byen.

Hvilke typer af uddannelse vil du give?

Alle vores uddannelse er positiv baseret, en-til-en personlig træning, er der justeret til dig og din hunds individuelle behov. Vi træner enhver race, størrelse eller temperament, og vi er specialiserede i at løse problemadfærd.

Vi tilbyder lydighed, avanceret lydighed, personlig beskyttelse, avanceret beskyttelse, og kropsbygning (udstilling) uddannelse. Vi tilbyder også assistance hundetræning og nogle service hundetræning. Hvis du ønsker at bruge dit kæledyr som en terapi hund, vil vores træning hjælpe dig passere temperament test med lethed.

I hvilken alder bør en hund begynde træning med dig?

Jo tidligere jo bedre. Når du kan starte med en 10 uger gammel hvalp, kan du forme som hvalp i, hvad du er på udkig efter. Hunde er dyr af vane, så vi lærer dig, hvordan at træne din hund til at have de vaner, du ønsker, som ikke nødvendigvis er de samme vaner din hund vil udvikle på egen hånd. Hunde består af energi, drive, og en vis grad af aggression. Enten hunden beslutter for sig selv, hvad de skal gøre med alt dette, eller vi kan lære hunden, hvordan man bedst sætte disse kvaliteter til at bruge.

Er der en aldersgrænse for ældre hunde?

Vi har trænet hunde ti til femten år, så du virkelig kan lære en gammel hund nye tricks. Vi er blot at erstatte gamle vaner med nye.

Har du underviser hundene direkte, eller undervise ejere hvordan man kan træne deres hunde selv?

Det er lidt af begge dele. Omkring 75 procent af uddannelsen er uddannelse ejeren. Vi underviser ejerne, hvordan man anvender det, de lærer her til dagligdagen for at fastsætte de problemer, de har med deres kæledyr, og hvordan til at styrke, at uddannelse på en positiv måde og eliminere tilbage glidende.

Vi er ikke at lære folk hvordan man kan være undervisere, men hvordan man underviser deres specifikke hund. Ethvert individ hund har deres egen personlighed, så hver hund får brug for en lidt anden tilgang til at uddanne dem.

Er uddannelsen finder sted på din virksomhed, ved ejernes hjem, eller måske begge dele?

På grund af den måde, vi tilpasse den enkelte situation, er det ikke nødvendigt for os at gå til kundens hjem. Vores erfaring giver os mulighed for at forklare til ejere, hvad de har brug for at gøre derhjemme, og hvordan man kan holde det enkelt.

Hvilken uddannelse (e) mest efterspurgte af dine kunder?

Vores mest populære kursus er vores ubegrænset lydighed levetid garanti. Jeg tror, ​​de fleste mennesker er bare på udkig efter noget positivt at gøre med deres kæledyr, og netop denne uddannelse giver dem også komfort for at vide at de kan komme tilbage til træning forstærkning, hvis deres kæledyr begynder at bakke dias.

Som ejer, hvad der sker når jeg kontakte Toledo K-9 ydeevne Academy? Gå os gennem processen.

Den første ting du ønsker at gøre, er at se en af ​​vores gratis demonstrationer. Dette vil give dig mulighed for at møde os, så tjek vores anlæg, og giver os mulighed for i detaljer at forklare, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dit mål. Den levende demonstration med en af ​​vores hunde vil give dig en visuel at illustrere forklaring og hjælpe dig med at beslutte, hvilket program der passer bedst til dig og din hund.

Hvor lang tid tager uddannelsen tager i gennemsnit? Jeg forestiller mig, at måske er alle afhængige af den type uddannelse søgte?

Ja, er den tid til at træne dit kæledyr i høj grad afhænge af, hvilken type uddannelse, du søger, men din hunds egen personlighed og indlæringsevne vil i sidste ende afgøre, hvor lang tid det vil tage at opnå denne uddannelse. Vores programmer er baseret på den gennemsnitlige hund, men din hund kan lære lidt hurtigere, eller lidt langsommere. Det er derfor, vi gør en-til-en uddannelse, så uanset hvad situationen sagen, bør du begynde at se resultater med det samme. Jo mere tid vi har med dig jo mere vi kan lære dig.

Fortæl os om din restordre K-9 Companion program.

Vores salg hund program er unik, fordi du rent faktisk bestiller en præ-trænet hund. Prisen afhænger af racen du vælger, og hvilke tjenester, vi leverer til dig. Vi er generelt i stand til at erhverve enhver race, du ønsker.

Her er det mest almindelige eksempel:

Lad os sige, du vælger en Labrador Retriever. Vi finder en stor kvalitet hvalp omkring otte til ti uger, der vil forblive med os indtil det syv måneder gammel. I denne periode vi installerer lydighed, både on-snor og off-snor. Vi starter personlige værnemidler træning omkring seks måneder gamle.

Ved udgangen af ​​denne periode vil du afhente din nyligt trænet hund. Denne pakke leveres også med vores levetid træningsprogram, i lydighed og personlige værnemidler. Hunden er nu uddannet, men ejeren skal stadig lære at håndtere hunden. Denne pakke er $ 6,000.00.

Dette er naturligvis den dyreste rute at tage. De øvrige kurser er langt mere overkommelige, men denne pakke har en fordel for kunder, der ønsker en veluddannet kæledyr, men ikke har tid eller måske lyst til at gøre det hele selv og foretrækker professionel hjælp.

Er der noget andet du gerne vil tilføje?

Jeg mener, at vores fleksible træningsmetoder skille os fra andre faciliteter. Vi er her for syv dage om ugen for at give vores kunder den støtte, de har brug for, så uanset hvad situationen sagen, vil de have et lykkeligt liv med deres kæledyr.

Det er vores mål.

Lær mere

Har du flere spørgsmål? Kontakt Randy Gomer på:

.