Interview med HERO Youth Ambassador

Interview med HERO Youth Ambassador


LoveToKnow Teens haft mulighed for at gøre et interview med HERO Youth ambassadør Kelly McCann. Kelly var en 2008 Youth ambassadør i Afrika. Lær, hvordan hun gjorde en forskel for mennesker i et andet land, og hvordan du kan blive en del af dette spændende program også!

Interview med HERO Youth Ambassador

Hvad er HERO Program?

2008 HERO Youth Ambassador Program er en årlig kampagne i FN Sammenslutningen af ​​USA (UNA-USA). I år blev 20 teenagere fra hele USA og Canada valgt at rejse til det sydlige Afrika og Namibia, at arbejde på at opbygge en skolebaseret community for børn, der lever i hiv / aids berørte lokalsamfund. I løbet af seks uger arbejdede vi med tre forskellige samfund på projekter såsom bygning boliger, der kan opsættes hegn, og maleri skoler.

Hvor har du hørt om programmet?

Jeg hørte om HERO Ungdom ambassadør program gennem en lærer på min lokale gymnasium, Townsend Harris High School. Min lærer læse om programmet gennem oplysninger, hun så i Cosmogirl! magasin og bragt det til min opmærksomhed. Jeg kunne ikke vente med at anvende!

Hvilke ting interesseret og inspireret dig om dette program?

Jeg er interesseret i rejser og havde altid drømt om at rejse til Afrika. Også, jeg havde været en hiv / aids-peer-pædagog på min skole, og jeg er meget passioneret omkring HIV / AIDS bevidsthed og uddannelse. Da jeg vidste, de børn, vi skulle arbejde med var berørt af denne epidemi eller anden måde, dette program syntes ligesom den perfekte mulighed for at hjælpe, samt mulighed for at rejse på samme tid.

Hvad gjorde ansøgningen og interview proces indebærer?

Ansøgningen opfordrede til et kort essay, der spurgte mig om min baggrund og typen af ​​frivillige programmer jeg tidligere har arbejdet med i tillæg til to breve af anbefaling. Efter at have gennemgået min skriftlige ansøgning, blev jeg valgt som en semi-finalist og blev interviewet af HERO personale, så de kunne komme til at kende mig personligt, og sørg for, at jeg var den rigtige pasform til programmet

Interview med HERO Youth Ambassador

Hvilke typer af ting fik du at gøre i skolerne, mens i Afrika?

Mens der i Afrika, vi arbejdede på hands-on projekter finansieret af Beskyttelse Futures - et omfattende pleje program af Tampax og Altid dedikeret til at hjælpe udsatte piger i Afrika blive i skolen. Vi arbejdede på projekter såsom bygning boliger, der kan opsættes hegn, male skoler, undervisning engelske klasser og maleri vægmalerier i børnehaveklasser. Mens det var trættende, jeg altid følt en følelse af ægte stolthed og realisering i slutningen af ​​hver dag. De Youth Ambassadors gjorde en stor team. Du kan endda se optagelser af os i aktion på Webisodes luftning på Beinggirl.com dette efterår.

Hvad var din samlede oplevelse som i Afrika? Ville du gøre det igen?

Min samlede erfaring i Afrika var utroligt. Det er svært at sætte ord på de ting, jeg lærte og følte, mens tilbringe tid der, og måske endnu sværere at beskrive mine følelser efter ankommer hjem efter at lære om sådan et andet sted. Jeg tror, ​​den bedste måde at forklare min personlige erfaring vil være tilfredsstillende og udrensning. Jeg blev taget ud af min daglige omgivelser og kastet ind i en anden kultur, hvor jeg ikke kun lært om nye overbevisninger, tanker og betingelser, men jeg fik også tid til at reflektere over mine egne tanker. Efter denne oplevelse, er jeg langt mere taknemmelig for alt det, jeg har, og jeg se resten af ​​verden gennem et nyt perspektiv, der er meget bredere end før. Denne erfaring helt sikkert gjort mig til en bedre og mere eftertænksom global borger. Jeg ville gøre det igen i et hjerteslag - det var den bedste oplevelse i mit liv!

Hvad var din største bedrift, mens du arbejder i Afrika?

Min største bedrift i Afrika udviklede venskaber i San samfund af Namibia, der arbejder sammen med medlemmer af fællesskabet og bruge tid at lege med deres børn. At se de 20 huse langsomt gå op dag for dag og vide, at jeg var i stand til at gøre en reel forskel og hjælpe dem var en stor følelse.

Hvis nogen ønskede at være en del af dette program, hvad skal de gøre?

Hvis nogen ønsker at være en del af dette program og er interesseret i at blive en 2009 Youth Ambassador, kan de besøge Heroaction.org for mere information. Webisodes der fangede vores on-site oplever denne sommer vil også være tilgængelig for at se disse falder på Beinggirl.com

Du er også en AIDS / HIV peer facilitator og underviser på din skole. Hvordan er du blevet en af ​​disse formidlere og hvilken type aktiviteter gør du, mens du arbejder i denne egenskab?

Jeg blev en hiv / aids-peer pædagog gennem et program på min skole tilknyttet en nærliggende hospital tilbyde uddannelse og aids. Efter at have deltaget et par ugers undervisning, var jeg i stand til at tilbringe AIDS dag i Townsend Harris gå rundt til flere klasser, der kører pædagogiske workshops om AIDS, køn og andre relaterede emner. Jeg også lettet åbne diskussioner at aflive myter om hiv / aids. Jeg tror AIDS dag og være en hiv / aids peer facilitator er vigtigt, især for underclassmen, fordi det er et følsomt emne, som ikke ofte diskuteres åbent, derfor ubesvarede spørgsmål. Forhåbentlig AIDS dag besvarer nogle spørgsmål, som fører til en mere uddannet studerende og smartere beslutninger.

Interview med HERO Youth Ambassador

Med alle disse store oplevelser under bæltet, hvad er dine planer for fremtiden?

Jeg er i øjeblikket en freshman på SUNY New Paltz. Jeg planlægger at hovedfag i International Relations og slutte sig til menneskerettigheder klub. Jeg håber at slutte sig til fredskorps efter endt uddannelse, men lige nu er jeg bare gør, hvad jeg til kan sprede kendskabet om, hvad jeg har oplevet og lært denne sommer i Afrika.