Interview om Brug hypnose til behandling af søvnløshed

Interview om Brug hypnose til behandling af søvnløshed
Wendy Merron C. Ht.

Hvordan hypnose arbejde for at lindre søvnløshed? Wendy Merron, C.Ht. er en talentfuld hypnoterapeut, der tilbyder sine tjenester i Pennsylvania og via hendes hjemmeside. Hun har taget nogen tid at give indsigt i, hvordan hypnose kan hjælpe dig med at overvinde søvnløshed.

Hypnose kan overvinde søvnløshed

Hypnose kan være en meget effektiv behandling af søvnløshed. Processen er naturligt afslappende og det kan hjælpe insomniacs at bruge deres mentale processer at lulle dem til at sove. Hvis du nogensinde har haft urolige nætter, du er godt klar over, at dit sind er alt for aktiv for dig til at falde i søvn. Dette er fordi du ikke er i stand til at skifte mellem den aktive, beta tilstand til den roligere alpha sindstilstand. Hypnose kan hjælpe dig med at opnå denne overgang.

Når du ligger vågen i sengen med tanker væddeløb gennem dit hoved, dit sind er i beta tilstand. For at falde i søvn, hjernen har brug for at gå ind i Alpha tilstand, i hvilken den er bekendt, men meget afslappet. Dette fører til theta tilstand og de fem faser af søvn.

Interview med Wendy Merron, en Certified hypnotisør

Wendy har hjulpet mange mennesker behandle en række forhindringer, herunder søvnløshed og rastløshed.

Hvad inspirerede dig til at komme ind på hypnose?

Da jeg var i min tidlige tyverne, tog jeg et kursus med titlen Silva Mind Control. (Selvfølgelig gør de ikke kalde det ved dette navn i dag.) Jeg lærte magt visualisering, fantasi og tro blandt andre ting.

Hurtigt fremad og år senere, fandt jeg ud af, at det, jeg virkelig lært var selvhypnose! Jeg var en af ​​mange, der ikke havde nogen idé om, at hypnose var gavnligt. Alt jeg vidste var, hvad jeg lærte, da jeg så en hypnose show for underholdning.

Kan nogen hypnotisere sig selv?

Absolut. Faktisk hypnose er en helt naturlig tilstand, at vi går ind og ud af dagligt. Det svarer til en meditativ tilstand. I stedet for at rydde vores sind, bruger vi vores sind for nyttige ændringer.

Hvad er de forskellige niveauer af bevidsthed?

Godt spørgsmål. Forskellige hypnose bruges til forskellige ting. For eksempel, hvis du vil have kirurgi og undgå anæstesi, ville du ønsker at betingelse dig selv til at gå let ind i en meget dyb niveau af hypnose.

Lette niveauer af hypnose er alt hvad der behøves til rygestop, vægttab, og ja, søvnløshed.

Hvilken rolle fantasi spille i hypnose?

Imagination spiller en central rolle i hypnose. Forskning har vist, at der er en del af vores fantasi, der ikke kender forskellen mellem fantasi og virkelighed. Vi kan bevidst bruge vores fantasi på et dybt plan, og få adgang til vores underbevidsthed sind for positiv change.Luckily, folk ikke behøver at være god til visualisering at have en god fantasi!

Hvordan hypnose arbejde for at lindre søvnløshed?

Jeg underviser mine klienter at bruge deres fantasi og skabe en situation, hvor de kan skabe plads til at stille deres sind, så de kan gå på vågeblus let og ubesværet.

Hvor længe har folk brugt denne fremgangsmåde?

Folk har brugt hypnose i tusinder af år. Så langt tilbage som 2000 f.Kr. var der søvn templer i Egypten, der blev brugt til helbredelse.

Hvad kan folk forvente fra processen?

De kan forvente en positiv oplevelse, hvor de lærer at bruge kraften i deres fantasi til at gå på vågeblus nemt.

Har du nogensinde haft problemer med søvnløshed?

Ja. Der har været tidspunkter i mit liv, da falder til søvn var en udfordring. Jeg har brugt denne teknik selv og det fungerer smukt. Desuden spiser de rigtige fødevarer og holde min krop ernæringsmæssigt lyd er en god idé også.

Hvilke produkter er tilgængelige for folk, der ønsker at prøve denne fremgangsmåde?

Mp3 downloads, cd'er og se en hypnotisør i person er gavnlige.

Hypnose for søvnløshed

"Hvordan kan hypnose arbejder med andre indgreb?" er et presserende spørgsmål for mange mennesker. Mens hypnose er ingen kur-alle, kan det være en vidunderlig naturlig søvn støtte, der fungerer som et supplement til næsten enhver intervention, du vælger. Det er vigtigt, at du besøger din læge for at afgøre, om der er en medicinsk tilstand forårsager din søvnløshed.

Self-hypnose og hypnoterapi kan forøge medicinske indgreb. Mange mennesker oplever, at de er bedre i stand til at vedtage en natlig rutine, er befordrende for god søvn hygiejne samt en god nats søvn.

Særlig tak

Særlig tak til Wendy Merron til at tage tid ud af sin travle tidsplan for at besvare spørgsmål om søvnløshed og hvordan hypnose virker. Mere information om Wendy findes på Wendy Merron.com, hvor du kan finde flere oplysninger for at se, om hypnose er det rigtige for dig.

.