Internet Safety: Historie Hackere Tips

Hackere og Computer Security

Den 15. januar 1990 blev informationssikkerhed af AT & T 's landsdækkende netværk lukket ned i næsten ni timer. Rygter straks spredt, at telekommunikation gigant var blevet ramt af en hacker angreb. Selv om det nu antages, at årsagen til fejlen var en intern fejl i virksomhedens edb-system, der ikke stoppe en landsdækkende slået hårdt ned på hackere, der begyndte kun tre dage senere. Rækken af ​​undersøgelser, ransagninger og anholdelser, der fandt sted i denne periode ofte under ét benævnt Operation Sundevil.

Hackere og Computer Security

AKA Mørk Dante, nationalt eftersøgte computersikkerhed hacker Kevin Poulsen, tilbragte 17 måneder i lam i begyndelsen af ​​1990'erne, så man undgår FBI afgifter for telefon manipulation. I et af sine mere kreative bedrifter fastklemte han opkald til en radio præmie linje og var "heldig" nok til at være vinderen af ​​en Porsche.

Hackere og Computer Security

Der har været underjordiske message boards næsten lige så længe der har været bestyrelser. En af de første var 8BBS, som blev en højborg for vestkysten telefon- phreak elite. Sysop af 8BBS var en glødende fri-tale entusiast, der blot mente, at * nogen * forsøg på at begrænse udtryk for sine brugere var forfatningsstridig og umoralsk. Sværme af de teknisk interesserede indtastet 8BBS og opstod som phreaks og hackere, indtil, i 1982, en venlig 8BBS elev bestået sysop et nyt modem, der var blevet købt af kreditkort svindel. Politiet benyttede lejligheden til at gribe den samlede bestyrelse, og fjern det, de betragtes som en attraktiv gene.

Hackere og Computer Security

En anden af ​​de berømte computersikkerhed hacker klubber er Cult of the Dead Cow. Det hævdede at udføre en offentlig tjeneste ved at lede efter fejl i software. De ville tage en nyligt udgivet Microsoft-produkt og gå og hammer på det fra et teknisk synspunkt, og forsøge at finde de huller, der kan påvirke de mennesker, der bruger det. De døde køer fundet sådan et hul i hver version af Windows-operativsystemet, som potentielt tillader andre mennesker at spionere på computere ved hjælp af disse systemer, eller endda fjernstyre dem fra internettet.

Hackere og Computer Security

En del af at få accept i hacker-samfundet var at vedtage et håndtag, ligesom phreakers havde gjort i 1970'erne. Håndtag kan baseres på højteknologiske hentydninger eller de kunne være mørkere og mere voldelige. Ikke desto mindre lurer bag disse grandiose navne var ofte en ung og temmelig isoleret teenagedreng. Det er stadig sandt, at de fleste hackere er mænd.

Hackere og Computer Security

Den populære opfattelse af en hacker som en teenagedreng foroverbøjet sin computer truende informationssikkerhed og revner firewalls blev både til udtryk i og populariseret af 1983 film War Games. Kilde: Cranky Critic Matthew Broderick spillede en juvenile computer geni, der kunne bryde ind i hans skolens computersystem, Bestil gratis fly til Paris, og skub verden på randen af ​​globale termonuklear krig, alt mens du sidder på sit værelse. Vigtigst er det, hans bedrifter gav ham ros af en ung Ally Sheedy. Nogle af de mest berygtede hackere citere denne film som deres oprindelige inspiration.

Hackere og Computer Security

Ved 25, legendariske hacker Kevin Mitnick hemmeligt kompromitteret theinternet sikkerhed og e-mail sikkerhed af MCI og Digital Equipment og overvåget e-mail til deres sikkerhedsfolk. Han blev dømt for at skade computere og stjæle software og blev idømt et års fængsel. Nu ud af fængslet, han kører sit eget edb-sikkerhed konsulentfirma.

Hackere og Computer Security

Før internettet og de dermed forbundne problemer med internetsikkerhed, der var en anden type hacker. I begyndelsen af ​​70'erne hackere var "telefon phreaks", der fandt måder at manipulere telefonsystemet. En af de første phreaks var John Draper der regnet ud, hvordan at gøre en lang-distance opkald gratis ved at blæse en præcis tone i en telefon, der fortæller telefonsystemet til at åbne en linje. Draper opdagede fløjte som en give-away i en kasse med børns korn. Draper, der senere tjente håndtaget "Kaptajn Crunch", blev anholdt flere gange for telefon manipulation gennem 1970'erne.

Hackere og Computer Security

Nogle af lederne af den personlige computer industrien begyndte som hackere. To medlemmer af Californiens Homebrew Computer Club begynde at gøre "blå bokse", anordninger, der anvendes til at kompromittere online sikkerhed telefonsystemet. De medlemmer, der har vedtaget håndtagene "Berkeley blå" (Steve Jobs) og "Oak Toebark" (Steve Wozniak), senere gik på at fundet Apple Computer.

Hackere og Computer Security

Internettet Worm skrevet af Robert Morris i 1988 var et selvkopierende program, der spredes fra en maskine til en anden. Når Morris indså, hvor meget internetsikkerhed ravage hans orm var anretter, forsøgte han at sende anonyme beskeder om, hvordan man desinficere dyret over det samme net, som han udløste ormen. Desværre maskiner var så katatonisk at midlet gik aldrig nogen steder. Internet Worm vakt stor opmærksomhed i medierne og Morris blev til sidst idømt tre års prøvetid og 400 timers samfundstjeneste, og en bøde på $ 10,050. Af den måde, Morris var søn af den ledende forsker ved National Security Center - en del af NSA.

Hackere og Computer Security

Nogle hackere dannede mere sammenhængende samfund eller grupper. En af de første var den 414-gruppen, opkaldt efter et område kode i Wisconsin. Den mest berømte var Legion of Doom, som dukket op i 1984 med en hacker ved navn Lex Luthor ved roret. Gruppen var baseret omkring en elite opslagstavle dedikeret til bryde edb-sikkerhed og information sikkerhedsforanstaltninger. Kernen af ​​banden kun bestod af omkring ti medlemmer, selv om flere fik adgang til bestyrelsen.

Hackere og Computer Security

Skrevet af Cornell University Ph.D. studerende Robert Morris i 1988, et selvkopierende program kaldet "Internet Worm" hurtigt vred sig sin vej til VAX og Sun-systemer i hele landet. Skønt Morris havde bestemt for sin skabelse at sprede sig fra computer til computer uden at forårsage nogen datasikkerhed skade eller efterlade et spor, hans kode var fejlbehæftet. Internet Worm gentaget så mange gange, og suges op, så mange CPU-cyklusser, at den ydede sine computer værter ubrugelig, effektivt at bringe internettet i knæ. Selvom ormen forlod ingen ar på sine værter, efter at den blev fjernet, USA General Accounting Office forudsagt, at et eller andet sted mellem $ 100.000 og 10 millioner dollars gik tabt i form af kumulativ produktivitet mellem alle de 6.000 inficeret landsdækkende.

Hackere og Computer Security

I 1992 informationssikkerhed og datasikkerhed hysteri fejede hen over planeten aviser, magasiner og tv-net proklamerede, at den 6. marts datoen fødslen af ​​renæssance kunstner Michelangelo, indtil en fjerdedel af amerikanske harddiske vil blive helt slettet. Medierne vanvid startede gennem en tilfældighed. I januar 1992 hævdede en computerproducent det havde uforvarende uddelt 500 pc'er bærer virussen, mens en anden computer selskab udsendte en pressemeddelelse om, at fra dette punkt på det ville bundle antivirusprogram med enhver PC det solgt. De to begivenheder var helt uafhængige, men det var tilsyneladende en langsom nyheder dag og journalister forsøgte at gøre en historie ud af det. På det tidspunkt 5 marts rullede rundt, havde feber banen nåede Y2K proportioner. Selv den respektable Wall Street Journal gennemført overskriften "dødelige virus Indstil at skabe ravage i morgen." Da 6 marts kom, virus ramte kun omkring 10.000 computere.

Hackere og Computer Security

Telefon Phreak (en person, der "hacks" telefonsystemet) John Draper tog phreaking til et andet niveau. Fokus for hans arbejde var ikke forsøger at opnå gratis telefonopkald som andre gjorde, men snarere at få adgang til og manipulere computerens sikkerhedssystem som lå bag telefonen til at placere endnu mere komplekse opkald med hver nyt forsøg, sende samtaler i hele verden, hoppende dem ud satellitter kun at bede en forbipasserende på Victoria station, hvordan vejret var den morgen.

Hackere og Computer Security

Hackere først udviklede sig i løbet af 1960'erne på universitetets faciliteter med store mainframe computere, ligesom MIT kunstig intelligens lab. Fordi disse computere manglede firewall-software eller moderne internet sikkerhed, bliver de iscenesættelse grund til hackere. Først "hacker" var en positiv betegnelse for en person med en beherskelse af computere, der kunne skubbe programmer ud over, hvad de er designet til at gøre. Senere blev det i forbindelse med edb vandaler hensigtserklæring om at skade systemer.

Hackere og Computer Security

Som med enhver gruppe af mennesker med en fælles interesse, hackere gerne danne klubber. Måske den mest berømte af disse er Chaos Computer Club, baseret i Berlin. Det var et medlem af Chaos, som i 1980'erne var ansvarlig for at bryde ind i amerikanske militære computere og sælge hemmeligheder til russerne. Dette er ikke typisk for deres aktiviteter, dog. For det meste de forbliver entusiaster med en veludviklet sans for nysgerrighed - som undertiden kan mutere til en lige så veludviklet sans for mission.