Interview med Kate Jones af MyDateReview

Interview med Kate Jones af MyDateReview


Kate Jones var storsindet nok til at tage lidt tid ud af hendes travle tidsplan for at besøge med os på LoveToKnow Dating og dele nogle begreber omkring hendes unikke online dating service.

Om MyDateReview

Kate Jones er grundlægger af en hjemmeside designet til at hjælpe enlige finde en stor sammenhæng. Kaldet MyDateReview.com det har alle de værktøjer, du har brug for at styre processen med dating og finde en perfekt partner. Ikke en standard dating site, MyDateReview overtager fra hvor de starter og hjælper dig med at organisere og analysere de mennesker og datoer, du møder. Brug deres Dato Tracker tjeneste at holde styr på dine datoer og noter til senere brug. Send dine datoer en anmeldelse formular via hjemmesiden system til at modtage nogle ærlige feedback på, hvordan din date gik. Læs en række råd om de bedste måder at præsentere dig selv online og unikke måder at finde den partner, du virkelig ønsker. MyDateReview er gratis at deltage, så du kan begynde at bruge de værktøjer, med det samme, gør det muligt for webstedet at hjælpe dig med at beslutte om de personer, du er dating er rigtige for dig og sikre, at du bruger tid med de rigtige mennesker. Beslut for dig selv på www.mydatereview.com.

Interview med Kate Jones

Interview med Kate Jones af MyDateReview

Fortæl os lidt om din baggrund og hvordan du kom i gang i online dating scene.

Jeg blev først introduceret til det underlige og vidunderlige verden af ​​online dating omkring fire år siden, da en af ​​mine venner var at opbygge en online dating site. Jeg var single dengang, så jeg var en af ​​de første medlemmer af webstedet. Siden da har jeg sluttede et par mere af de større sites.

Hvor svært er dating i dagens verden?

Møde potentielle partnere kan være ganske svært i hverdagen, når du har opbrugt din kilde til venner, kolleger og andre sociale grupper. Plus, de fleste mennesker har mindre fritid i disse dage. Så ved hjælp af internettet er en fantastisk måde at gøre nye kontakter og etablere relationer. Dette har naturligvis gjort dating meget lettere især da online dating er nu mere acceptabelt, end det plejer at være.

På en personlig bemærkning, hvad er din mest foretrukne date?

Jeg kan godt lide mine datoer for at være en smule mere original end at sidde i en restaurant eller kommer til at se en film. En dato især, at jeg virkelig kunne lide, var, da en fyr sagde, at han tog mig ud til middag; men, kom over at se mig og bragte alle de ingredienser og udstyr til at tilberede et gourmet-måltid. Det var vidunderligt!

Hvad er din mening om den bedste måde at finde din perfekte match?

Jeg vil foreslå, at du prøver og udnytte alle de måder at møde folk, som du har til din rådighed, sociale grupper, arbejdskolleger, dating etc. ikke bare koncentrere sig om én metode, som du aldrig vide, hvornår du finder hr . eller Ms Right. Altid være ærlig og forsøger aldrig at være nogen din ikke. Sandheden kommer altid ud til sidst. Og endelig, ikke bliver besat af at finde din perfekte match; det hele sker i god tid. Hvis du er mere afslappet omkring det, så du har en bedre chance for at etablere et langsigtet forhold.

Beskriv din hjemmeside, MyDateReview - funktioner og fordele.

Vi giver vores medlemmer med forskellige værktøjer til at fastslå, hvorvidt de mennesker, de er dating (eller skal til at starte dating) er rigtige for dem. Ideen er, at du bruger tid med potentielle partnere, som du er mere tilbøjelige til at have en vellykket langsigtet forhold til. Også en masse online daters har en konto hos mere end en online dating site, så vi giver en nem måde at administrere alle disse kontakter på ét praktisk sted og optage dine dating eskapader.

Hvor vellykket er din hjemmeside og hvorfor?

Vores medlem basen stiger måned for måned, og vi får meget positiv feedback fra alle, der bruger webstedet funktioner. De har også givet os et par ideer til at tilføje ny funktionalitet, som vi håber at implementere snart.

Efter din mening, hvordan har internettet ændret dating og relationer?

Folk går på en masse flere datoer nu da de bruges til. Fokus er ændret fra kvalitet til kvantitet og folk er i fare for at se dating som blot et tal spil. Folk bør fokusere på at få feedback fra deres datoer, så de lettere kan nå deres forhold mål. Online dating har også indført en ny sikkerhedsaspekt, da det er meget nemt at oprette en falsk identitet online.

Hvor vigtigt er at styre dine datoer - skal vi behandle det som en forretning?

Nej, fordi at finde en perfekt partner skal være sjovt først og du bør nyde processen med at etablere relationer. Men folk går på en masse datoer i disse dage, så det er vigtigt at være organiseret og administrere din dating liv.

Hvad bringer fremtiden for voksne søger efter det perfekte forhold?

Jeg tror, ​​det bliver sværere og sværere for folk at etablere og holde på langsigtede relationer. Forskning viser, at der nu er flere enlige i samfundet end nogensinde før. Jeg tror, ​​vi vil se en konvergens mellem dating og sociale netværk i fremtiden som folk begynder at bruge internettet til at finde partnere baseret på interesser, anbefalinger og introduktioner.

Hvordan en person ved, at de har fundet den rigtige forhold?

Jeg ved det er en kliché, men du bare vide, når du har mødt din perfekte match. Hvis du rammer det ud med det samme, har samme tro og mål, og er tiltrukket af hinanden, så er du næsten hele vejen der!

Hvad to tips vil du gerne give videre til alle de dating søgende derude?

  • Min første tip ville være at omhyggeligt evaluere dine kriterier for at finde din perfekte partner. Overvej, om du placerer alt for meget vægt på overfladiske faktorer. I stedet skal du sørge for at du fokuserer på at matche dine mål og overbevisninger med potentielle partnere. Langsigtede relationer er bygget på kærlighed og tillid ikke hårfarve.
  • For det andet, være sikker og skildre et positivt selvbillede. Det vil i høj grad øge dine chancer for at finde langsigtede kærlighed, så holde smilende.

Alt andet du gerne vil tilføje?

Jeg tror, ​​at det er en meget spændende tid at være single, da der nu er flere muligheder end nogensinde for at møde nye og interessante mennesker. Internettet har gjort møde potentielle partnere let. Du skal bare nødt til at fokusere på dem, der er rigtige for dig.