Internet Safety tastetrykregistrering

Internet Safety tastetrykregistrering


Vidste du, at du kan bruge en internet sikkerhed tastetryk logger program til at overvåge, hvad dit barn, dine medarbejdere eller endda din ægtefælle gør online? Hver eneste detalje kan optages-fra hvad der blev skrevet i et chatrum, som websteder blev besøgt, og selv hvilke programmer på computeren blev brugt. Du kan spionere på brugerne af en computer, eller endda på nogen bruger en ekstern computer, alle uden dem at vide om det.

Hvad er en Internet Safety tastetrykregistrering?

Det er et software-program, eller i nogle tilfælde et stykke hardware, der tillægger den computer, spioner på den person bruger computeren. I modsætning til spyware, som er et uønsket program på computeren, er denne form for spion-software er installeret af dig.

Hvad betyder det Monitor?

En Internet sikkerhed tastetryk logger program kan overvåge mange forskellige aktiviteter, afhængigt af funktionerne i programmet og dine egne ønsker. Eksempler på ting, der kan overvåges, omfatter:

 • Tastetryk - Hvert ord skrevet i et program er logget, så du kan læse en udskrift senere.
 • Websteder besøgt - Den komplette URL sammen med tidspunktet for den dag den blev besøgt.
 • Software programmet brug - Find ud af, hvor lang tid dit barn virkelig spillede videospil.
 • Downloads - Watch for at se, hvad der blev downloadet på din computer.

Hvordan virker det?

De fleste tastetryk logger programmer arbejde ved at installere programmet på den computer, du ønsker at overvåge. Under installationen vil du fortælle softwaren, hvad de skal overvåge. Når installationen er færdig, vil programmet gå i "gemmer", så brugeren ikke ved, at han eller hun er ved at blive overvåget. Der er også fysiske tastaturloggere, som ikke kræver behovet for at installere software. I stedet de tillægger computeren, som regel ved at tilslutte tastaturet ledningen til enheden og derefter fastgøre enheden til computeren.

Hvorfor bruge en tastetryk logger?

Der er mange grunde til, at du måske overveje at bruge spion software.

 • Find ud af, hvad en person gør - Hvis du har mistanke et familiemedlem eller ansat gør noget, de ikke bør gøre på computeren, kan du finde ud af med en logger program.
 • Forebyggende medicin - Du kan have drøftet med dit barn, hvorfor de skulle undgå at gå til uønskede websteder, men vil det stoppe dem fra at besøge? Nysgerrighed kan få det bedste af os, især når vi tænker ingen vil nogensinde vide. Med logger software, vil dit barn vide, at du kan finde ud af, hvor de er gået på internettet, som vil hjælpe dem til kun at besøge forældre-godkendte websteder. Hvis dette skal fungere, skal du fortælle dine børn, at du har installeret softwaren.
 • Sikkerhedsmæssige grunde - Lad os sige din datter kommer til at besøge nogen, hun mødte på internettet, og hun ikke fortælle dig, hvor hun går. Kontroller tastetryk logfiler og du vil sandsynligvis finde sted i udskrift.
 • Overvåg din egen computer - Hvis du har mistanke nogen er ved hjælp af din computer, når du ikke er rundt, begynde at overvåge at finde ud af.

Spørgsmål at overveje

En tastetryk logger har mange nyttige funktioner, men der er stadig nogle problemer, du bør overveje, før du bruger en.

 • Spionage erstatter ikke kommunikation - Hvis dine børn ikke ved, hvad de skal undgå at gøre på computeren, vil spionage ikke undervise dem. Også, hvis du har mistanke om en ansat eller ægtefælle, kan det være bedre at diskutere med dem, før du begynder at overvågning.
 • Nødt til at tjekke logfilerne - Overvågning software er kun nyttig, hvis du regelmæssigt kontrollere logfilerne. Vil du have tid til at gennemse en liste over besøgte websteder eller læse hele chatudskrifter?
 • Stopper ikke nogen - Hvis du tror, ​​der er nogen, der udfører ulovlige aktiviteter på en computer, logger software vil ikke stoppe dem, det vil kun forhindre dem i at gøre det igen.
 • Softwaren kan tilsidesættes - Det firma, der sælger dig softwaren vil sige, at programmet er målbart, men hvis dit barn eller ansat er en computer ekspert, kan de være i stand til at slå systemet og ændre eller skjule, hvad er logget.
 • Skal have adgang til computeren - Hvis den computer, du ønsker at udspionere er beskyttet med adgangskode-betyder, at du kan ikke installere software uden at kende adgangskoden-du vil ikke være i stand til at installere tastetryk logger dig selv. Nogle programmer tillader dig at sende programmet som en vedhæftet fil, men det vil kun installeres, hvis modtageren kører den vedhæftede fil.

Hvor får tastaturloggere

Der er flere tastaturloggere programmer, der kan købes via internettet:

 • Waresight-- De sælger en lokal keylogger, et program installeret på en computer, du har adgang til, sammen med en fjernbetjening keylogger, som giver dig mulighed for at overvåge en fjerncomputer.
 • Spy Arsenal - Dette selskab tilbyder flere forskellige spion-programmer, herunder en gratis tastetryk logger.
 • WideStep - Du kan købe flere forskellige keylogger programmer, der hver har en forskellig grad af raffinement.
 • Keyghost - Hvis du foretrækker at bruge en hardware-baseret løsning, dette selskab sælger et produkt, der lægger direkte til et tastatur.