Internet Safety: Spyware blokkere Tips

Spyware vs. Scumware

Spyware er blevet stadig mere kontroversielle og mere populære, da udviklere af spyware software kamp for at finde en måde at forsørge sig selv. For sent, har spyware været at få mere og mere påtrængende; nogle kalder disse mere aggressive programmer scumware. Scumware kan ændre din standard startside uden at fortælle dig, eller måske endda gribe ind, når du foretager et køb online og omdirigere dig til et andet sted. Spyware blokkere bliver nu tilføjet til de fleste internet sikkerhedsprogrammer og internetsikkerhed "pakker" til en meget rimelig pris.

Slaget: Spyware vs Spyware blokkere

Det er hårdt nok til tider at finde ud af, hvor du samlet op, at spyware, men har du nogensinde undret dig som plantede, at digital parasit? Det er sandsynligt, en universitetsstuderende, bare at gøre et par bukke spreder pop-up annoncer, der indeholder en pakke uvelkommen af ​​mange. Og det er en voksende industri. Heldigvis så udviklingen af ​​spyware blokkere og internet-filtre er også voksende. Desværre, som blokkere vokser i kompleksitet, så vil de spyware-programmer. Køb en billig internet sikkerhedspakke, som kommer med opdateringer og forbedringer vil sikre, at computeren altid er klar til den næste bølge af spyware innovation.

Firewall Software

Nogle Spyware kan klassificeres som Adware, luskede software, der kører på din computer, som kan vise pop-up-reklamer, der vises, som om de kom fra et websted. Sådanne popups kan målrettes ud fra din web browsing historie, brug søgemaskine og muligvis din online indkøbsvaner. De fleste spyware kan blive blokeret fra at kommunikere med sit "hjem" ved hjælp af spyware blokkere og firewall-software, men hvis det forbliver på din computer, det fortsætter med at køre og bruge værdifulde ressourcer.

Firewall Software og spyware

Selv hvis dit system er inficeret med spyware, kan en god firewall forhindre spyware i at overføre de data, det indsamler tilbage til de mennesker, der bruger det. Selvfølgelig stadig betyder, at spyware er på dit system, ved hjælp af computerens ressourcer og kapacitet, og potentielt reducere dens ydeevne. Du bør køre konsekvente kontrol på din pc for at sikre, at ingen programmer kører uden din viden. Der er også legitime Spyware Detector programmer til rådighed, men sørg for du køber sådan et program fra et velrenommeret software firma og ikke en af ​​dem, der kører fidus pop up-annoncer!

Er Spyware Legal?

Er Spyware ulovligt? Selvom navnet kan angive så Spyware er ikke en ulovlig type software på nogen måde. Men der er visse spørgsmål, som et privatliv orienteret bruger kan gøre indsigelse mod, og derfor foretrækker ikke at bruge produktet. Dette indebærer normalt sporing og afsendelse af data og statistik via en server installeret på brugerens PC og brugen af ​​din internetforbindelse i baggrunden. Hvis dette er den slags information, du ønsker at undgå, bør du kigge ind i en spyware blocker til at beskytte dig selv og din informationssikkerhed.

Internet History Files

Der er så mange data om dig i din internet historie og på din pc, som måske ikke engang kender! Spyware eller alle med adgang til din pc kan lære meget ved at se på "historik" filer, der indeholder registreringer af din computer eller Internet aktivitet. Speciel internet sikkerhedssoftware eksisterer for at slette gamle historie filer og dermed nægte spyware adgang til disse oplysninger.

Spyware og Legitime edb-programmer

Blokering spyware kompliceres af det faktum, at "spyware-lignende" aktivitet kan være en del af lovlige programmer. Opera og Eudora kan bruges uden at betale nogen penge ... hvis du accepterer at lade nogle meget beskeden plads på skærmen, der skal bruges til reklame. Hvis du ønsker at slippe af med annoncerne, du bare nødt til at betale for softwaren. En spyware blocker vil sikkert bemærke aktiviteten. Du vil derefter sige "Det er okay, jeg ved om, at en, og ønsker at tillade det."

Hvad er Spyware?

Spyware er en kategori af software, der overvåger din computer og internetaktiviteter, ofte uden først at indhente din fulde viden eller samtykke. Der er mange grader af spyware, der spænder fra skjult, usynlig software, der er installeret på en computer ved alle, der ønsker at udspionere en anden, til fjernt installeret spyware, der kan installeres sammen med freeware eller musikdeling software. De fleste spyware kan blive blokeret fra at kommunikere med sit "hjem" ved hjælp af spyware blokkere og firewall-software.

Hvad er en Web Bug?

Web bugs er overraskende almindelige. Den Cyveillance teknologi og analysevirksomhed fandt, at deres anvendelse voksede næsten 500% mellem 1998 og 2001. Web bugs kan sende følgende oplysninger tilbage til en server: IP-adressen på din computer, webadressen på den side, hvor web bug ligger , så de ved, at du har besøgt siden, tiden web bug blev vist, så de ved præcis, når du har besøgt siden, webadressen på web bug billedet, eller den type browser, som du har. Web bugs er blot endnu en grund til, hvorfor internet-filter og spyware blocker software er afgørende.

Web Bugs

Web bugs er en af ​​de mere skadelige måder dine online aktiviteter kan spores, uanset hvilken browser du bruger. Nogle gange webstedet bugs sende oplysninger til er ikke en, der indeholder web bug; for eksempel, kan de sende oplysninger tilbage til et online annoncenetværk. Web bugs er blot endnu en grund til, hvorfor internet-filter og spyware blocker software er afgørende.

De data om Spyware

De mennesker, der distribuerer links for spyware downloads betales omkring 15 cents hver gang en intetanende surfer klikker på deres vildledende agn. Disse spyware fodfolk tilmelde dig og skrive falske annoncer, siger ting som 'for at se mit billede Klik her. " Så når nogen klikker, det fortæller dem, at de er nødt til at downloade software til at se billederne. Men brugeren downloader ingen billeder; i stedet, de får hilsen: »Kom tilbage senere for at se mit foto." Annoncen er falske, men forureningen af ​​computeren er reel. Sørg for at have up-to-date spyware blokkere på dit system

Adware og Spyware

Adware ligner spyware. Adware tilbud varierende grader af irritation. Nogle adware blot leverer en lille annonce banner i et programs brugerflade, som annoncen vises i ICQ. Andre typer af adware lancere pop-up browservinduer end sider, du ser i øjeblikket. Den værste form for spyware samler personlige oplysninger om dig og sender det til en central server. Du kan forhindre dette med en god spyware blocker og personlig firewall-software.