Interview med Yoga Expert Kate Potter

Interview med Yoga Expert Kate Potter
Kate Potter

Kate Potter er en internationalt anerkendt yoga instruktør, hvis de studerende omfatter begyndelsen yogi samt dygtige berømtheder. Millioner af seere også opleve Potters innovative Hatha Vinyasa stil yoga gennem hendes program Namaste Yoga. Denne halve time yoga show er på forskellige kanaler i hele Nordamerika, herunder Canadian Learning Television og CityTV i Canada, og FitTV i USA.

Potter allernådigst indvilliget i at være den første gæst i LoveToKnow Yoga ekspert interview segment.

Interview med Namaste Yoga 's Kate Potter

LoveToKnow (LTK): Du startede udfører yoga som barn. Hvad var dine påvirkninger, og hvordan har du bo involveret i din praksis som teenager og unge voksne?

Kate Potter (KP): Min start i yoga var instinkt alene. Jeg rejste på time 05:00 med min mor, der fandt hende stille tid væk fra hendes seks børn og mand tidligt om morgenen.

Jeg ville aldrig forstyrre hende, men mens hun sad i køkkenet, jeg dannede en rutine af stillinger lige med hørevidde, så hun ville vide, at jeg var der. Selvom andre i min familie kaldte det min "øvelser" Jeg insisterede på, at var det ikke. Jeg blev fornærmet, at de tænkte på det på den måde, men jeg havde ingen ord for en rutine, som hjalp mig med at finde fred og forberedt mig på min dag.

Ind i mine teenageår, at praksis var uvurderlige, da jeg blev en konkurrencedygtig cross country ski racer og en gymnast. Jeg brugte de tidlige yoga praksis for at forberede sig mentalt, eller at dulme mig selv i skade eller nederlag.

LTK: Hvornår har du beslutter dig for at dedikere dig selv til yoga personligt og professionelt?

KP: I en alder af 19, tog jeg en solo tur til Indien og boede i et år rejser rundt med mig selv. Det var 30 år siden, og måske sikrere derefter, men stadig usædvanligt nok af indiske standarder. Alle jeg mødte ønskede at bringe mig til deres hjem. Jeg mødte min yogalærer gennem nogle indiske studerende ved University of Mysore, hvor jeg var "sidder i" på klasser af indisk klassisk dans og musik.

Mine venner opfordrede mig til at tage en tur til en nærliggende by, hvor Swami Chinmayananda var vært en tre-ugers tilbagetog. Der var ingen fysisk yoga på alle, men snarere filosofisk studie, meditation, og en vis mængde af ritual og hengiven praksis.

Swamiji var i modsætning til nogen jeg nogensinde havde mødt. Hans sind var så klart, hans humor så levende og hans medfølelse så dyb, at jeg med det samme blev udarbejdet i denne enorme undersøgelse af antikke filosofi ved hans kærlighed til undervisning. Jeg studerede med ham gennem det år, men også tog fart på mine egne eventyr i flere måneder ad gangen. Jeg ville så blive genforenet med sin Indien-dækkende turné finder sted. På dette tidspunkt, blev jeg personligt helliget yoga, og først langt senere, efter at have studeret med mange kendte amerikanske lærere, gjorde jeg bliver professionelt viet.

Rådgivning for begyndere

LTK: Hvorfor tror nogle kan føle sig intimideret af yoga? Hvordan kan de overvinde denne?

KP: Intimidering kommer i mange former, men i sidste ende, jeg synes, det er frygt. Vi synes alle at frygte vores begrænsninger. Yoga i Vesten er blevet løbet identificeret med de fysiske, med formen, og med mode af formularen. Dette er problematisk. Hvis vi har en god lærer, vi snart se, at der er intet at frygte. Ideen med yoga er at tage sig af vores fysiske begrænsninger og komme ud over vores egen besættelse. Vi lærer, at vi kan give slip på denne ego identifikation og få et glimt af en langt bredere erfaring.

Interview med Yoga Expert Kate Potter
Potter hjælpe en studerende.

Mit råd til begyndere:

  • Find en lærer, der inspirerer dig til at føle sig i live og giver dig en følelse af stort potentiale ud over at nå din næse til dine knæ.
  • Må ikke bare tage det første klasse, der bliver tilbudt til Dem, se dig omkring.
  • Mange mennesker siger, at de er intimideret af en klasse, men elsker at gøre det "Namaste" sessioner hjemme på DVD. Wonderful, men jeg håber på et tidspunkt, vil de alle finde et fællesskab i praksis.

LTK: I andre former for fysisk aktivitet, kan man udvikle sig af en stigning på et eller andet niveau: hvis nogen løbeture, kan han eller hun logger ekstra miles. Hvis nogen kan lide at løfte vægte, kan han eller hun øge modstanden eller gentagelser. Siden yoga mejetærskere, dybest set, krop, åndedræt, sind og ånd, hvordan kan nogen gradvist øge fremskridtene i hvert af disse fire områder?

KP: Hvis man er på udkig efter fremskridt, eller resultater, så man allerede fra stien efter yoga. Selv når vi henviser blot til den fysiske praksis stræben er ikke ruten.

En meget dejlig Zen lærer ved navn Shunryu Suzuki siger: "Se til oprindelsen af ​​din indsats, ikke resultaterne", og jeg udvide denne praksis med fysisk yoga. Hvis du sammenligner din praksis på nogen måde, er du fanget af ego, og vores ønske er at opløse egoet.

LTK: Som en person fortsætter med at praktisere, hvilke ændringer kan de mærke eller erfaring inden for disse fire områder?

Hvis man holder en almindelig praksis, så kroppen naturligt bliver mere modstandsdygtig og stærk. For at lægge mærke til ændringer i det, vi kalder sindet og hjertet, jeg tror den praksis siddende meditation er afgørende. Måske så vil man finde et mål for klarhed og fred, men igen, kan vi ikke følge en dagsorden for denne mission. Med hver praksis, er det muligt at opleve kroppen sind og hjerte uden adskillelse, og hvis det er at være erfarne frisk i hver ny øjeblik, hvordan kan vi tale om fremskridt?

At være en yoga instruktør

LTK: Hvad synes du er givende at være en yoga instruktør?

KP: Der er så meget at sige her, at jeg vil forsøge at være kortfattet. Når jeg underviser, er jeg får mulighed for at komme ud af mig selv og at hjælpe andre. Hvis jeg kan sige ét ord, der vil tilskynde ro, eller genskabe troen på en træt verden, så jeg ønsker at gøre det. Jeg forestiller mig alle yogalærere skal elske at føle hele rummet af studerende vejrtrækning sammen, og føle vores dybe natur som en. Jeg elsker alt om at være yogalærer, og bare forsøge ikke at lade folk give mig ros. Jeg håber de studerende vil se det er deres eget hjerte åbning, og de fortjener ros.

LTK: Har dine elever inspirere dig?

KP: Jeg er for evigt inspireret til at se mine elever kommer til klassen igen og igen. Selv på de kolde regnfulde elendige dage, de "dukker op." Det er denne viser op, der inspirerer mig. Det kræver tro på sig selv, samt tillid til mig, og at få deres tillid betyder enormt meget. Livet er svært, og det kan være svært at holde balancen med verden så fuld af ødelæggelse, så jeg bifalder alle, der tager handling, snarere derefter faldende i nederlag.

LTK: Hvad top kvaliteter skal en person kigge efter i en yoga instruktør og studie?

KP: Nå, nu det er et godt spørgsmål. Enhver lærer noget værd bør bevare deres egen yoga praksis. Kvaliteter som ydmyghed, sindsro, og ligefremhed ville karaktertræk af en yogi. Jeg sætter pris på en sans for humor, som viser dybden af ​​forståelse.

En yoga studio er også en forretning, og derfor kan vi forvente fair prisfastsættelse for at holde alle de ansatte plejet og studiet rent. Hovedsageligt, holde øje med studierne, der synes at have flere og flere af dine penge uden at tage sig af dine behov. Altid bede om at afprøve en klasse før begår, og derefter være kræsne.

LTK: Hvordan har du beslutter dig om formatet for dit program, Namaste Yoga?

KP: Det var ikke let. Jeg ønskede showet til at arbejde for begyndere og god nok yogier. Produktionsselskabet ønskede at være dynamisk og smukke. Jeg var bange for at det er sexet, og selvfølgelig var det slet ikke deres bekymring. Jeg vidste, at hvis vores teknik var godt, det kunne ikke ses som "teatralsk", men vi havde så lidt tid til at øve, præcis en uge fra det tidspunkt, hvor kvinderne blev hyret til showet. Det hele var en fantastisk udfordring!

Flere oplysninger

LTK: Vores læsere har ofte kost og livsstil spørgsmål, og hvordan disse to komponenter er integreret i yoga praksis. Hvilke råd og ressourcer kan du give?

KP: Jeg tror Ayurveda har en frygtelig masse at lære os om kost og livsstil. Vi er alle uafbalanceret af forskellige faktorer og har brug for forskellige ernæring. Ernæring kommer i form af mad, venner og kreative arbejde. Hvis man øver Yoga, kan det i hvert fald være lettere at lægge mærke til, hvad der er af bjørnetjeneste selv. Balance er et igangværende arbejde for fremmed regning.

Min favorit ayurvediske kost tips er disse:

  • Spis hvad der er tilgængeligt lokalt efter sæsonen.
  • Tyg din mad meget godt: Prøv 20 runder før indtagelse.
  • Må ikke gå i seng lige efter du spiser, men vent mindst 3-4 timer.

Livsstil tip er måske lige så udfordrende, men få meget nemmere med praksis:

  • Undgå de mennesker, der røve du af din lykke.
  • Giv generøst på enhver måde, som du kan.
  • Kig op, når du går, i stedet for på jorden.