Interview med kunstneren Michael Butler, kære Ligbrænding kunst

Interview med kunstneren Michael Butler, kære Ligbrænding kunst
Ligbrænding Art: The Beach

Michael Butler er ikke din traditionelle kunstner. Som en kendsgerning, han har en stil alle sine egne, at mange finder spændende, mens andre finder en smule smule morbid. Han bringer oliemalerier til livet ved at indarbejde de kremeret aske kære ind i selve maling, derfor blande særlig liv i en, hvad der kan betragtes som en almindelig billede.

Med filosofien om "kunst lever evigt," Butler har startede en virksomhed catering til dem, der sørger over tabet af en elsket. Gennem kære Kunst, tilbyder han personlig tekstureret malerier ved hjælp af en lille del af kremeret aske doneret af familien eller venner af en person, der døde.

Michael Butler, 49, der bor i Jenkintown, Pennsylvania, med sin kone, Jeanne, og søn, Ian, tog lidt tid fra hans travle tidsplan for at chatte med LoveToKnow Døden om hans passion, hans virksomhed, og hvordan du to er sammen.

En kunstner at Heart

Hvor har du studerer? Hvilke typer af kunst skaber man og hvilken type medie bruger du?

"Jeg var altid tegne og doodling som barn, og at skabe kunst er altid fascineret mig som junior i gymnasiet, mødte jeg en vigtig mentor af mine -. En kristen bror ved navn bror Fred Stelmach Brother Fred lærte mig at se på. kunst og værdsætte, hvad jeg var vidne til. Han gav mig også den tillid, som tilladt mig at vælge "kunst" som min karriere.

"Efter high school eksamen, fandt jeg beskæftigelse som graver og sparet penge nok til at deltage Philadelphias Hussian School of Art. Efter fire års intens kunst træning, jeg gik ind i arbejdsstyrken som grafisk designer. Jeg har altid været en maler, og efter 25 års skabe visuel kommunikation, besluttede jeg at skifte grove fra computergenereret kunst tilbage til kunst. Som akvarelmaler og olie maler, det er en glæde at afsætte min fulde tid til at male. "

Om Ligbrænding Art

Interview med kunstneren Michael Butler, kære Ligbrænding kunst
Kunstner Michael Butler

Hvad er ligbrænding kunst? "Ved min definition, kremering kunst er en genre, hvor en persons askegrå rester blive en del af kunsten. Dette kunstværk er en permanent mindesmærke af en persons liv, der afspejler, hvem denne person var, og hvordan de er husket. Jeg vælger at samarbejde med mine klienter til at skabe et billede, der - for dem - krystalliserer en levetid i en malet billede, der giver genlyd mindet om deres elskede Processen er personlig og udvælgelsen af ​​emnet kan i nogle tilfælde være enkel. mens det i andre tilfælde er ulidelig. Hvilket billede ville du vælge at memorialize dit liv for evigt? "

Hvordan blev du involveret i denne type kunst?

Som ung mand, arbejdede jeg som graver og i min tid på kirkegården, jeg observerede folk besøger deres kære grave. Den højtidelighed slog mig. Som kunstner, tanken om memorializing den afdøde boede hos mig. Da jeg var i stand til at se de kremeret resterne af en vens familiemedlem, blev jeg mindet om de tørre pigmenter bruges til at lave kunstneres olie maling. Det var da kære 'Art begyndte. "

Er dette medie bredt accepteret blandt kunstnere?

"Olie maling er en gammel og stadig meget populære medie til at skabe kunst. Med hensyn til at bruge kremeret resterne som en del af den kreative proces, jeg tror jeg er den eneste kunstner skaber mindesmærke kunst, hvis inspiration angivelser fremhæves af klient medfølgende billedsprog."

Oprettelse af en særlig kunstværk

Hvordan en person går om at have et stykke lavet med deres elskede aske?

Interview med kunstneren Michael Butler, kære Ligbrænding kunst

Ved søen

"De kan først besøge min hjemmeside for at stifte bekendtskab med mig og processen. De skal derefter vælge et billede, de vil have mig til at bruge som grundlag eller inspiration til maleriet. Jeg betragter mig selv en maler landskaber, landskab og stadig liv i Pennsylvania impressionister 'stil, så billedet kan være et billede af en favorit sted eller et arrangement af vigtige objekter. Det er bedst at sende billedet (s) til mig, så vi kan drøfte den og den person, som de repræsenterer.

"Når detaljerne i kommission er afsluttet betaling og en pakke, der indeholder to spiseskefulde kremeret resterne afsendes følge vejledningen på webstedet. Mine malerier er afsluttet inden for en uge eller to og tørretid tager opad for yderligere tre uger. I slutningen af den tørre cyklus, jeg omhyggeligt forberede maleriet til forsendelse til min klient. Hver kære 'aske udstedes en unik identitet og ubrugt aske returneres til kunden sammen med maleriet. "

Hvor nøjagtigt, som du optage en persons aske ind i et maleri?

"Jeg behandler asken som en tør pigment på min palet og - under maleprocessen - bland det med mine maling og linolie, som jeg udvikler maleriet Asken påvirker ikke farven men det gør tilføje en lille stofligt kvalitet til. overfladen af ​​maleriet. "

En hyldest til livet

Hvorfor skulle en person ønsker et kunstværk skaber med kremeret aske?

Interview med kunstneren Michael Butler, kære Ligbrænding kunst

East Sand Boardwalk

"Når man vælger kremering for en elsket en, de står tilbage med en beholder med" aske "eller cremains, typisk ca. 4-8 pounds. Der er en række forskellige måder mennesker memorialize en afdød elsket en hjælp cremains. Mest almindelige er at gemme . dem i en urne eller sprede dem på et sted, der havde en vis betydning for den enkelte kære Kunst fejrer liv og er en ekstra - og overbevisende - måde at holde mindet om en afdød elsket en tæt på dig i en personlig og unik måde Du er en del af den kreative proces, fordi kunsten er baseret på dit input -.. både verbal og visuel Du leverer billeder, der er grundlaget for maleriet og din elskede er, bogstaveligt talt, en del af kunsten - så de er altid med dig. "

Hvorfor typer af brikker du har oprettet?

"Mange familier fotografere det sted, hvor de samles for at sprede nogle af deres kære 'aske og en fælles anmodning jeg modtager er for et maleri af denne placering Disse placeringer varierer meget -. De er altid en velkendt og favorit scene af familien og / eller afdøde. Jeg har malet familie ferie spots, huse, baggårde, strande, søer og bjergstier. Nogle malerier har medtaget arrangementer af haveredskaber, militaria og enhver række vigtige stykker,, gennem et helt liv, er kommet til at definere en persons liv. "

Flere oplysninger

Fortæl mig om din hjemmeside.

"Loved Ones Kunst er normalt den første introduktion mellem en klient og I. Siden er designet til at tilbyde nogle detaljer om, hvem jeg er og hvad jeg gør død og erindring kan være et vanskeligt spørgsmål for nogle mennesker -. Jeg forsøger at være ligetil i præsentere de oplysninger lovedonesart.com Eksempler på mit arbejde er også præsenteret, så enkeltpersoner kan se på første hånd, at der kan skabes en smuk og enestående skat at memorialize deres kære LIFE -.. ikke deres død Personlig kontakt opfordres via e-mail, telefon eller snail mail. "

Interview med kunstneren Michael Butler, kære Ligbrænding kunst

Guld Path

Hvad betyder et individuelt behov for dig at oprette et kunstværk for dem?

"For det første er vi nødt til at indføre hinanden og har nogle samtale om den person, der huskes. Jeg vil gerne vide så meget om dem, som du ønsker at fortælle mig. Det giver mig en dybere forbindelse til den person, som jeg maler. Jeg glæder mig over . et besøg i mit atelier, så vi kan mødes personligt andet jeg har brug for foto, hvorfra jeg basere maleri -. derudover enhver anden visuel reference, som du føler er vigtigt for mig at have, mens jeg maler er velkomne Dette omfatter billeder af de enkelte, tegninger eller souvenirs. For det tredje som tidligere nævnt, to spiseskefulde af dine kære cremains. "

Venligst dele noget andet om dig selv eller dit arbejde, som du ønsker LoveToKnow læsere at vide.

"Hvordan håndterer du død af en elsket en er meget personlige. Smerten af ​​manglende nogen kan være overvældende. Men over tid, at smerte kan begynde at stilne af. Jeg vil gerne tro, at kære Kunst kan hjælpe med at lette smerten ved tabet . "