Interview med Celebrity Hair Stylist

Interview med Celebrity Hair Stylist
Beverly Hills stylist Billy Lowe.

Berømtheder har altid fabelagtig hår - strømme lange låse til at Perky bobs, deres Lokker tæmmet til perfektion. Beverly Hills stylist Billy Lowe chattede med LoveToKnow Hair om, hvad der gør de kendtes frisurer så fabelagtig, og tilbød nogle insider tips til enkeltpersoner interesseret i at skabe deres egen berømthed ser ud.

Interviewet

Hvordan har du lært hår styling?

En masse af min videreuddannelse kom fra vidunderlige akademier såsom Graham Webb i London, og jeg har gjort en masse efteruddannelse med Paul Mitchell skære- og farvelægning akademier.

Hvordan har du begynde at arbejde med berømtheder?

Jeg fik min start ved at donere min tid og tjenesteydelser til velgørenhedsarrangementer, styling og rører op berømtheder, der blev vist på disse begivenheder. Det åbnede døren for andre ting og førte mig til forskellige muligheder. Det har været en fantastisk rejse, men det hele startede med at donere mit arbejde.

Hvilke berømtheder har du personligt har arbejdet med?

Jeg har været den personlige stylist for Ellen DeGeneres, arbejdede med cast af Desperate Housewives og Queer as Folk, og selv arbejdede med Elvira - hun er en stor dame.

Hvad er forskellen på styling hår for tv og film versus hverdagsbrug?

Time. Det tager timer efter timer efter timer til at gøre hår for kameraet. Når du forbereder håret til at være kamera-klar, hver scene har en konsistens kontrol for at sikre alt er korrekte. Det tager en masse tid og forberedelse, og jeg bruger Polaroids at kontrollere udseendet. Håret skal være ensartet for alle kameravinkler, og selv en simpel magasin shoot kan tage 1-2 timers forberedelse. Du er også der hele dagen rører op mellem scener.

Hvor ofte berømtheder bruge hair extensions?

Det afhænger af deres hår type. Folk som Tori Amos, Marcia Cross og Ashlee Simpson med en fin hårtype tendens til at bruge extensions mere, men det virkelig afhænger af det udseende, de går efter.

Hvad er den største udfordring, når styling berømtheder 'hår?

Det er vigtigt at være allestedsnærværende med berømtheder, lade dem vide, du er der bare for dem. Men en af ​​de største udfordringer er at anerkende, at de er en berømthed, men alligevel være komfortable nok i dig selv til ikke at over-gøre det. Alle har en anden personlighed (celeb eller ej), og vide, hvordan man tage højde for det er vigtigt. En anden stor udfordring er det arbejde og holde stilarter konsistente mellem scener på-the-sættet. Du er ikke bare beskæftiger sig med skuespilleren. Du har at gøre med direktøren, belysning, kamerahold, og utallige andre produktionsanlæg medlemmer. Du skal være der virkelig hurtigt for at hjælpe genetablere skud i forskellige scener og fra forskellige vinkler.

Hvad er de mest trendy stilarter i Hollywood i dag?

Californien er sådan en anden fugl end resten af ​​landet - det er virkelig laid back, med pleje-fri udseende. Mens resten af ​​landet synes at nyde kortere stilarter, Californien er et sted, hvor folk virkelig "lade deres hår ned." Især gå i efteråret og vinteren, er det et godt tidspunkt for kvinder til sport deres Lokker. Næsten alle mandlige klient jeg har, siger de elsker lange hår. Det har været en tendens i et stykke tid nu, og jeg tror ikke, det kommer til at gå væk når som helst snart. Der har været nogle teksturerede bobs for nylig, men de har stadig at pjusket look.

Hvordan kan nogen emulere en berømthed stil?

Interview med Celebrity Hair Stylist
Lowe arbejder med Desperate Housewives stjerne Marcia Cross.

Det afhænger af det udseende, du går efter. For eksempel, for at få Eva Longoria er pjusket, vind-blæst look, du ønsker at bruge shampoo og balsam, der vil tilføje volumen. Jeg altid spray i letvægt, leave-in conditioner, der ikke tynger håret ned, så kam igennem med en pagaj pensel. Tilsæt lidt rod løft og bruge en mousse igennem til enderne, så føntørre løst at fjerne 70-80 procent af fugten før styling. Brug en rund børste til krøllerne, tilføje nogle spray, og ryst den løs. Uanset hvad berømthed ser du, det vigtigste er at virkelig være opmærksom på, hvad din stylist gør, når de efterligner den stil.

Hvad er din # 1 hårpleje tip?

Den vigtigste ting at gøre, er at virkelig stole på dit salon professionel. Kunder bør forlade salonen med de samme professionelle produkter og værktøjer, som deres stylist bruger. Den bedste måde at få resultater som hos frisøren hjemme er at bruge de samme produkter i stedet for at forsøge at smide noget sammen. Også, når du beder din stylist til at skabe et bestemt udseende, skal du være specifik. I stedet for bare at sige "Jeg kan godt lide at se" du skal bruge bestemte ord som "sofistikeret" eller "spillende" for at hjælpe dem med at forstå den følelse, du får fra denne frisure.

Tak, Billy Lowe!

LoveToKnow Hair takker Billy Lowe for at dele sine erfaringer og indsigt i de kendtes frisurer. For mere information om Billy Lowe, besøge hans officielle hjemmeside på www.billylowe.com.