Interview med Yoga Expert Lilias Folan

Interview med Yoga Expert Lilias Folan
Lilias Folan, en ledestjerne og pioner for amerikansk yoga, og forfatter til Lilias! Yoga bliver bedre med alderen.

Lilias Folan er den første dame vestlige yoga. Gennem privat undervisning og hendes PBS tv-program, "Lilias! Yoga og You", har hun inspireret tusindvis af praktiserende læger, samt andre instruktører, med sine yndefulde, ubureaukratiske yoga rutiner og pålidelig uddannelse.

Selv om programmet gik i luften i 1992, Folan opretholder en energisk yoga uddannelse base på YogahOMe studios i Cincinnati, Ohio, og rejser verden til at undervise workshops og seminarer.

I løbet af de seneste 30 år har Folan også produceret en lang række yoga dvd'er, bøger og guidede lyd undervisning, herunder Yoga 101Workout: Redskaber til rejser og Lilias! AM & PM træningsprogrammer til seniorer. Hendes seneste multimedie kompilering er Lilias! Yoga bliver bedre med alderen, en publikation, der nærer den midtvejskrise krop og ånd med glæde og tilfredshed yoga.

LoveToKnow Yoga er glade for at dele dette interview med Lilias Folan, en aktiv yogini i hendes 70'erne, om hendes yoga sti, hvordan hun håber at hjælpe andre med sin nye bog og DVD, og ​​hvad der stadig overrasker hende.

Lilias Folan Interview

Du blev introduceret til yoga som en ung mor, der lider af rygsmerter og søvnløshed. Var du klar over yoga inden da?

Ja. I en alder af 13, så jeg et billede af den store helgen fra Indien, Sri Ramana Maharshi, i maj 1949 spørgsmålet om Life Magazine. Jeg havde ingen anelse om, hvem han var, men nogle overførsel af energi skete. Tres år senere, stien af ​​selv-undersøgelse, at "Hvem er jeg" fortsætter med at udfolde sig.

Mange kredit du med at være den første instruktør at præsentere yoga for offentligheden i en let, mere tilgængelig måde. Var det bevidst inspiration til din undervisning, eller gjorde det vokse organisk?

Jeg ønsker ikke at lyde dramatisk, men helt ærligt, stien til at undervise Hatha Yoga på PBS til min "usynlige" klasse er min Dharma, (min sandhed). Jeg begyndte at undervise yoga i midten af ​​1960'erne i Stamford, Connecticut på YWCA. Det er altid syntes meget naturligt at sige, "Hvis du ikke kan gøre det på denne måde, kan du prøve den kropsholdning på den måde." Jeg er dybest set en meget praktisk Stenbukken Yogini der sker for at undervise i yoga i hele verden.

En af mine venner, som er en yoga instruktør siger din PBS program, "Lilias! Yoga og You", motiveret hende lige fra starten! Hvordan var det at gøre det program?

Undervisning Hatha Yoga til det røde lys i en tv-kamera er temmelig tør. Som lærere er vi afhængige meget på energi udveksling mellem vores studerende foran os. Til sidst begyndte min åndelige hjerte til at forbinde med min "usynlige" klasse ud over det røde lys.

Jeg fortsætter med at modtage breve fra mine elever i alle aldre, størrelser og former. Fordi jeg ikke kunne se mine elever, jeg skulle være meget samvittighedsfulde om klare retninger i arbejdsstillinger og gav en masse advarsler, så ingen kom til skade.

Interview med Yoga Expert Lilias Folan
Lilias! Fit, fleksibel og fuld af liv i hendes 70'erne.

Erfaringerne fra årene

I din seneste bog og DVD samling, Lilias! Yoga bliver bedre med alderen, du giver en vejledning, der både er for seniorer ændre deres yoga praksis såvel som dem interesseret i det for første gang. Hvad gjorde du føler at være det vigtigste budskab at formidle med disse materialer? The Joy er i rejsen! Det er ikke at komme til destinationen for en perfekt Downward Hund udgøre. Det tager visdom yoga fra måtten og ind i livet, især da mange tilgang midtvejskrise og videre. Spørg dig selv i dag, hvad der er virkelig vigtigt og saftigt for mig?

Jeg kan især godt lide disse ord tilskrives William Penn:.. "Jeg skal gå gennem denne verden, men når Enhver god derfor, at jeg kan gøre, eller enhver venlighed jeg kan vise til noget menneske lade mig gøre det nu Lad mig nu udsætte eller forsømmelse for jeg må ikke videregive denne måde igen. "

Forklar din teori om "åndelige muskler" Vi er nødt til at bygge for at få adgang til de indre lag af sig selv, som der henvises til bogen.

Udvikling åndelige muskler er bare en poetisk metafor. Tag meditationspraksis. I begyndelsen sidder behageligt, gøre nogle langsomme tredelte vejrtrækninger, så sidde og fokusere på dit åndedræt; vejrtrækning dig for kun et minuts. Lidt efter lidt, vi udvikler de "muskler" til at sidde længere, men også evnen til at forbinde og fokusere på observatøren Self der passivt vidner åndedrættet. At "fokus og se" kan betragtes som en åndelig muskel, der styrker med praksis.

Interview med Yoga Expert Lilias Folan

I Lilias! Yoga bliver bedre med alderen, du også komme ind på et interessant aspekt af yoga mange er nysgerrig: hvordan yoga passer ind i dine kristne rødder. Vel vidende, at mange seniorer kan være under det indtryk, at yoga kan være i strid med deres tro, så fortæl os lidt mere om dit perspektiv.

Jeg håber folk vil læse min bog for en mere dybdegående svar på dette vidunderlige spørgsmål. Mine rødder er i min kærlighed til kristendommen, samt en dyb respekt for alle levende religioner. Hatha Yoga praktiseres i buddhistiske og kristne klostre og klostre rundt omkring i verden. Det er også en vigtig del af stress management programmer på hospitaler og wellness-centre over hele verden.

Yoga er et middel til indre vækst og udvikling. Den styrker og holder en fleksibel og dæmper rastløse sind. Det kan være indrettet til at passe alle, hvilken størrelse, form, alder eller fysisk tilstand ligegyldigt. Alle åndelige veje er velkomne!

Vokser stadig

I "Prana-Maya-Kosha" i bogen, du giver en grundig oversigt over vejret. Hvordan har studiet af vejret ændret sig gennem årene?

Det er blevet en fast del af min praksis. Min producent af "Lilias! Yoga og You" bruges til kid mig og sige, "Ser Lilias ånde på TV er som at se græsset gro!"

Ligesom at udøve din fysiske krop hver dag, jeg opfordre dig til at udøve din vejrtrækning-krop hver dag. Udvikling af "smag" for en vejrtrækning praksis kunne anses strække en anden "åndelig muskel." I dag er praksis er virkelig behageligt, og jeg får skubbet indefra, hvis jeg ikke gør det.

Du har rejst verden og guidede tusindvis af mennesker med din praksis. Hvad stadig overrasker dig?

Jeg elsker deres historier. Hvordan en chance se på "Lilias!" på PBS (lige før "Sesame Street") forbundet nogen til yoga for evigt. Tredive år senere, jeg møder denne person ansigt til ansigt. Øjeblikket er elektrisk! Jeg er også dybt inspireret af det mod, en studerende, der ønsker at genstarte deres yoga praksis og sige ja! til livet.

Mere om Lilias Folan

  • Besøg hendes hjemmeside.
  • Deltag for online yoga klasser.
  • Køb Lilias! Yoga.

~ Tracey L. Kelley

Forfatteren af denne artikel har modtaget en salgsfremmende skive af "Lilias! Yoga bliver bedre med Age" for at afslutte dette interview.