Internet Deep webbutik søgning

Deep webbutik Adgang - Af Sateesh kundam

Søgning på internettet i dag kan sammenlignes med at trække et net hen over overfladen af ​​havet. Mens en stor del kan blive fanget i nettet, er der stadig et væld af oplysninger, der er dyb, og derfor savnede. Grunden er enkel: De fleste af internettets oplysninger er begravet langt nede på dynamisk genererede sider, og standard søgemaskiner aldrig finde det.

Selvom internettet er det nyeste medie til informationsstrømme, er det den hurtigst voksende nye medie af hele tiden, og blive den information medium første udvej for sine brugere. Bemærk, at nettet består af overfladen web (faste web-sider) og den dybe web (database drevne websites, der skaber websider på efterspørgsel).

Traditionelle søgemaskiner oprette deres indekser ved spider eller kravle overflade websider. At blive opdaget, skal siden være statisk og knyttet til andre sider. Traditionelle søgemaskiner kan ikke "se" eller hente indhold i den dybe web - disse sider findes ikke, før de er skabt dynamisk som resultat af en specifik søgning. Fordi traditionelle søgemaskinecrawlere ikke kan sonde under overfladen, har den dybe web hidtil været skjult.

Den dybe Web er kvalitativt anderledes fra overfladen Web. Deep Web kilder opbevarer deres indhold i søgbare databaser, som kun producerer resultaterne dynamisk som svar på en direkte forespørgsel. Men en direkte forespørgsel er en "en ad gangen" besværlig måde at søge. Vi burde have søgeteknologi, der automatiserer processen med at gøre snesevis af direkte forespørgsler samtidig benytter flere gevind teknologi, som er i stand til at identificere, hente, kvalificerende, klassificering og organisering både "dybe" og "overflade" indhold. Det er klart, er det nødvendigt samtidig søgning i flere overflade og dybe web kilder, når omfattende informationssøgning er nødvendig.