Interview med Brugerdefineret Faux Brude blomst Designer

Interview med Brugerdefineret Faux Brude blomst Designer
Film Noir brudebuketten

LoveToKnow hilser brude blomster designer Gerri-Lyn Ard af Ardesign at diskutere hendes unikke brugerdefinerede faux brude blomster. Gerri-Lyns blomster design er kreative og tilføje personlige præg, der kan gøre hver arrangement one-of-a-kind.

Om Brude Designer Gerri-Lyn Ard af Ardesign

Gerri-Lyn opdagede blomstret design lige ud af high school og anerkendt hendes kald. Hun arbejdede i årevis som freelance blomsterdekoratør og rejste til udlandet for planlægning begivenhed, før de beslutter at specialisere sig i brugerdefinerede faux brude blomster. Hun sælger nu sit faux brugerdefinerede brude stykker på hendes Etsy shop, Ardesign.

Ardesign Brugerdefineret Faux Brude Blomster Interview

Gerri-Lyn Ard kærlighed til langvarig kunstneriske blomsterarrangementer førte til en karriere i imiteret brude blomst couture.

Interview med Brugerdefineret Faux Brude blomst Designer
Romantisk Ruffles brudebuketten

Stiftende Historien om Ardesign

LoveToKnow (LTK): Hvordan er du blevet en brude blomster designer? Hvad fik dig specialisere sig i kunstneriske faux blomstret stykker?

Gerri-Lyn Ard (Ard): jeg faktisk faldt i blomstret design tilbage i 90'erne tager en del tid job på en lokal blomsterbutik frisk ud af high school og øjeblikkeligt vidste dette er, hvad jeg ønskede at gøre; Jeg ønskede at lære alt om kunsten at blomster design. Jeg især elskede at få mulighed for at designe stykker for bryllupper, som de var så meget mere udfordrende, ekstravagant og over toppen end din traditionelle blomsterdekorationer. Min drøm var at starte min egen blomstret design virksomhed og oprette brugerdefinerede stykker, som jeg fandt usædvanligt og helt utraditionelt, hvilket førte mig til at bruge faux blomster og andre unikke materialer til at skabe en af ​​en slags stykker af blomsterkunst til en brud på hendes særlige dag .

LTK: Kan du dele stiftende historie om Ardesign?

Ard: Efter at have været en freelance blomstret designer og rejser til udlandet for at designe for diverse fest planlægning og speciel begivenhed selskaber, der ikke var nogen garanti for fast arbejde. Jeg besluttede at lave et par faux blomsterbuketter og optage dem på Etsy. Til min glæde hvert stykke solgt hurtigt og jeg fik mange henvendelser fra brude spørger mig oprette brugerdefinerede buketter til deres bryllupsdag. Jeg vil nu arbejde for min virksomhed Ardesign fuld tid og freelance lidt her og der for at holde sig inden for blomsterbranchen "buzz".

Floral Design Inspirations

LTK: Hvad inspirerer dine kunstneriske brude blomster design?

Ard: Jeg kan godt lide at tænke uden for boksen; efter min mening er der ingen regler for at designe.

Alt vil inspirere mig fra en lang tur i skoven og ser den naturlige organiske vækst givet til os alle til at beundre fra dejlige Moder Natur selv, til de skøre og til tider bizarre farvekombinationer, som man ville aldrig selv tænke på.

LTK: Hvordan du kommer op med blomster dine motiver?

Ard: Med en potentiel kunde jeg spørge, hvad deres farve historie er, føler og stemning, de ønsker at formidle. Jeg så visualisere hvad jeg føler ville være den perfekte design, der komplimenterer deres tema, og foreslå nuancer af farver, faux blomster og eller materialer til at skabe deres brugerdefinerede buketter. At give en kunstner / designer frihed til at skabe det, der kommer fra hjertet, er den bedste måde at få det smukkeste stykke.

Interview med Brugerdefineret Faux Brude blomst Designer
Country Chic bryllup fjer buket

Gerri-Lyns Favorite Materials

LTK: Hvilke typer af materialer har du normalt bruger til at oprette bryllup stykker?

Ard: Udover silke og latex blomstrer, fjer er min absolutte nummer et favorit til at arbejde med. De fås i så mange farver former og størrelser, som vil supplere enhver faux buket. Jeg gør også fjer blomster og bruge organza for mine fjer og stof buket kreationer. Tilføjelse accenter af rhinestone spænder eller armbånd, perler eller krystaller er en sikker måde at tage det over toppen for at "presning" faktor.

Personlig Wedding Keepsake Pieces

LTK: Bloggeren på Hand sået beskriver, hvordan du har oprettet brudebuketter for hende og hendes brudepiger hjælp farveprøver fra brudepige kjoler til at skabe one-of-a-kind bryllup blomster. Hvilke andre måder gør du personliggør brude blomster til kunderne?

Ard: En tidligere klient af mine fik et stort stykke af blonder, der var fra hendes mors brudekjole, som hun ville have mig til at indarbejde i hendes buket, som jeg troede ville passe design bedst. Jeg indarbejdet små totter af blonder hele buketten sammen med faux blomster og brugte resten af ​​vintage blonde at vikle stængler med. Dette virkelig gjort stykket meget personlige og et arvestykke, som hun måske ønsker at passere ned til en elsket.

En anden anmodning var at indarbejde en fuglerede i buketten design. Jeg vendte tænkte på en buket sidder i en rede. Jeg hånd kablet reden med vinstok, som var noget af en udfordring, og derefter puttet faux blomstrer i det, og tilføjede accenter af fjer i hele stykket.

Også en måde jeg tilpasse en buket til en brud er at tilføje charme til stængler, der passer til temaet for brylluppet.

Interview med Brugerdefineret Faux Brude blomst Designer
Venus brudebuketten

Gerri-Lyns Rådgivning for Brides

LTK: Hvad er fordelene ved faux bryllup blomster?

Ard: De vil ikke visne, og du behøver ikke at bekymre dig om en vandkilde hele dagen / aftenen. De er en varig memento og særlig souvenir af din store dag. De er nemme at transportere. Kronbladene vil ikke komme ud på det værst tænkelige tidspunkt.

LTK: Hvad skal en brud kigge efter, når du vælger en brude blomster designer?

Ard: På Etsy de har en "feedback" sektion, hvor du kan se købere erfaringer og anmeldelser på designerens specialarbejde. Jeg foreslår, at du tager et kig på kommentarer, før at forpligte sig til at designer.

Også et forslag er ikke vente med at placere din ordre sidste minut som designeren kunne reserveret fast og kan ikke være i stand til at passe dig i. Jeg foreslår mindst fire måneder spillerum tid til at give designeren tid til at købe de materialer og få dine brikker lavet, og sendes ud til dig på tid til din særlige dag.

LTK: Hvad skal en brud overveje, når det afgøres mellem faux blomster og frisk

blomster?

Ard: friske blomster er kun tilgængelige på bestemte tidspunkter af året. Disse findes i silke / latex hele året rundt. Faux blomster er et perfekt alternativ for alle, der har allergi. Du vil have en stress-fri dag, der har ikke at bekymre dig om, hvis dine blomster vil gøre det især på virkelig varme eller indefrysning vejrforhold.

Ønsker du at holde din buket evigt og måske pop det i en beholder og har en dejlig arrangement, der repræsenterer din bryllupsdag? Du kan med en faux buket.

LTK: Har du nogle ekstra råd for brude, der søger efter bryllup blomster?

Ard: Kig på billederne fra designerens arbejde. De blomstrer bør se så tæt på virkeligheden som muligt. Ingen lim eller mekanik buketten skal vise, og håndtaget / stilk af buketten skal se lige så fantastisk som blomsterne.

Læs mere om Gerri-Lyn Ard og Ardesign

Følg Gerri-Lyn Ard Facebook-side for at lære mere om kunstneren og hendes brude blomster. Kunderne kan også købe bryllup floral stykker på hendes Etsy shop, Ardesign. Hun har planer om at have en officiel hjemmeside snart.

LoveToKnow tak Gerri-Lyn for den dejlige samtale og ønsker hende held og lykke i hendes fremtidige bestræbelser.