Interview med Sharon Naylor, Forfatter af brudens Gratitude Journal

Interview med Sharon Naylor, Forfatter af brudens Gratitude Journal


Bryllup planlægning kan være stressende for enhver brud, og opholder sig roligt er bydende nødvendigt. Sharon Naylor, forfatter til 29 bryllup bøger, tog tid at chatte med LoveToKnow Bryllupper om lindre stress forårsaget af bryllup planlægning.

Journaler som terapeutiske Frigivelse

LoveToKnow (LTK): I din seneste bog, brudens Gratitude Journal, foreslår, at du brude tage tid hver dag til at notere ned de ting, der gik lige. Har mange brude fundet journal at være en terapeutisk løsladelse?

Sharon Naylor (SH): Ja, hundredtusindvis af brude rapporterer journal er en top måde at lindre deres bryllup stress. Brides er tiltrækkes til journalisering, fordi de føler behov for at udtrykke sig. Det handler om journal giver dig mulighed for at udtrykke dig på en kort tid og i fuld ærlighed om, hvad du føler.

Nøglen til min taknemmelighed tidsskrift er, at det får dig til at fokusere på de gode ting, som bliver en automatisk vane, at holde dit perspektiv, hvor det skal være. Du ser ud hver dag til de store øjeblikke til at registrere og føle sig meget bedre som resultat. I modsætning hertil brude, der tidsskrift kun deres klager og bekymringer faktisk føler sig mere stressede, ifølge en journal undersøgelse udført af University of California-Davis. Par, der holder en taknemmelighed tidsskrift sammen faktisk nærer deres forhold.

Håndtering Stressende Bryllupsplanlægning

LTK: Hvilke aspekter af brylluppet planlægning finder du er mest stressende?

SH: Det er en kombination af tid, penge og andre mennesker. Det tager en masse penge og kræfter til at planlægge selv en lille, beskeden bryllup, så hele processen kan blive overvældende. Din to-do liste er enorm i starten, alle beslutninger er meget vigtigt for dig og din familie, og der er en stor følelsesmæssig effekt, når du holder op med at tænke på ægteskab og fremtiden. Tilføj i alle de forskellige typer af personligheder, du har at gøre med - krævende pårørende, langsom-til-reagere brudepiger, quirky bryllup fagfolk, og dine normalt rolige og kærlige forældre bliver meget intens og bossy. Jeg tror, ​​de fleste brude og brudgomme catch 'intensiteten fra andre, og det bygger i en kæmpe rod af stress og forvirring. Tage et øjeblik at træde væk fra det momentum, til tidsskriftet, hvad der går godt, holder dine følelser i skak, så du ikke snappe efter en forælder eller ven.

LTK: I din artikel Ti Tips til at lindre stress, du prise kraft af ordet "nej." Hvem har brug for "nej" sagde til dem oftest?

SH: For de fleste par, det er forældrene. Selvom vi har flyttet ind i en tid, hvor forældre måske ikke betale for hele brylluppet, mor og far sikker har en masse at sige om brylluppet. De kan blive opslugt af at gøre tingene 'rigtigt' i henhold til deres idé om etikette, og ifølge en familie standard eller tradition. Mens nogle forældre kan være virkelig oprørende med deres krav og trusler, den mere almindelige sort er den forælder, der har gode intentioner, eller virkelig ikke klar over, at de er presser på for, hvad de ønsker, i stedet for hvad du ønsker.

Betydningen af ​​"Nej" gælder også for bryllup sælgere som en tæt andenplads til forældrene. Brides og grooms, især yngre par, nogle gange bliver intimideret af deres bryllup sælgere og de bliver bekymrede over at sige "Nej" Husk, at du er kunde og har al mulig ret til at give din mening. Det er altid bedst at bruge en diplomatisk tilgang, selv om. En simpel "Nej, at stil ikke at gøre det for mig," eller "Nej, det er ikke helt, hvad vi havde i tankerne," eller "Nej, det er en smule ud af vores budget," uden nogen forklaring ud over, der fungerer godt. Brug disse sætninger med ynde, og du vil oprette en langt bedre og mere tillidsfuldt forhold og partnerskab med dit bryllup eksperter.

LTK: Hvem håndterer stress bedre, at bruden være eller gommen?

SH: Det er rent omkring den enkeltes naturlige evner til at håndtere stress i almindelighed. Nogle mennesker er rolig i enhver situation, og andre stress under mild pres. I de bedste omstændigheder, begge parter forstår hinandens coping stilarter og stress niveauer, og kan arbejde sammen om at slappe af hinanden, når det er nødvendigt. Den taknemmelighed tidsskrift kan så være et fælles aktivitet for både at minde de andre om, hvor meget de er taknemmelige for ... med brylluppet og med hinanden.

Inddragelse Grooms i Wedding Planning

LTK: Flere grooms synes at blive involveret i planlægningsprocessen. Hvad synes du om denne tendens?

SH: Jeg elsker det absolut, at brudgomme bliver involveret i brylluppet planer. Det er ikke kun en afspejling af dagen som parrets dag, er det også en stor mulighed for parret til partner på noget stort, for at komme til at kende hinanden endnu bedre i en ny situation. Brylluppet planlægningsproces bringer utallige muligheder for kommunikation, dele ansvaret, så hinanden deres meninger, kompromis, finansielt partnerskab, der udgør en samlet front til familier og venner, og meget mere. Samarbejde på et bryllup er ikke kun sjovt, når der er opgaver til at dele - såsom at designe invitationer online eller tilmelding til gaver - det er en fantastisk måde at kaste lys på de fremtidige problemer, du kan få brug for at løse for et lykkeligt ægteskab.

LTK: Er det forårsage mere stress eller argumenter for at få begge parter træffer beslutningerne?

SH: Det afhænger af parrets partnering stil, hvordan de arbejder sammen. Jeg hører oftere fra brude, der er ked af, stressede og argumenterer med brudgomme, der ikke hjælper nok med bryllup planer. For at undgå stress og argumenter mens partnering på bryllup planer, jeg foreslår, at du vælger hver et eller to top prioriterede emner og diskutere dem. For eksempel kan bruden føler meget stærkt om musik og underholdning, og gommen føler stærkt om placeringen. Du accepterer at opfylde hver enkelt persons højest prioriterede emner, og kompromis på andre områder. Hvis underholdning koster mere end du forventede, vil den vise brudgom ikke skændes om det, men vil trække ekstra penge fra en kategori, der ikke er for højt værdsat, ligesom ceremonien indretning.

Planlægning Tips

LTK: Hvad er det første, et par skal gøre når de bliver ansat?

SH: Tænk på mennesker først, ikke penge. Lav en liste over alle, du ønsker at dele din dag og derefter planlægge dit bryllup omkring dette vigtigste faktor. Alt for mange mennesker ser på deres tegnebøger først og planlægge omkring dollartegn. Vi ved, bryllupper er utroligt dyre, og de penge frygt kan cloud din lykke i begyndelsen. Så start med en vigtigere faktor: dine kære. Hvis din gæsteliste er enorme, så skal du oprette din plan ved at beslutte, om du vil have begge sæt forældre med til at betale for brylluppet, moderat prissat steder, eller en eftermiddag fest snarere end en formel aften fest. Jeg foreslår at leje et bryllup koordinator for hele eller en del af bryllup planer. Så mange store koordinatorer tilbyder fuld eller delvis-planlægning hjælp, og de absorbere de belastninger af kontraktforhandlinger med leverandører, holde styr på så mange små ting, selv spille mægler i konflikt med forældre eller eksperter.

LTK: Hvad er nogle almindelige fejl begået af par planlægger et bryllup?

SH: Alt, hvad der kan beklages bagefter, herunder at miste kontrol med budgettet og få dybt ind gæld, rakte kontrol af brylluppet over til bossy forældre ,, at bekymre sig om, hvad andre mennesker vil tænke, ikke at følge god etikette og såre relationer med dem omkring du, mister perspektiv og fokuserer for meget på de små detaljer, mens glemmer den større betydning af brylluppet. Hvilke andre tips vil du gerne tilbyde engageret par til at bidrage til at afhjælpe nogle af brylluppet stress?

Kom væk fra brylluppet planer! Plan nætter ud, weekend dagsture, se sjove film, tilbringe tid med positive-minded venner, gøre store måltider sammen, gå ture og motion - alle med en streng regel om, at der vil være nogen bryllup snak tilladt. Planlæg disse bryllup-fri øjeblikke 3-4 gange om ugen, så du kan huske, hvem du er som mennesker, og som et par. Du er nødt til at træde væk fra brylluppet rollercoaster at slappe af, nyde hinanden, genvinde dit perspektiv, og fylde dit liv med andre end bryllup emner positive ting.

Bøger af Sharon Naylor

 • Den Brides Gratitude Journal
 • Den mor til bruden Bog
 • Moder Groom
 • Groom Guide
 • Brudepige Handbook
 • The Complete Outdoor Wedding Planner
 • Dine specielle bryllup ristning
 • Din Special bryllupsløfter
 • Den store guide til Wedding Etiquette
 • The Ultimate Brude Registry Workbook
 • Det er mit bryllup Too
 • Brud og brudgom tak Guide

.