Internet Safety Quiz

Internet Safety Quiz


Hvis du tror du er sikker at være online, tage vores Internet sikkerhed quiz for at være sikker. Tusindvis af mennesker logge på nettet hver dag og afsløre deres personlige oplysninger til identitetstyveri, cyber bøller og rovdyr ubevidst.

Hvor sikker er du?

Følgende quiz skal hjælpe dig med at identificere, hvor du og din familie har brug for at være mere på vagt, når du surfer på nettet.

Internet Safety Quiz

Svar på nedenstående spørgsmål ved hjælp af et ja eller et nej. Kontroller de korrekte svar i slutningen af ​​følgende spørgsmål.

 1. Når du logger på internettet, er det en god idé at bruge et kaldenavn
 2. Navnet på din computer eller arbejdsstation er dit faktiske navn
 3. Når du handler du altid kontrollere sikkerheden for webstedet, før du indtaster personlige og kreditkortoplysninger
 4. Når dine børn surfer på internettet du har et filter for at beskytte dem mod potentielle rovdyr
 5. Det er OK at give dine kreditkort oplysninger i en e-mail, hvis butikken du var shopping på nettet beder om det igen
 6. Det er i orden at give dit navn, adresse og fødselsdato, når du registrerer at bruge et websted online
 7. Når du bruger chatrum, det er OK at give private oplysninger, så længe det er inden for et privat chatrum
 8. Det er OK at give dit CPR-nummer, når du er på internettet. Alle, der bruger internettet har adgang til det alligevel
 9. Blogging er en god måde at give udtryk for min mening, og jeg behøver ikke at bruge mit rigtige navn
 10. Det er OK at skrive familie billeder på internettet, så venner og familie kan se dem

Svar på Quiz

 1. Ja. Det er altid en god ide at bruge et kaldenavn, når du logger på internettet. Du må ikke gøre det nemt for identitetstyve at finde dig.
 2. Nej. Når du får en ny computer, mange mennesker bruger deres egne navne til at skabe deres computers identitet eller deres arbejdsstation identitet. Selv om det kan være vanskeligt i nogle arbejdspladser til at ændre en tildelt identitet, er der ingen grund til, at din personlige computer skal have dit rigtige navn. Identitetstyve kan nemt finde ud af, hvor du er, og dine personlige oplysninger ved at spore en computers navn.
 3. Ja. Kontroller altid, at det websted, du er shopping på, er sikker. En måde er at tjekke det nederste hjørne af browserens vindue for at se, om en lukket hængelås er synlig. Andre browserversioner kan have hængelås nær browserens adresse-vinduet. VeriSign-logoet er også nyttigt at identificere online butikker, der har sikker shopping oprettet.
 4. Ja. Indkøb en Internet-filter er en billig og effektiv måde at beskytte dine børn, mens de surfer på nettet. Mange internetudbydere tilbyder også dette som en del af en familie pakke, der kan installeres på ethvert tidspunkt på din computer. Filtre virker ved at kontrollere for websteder, der er blevet rapporteret som upassende samt scanning for upassende søgeord og pornografi.
 5. Nej. Hvis du modtager en e-mail fra en butik, som du for nylig gik på online anmoder om dine kreditkortoplysninger igen, ignorere det. Secure shopping sites giver ikke den handlende med hele dit kreditkortnummer for at beskytte dig. Hvis nogen beder dig om disse oplysninger, de phishing. Rapporter det til deres kundeservice så hurtigt som muligt.
 6. Nej. Det er aldrig en god idé at give din fødselsdato på internettet. De fleste hjemmesider anmode om dette som en mulighed. Beskyt dig selv mod identitetstyveri og ignorere denne anmodning.
 7. Nej. Selv i private chatrum det er aldrig en god ide at give private oplysninger. Du har ingen mulighed for at vide, hvem du taler med mindre du har mødt en person i person før. Giv aldrig personlige oplysninger, såsom skolen du deltage, hvor du arbejder eller dit fulde navn til fremmede.
 8. Nej. Aldrig antage, at alle har adgang til personlige identificerbare oplysninger. Selv om det er muligt at få disse oplysninger, meget få mennesker virkelig ved, hvordan man adgang til den. Beskyt dit CPR-nummer og andre identificerende stykker information fra nysgerrige øjne.
 9. Nej. Blogging er en god måde for folk at udtrykke deres meninger og lufte. Men aldrig antage, at din identitet er en hemmelighed. Bloggere har normalt at tilmelde sig for at skrive kommentarer og blog. Der er mange måder at spore dem, blog og at finde ud af deres sande identitet.
 10. Nej. Mens udstationering billeder på internettet er en fantastisk måde at dele fotos med venner og familie, er det også en måde for rovdyr til at identificere potentielle ofre. Dette er især sandt for pædofile. Hvis du skal skrive et foto på internettet, oprette et sikkert websted, som kun kan tilgås af password. Så kun dele adgangskoden med familiemedlemmer, og lad dem vide, det er at holde alle sikkert.

Hvordan har du score?

Hvis du fik alle 10 spørgsmål korrekt, hurra! Du har en god forståelse af, hvad der er sikkert at gøre på internettet, og ting, som du bør undgå.

Var din score under en 7 på vores Internet sikkerhed quiz? Gå tilbage og læse de korrekte svar og forpligte dem til hukommelsen. Hver dag hundredvis af mennesker bliver ofre for phishing-svindel, identitetstyveri og rovdyr. Beskyt dig selv og din familie ved ikke at give personlige oplysninger eller billeder, ved hjælp børnevenlige filtre og omhyggeligt bevogtning dine finansielle oplysninger.