International Development Jobs

International Development Jobs
Beløn ​​din sjæl med en ny karriere.

Hvis du vil have en feel-good karriere, se på internationale udviklings- arbejdspladser. Du vil være at få betalt for at hjælpe andre komme sig konflikter og opbygge deres samfund. Hvis du gerne vil arbejde for at hjælpe andre i et andet land, eller du gerne vil arbejde direkte med de mennesker, der er en international udvikling position derude for dig.

"International udvikling" er en meget stor kategori med en niche for næsten alle, der er interesserede, forudsat at de har de grundlæggende krav.

Hvad International Development job

Mennesker, der arbejder i international udvikling stræber efter at hjælpe i underudviklede lande, lande gennemgår en radikal økonomisk forandring, og de lande, efter en konflikt (såsom efter orkanen Katrina).

Nogle forventninger

Nogle af de opgaver fælles for internationale udviklingsorganisationer job omfatter:

 • Rådgivning og støtte
 • Bringe om fællesskabet bevidsthed og nødvendige følsomheder
 • Overvåge finansielle aktiviteter, sikkerhed og administration
 • Arbejde med donorerne efter behov, både fysisk og finansiel bistand

I nogle tilfælde kan de internationale udviklingsmål job omfatter softwareudvikling, sygepleje, økonomisk analyzation, og mere.

Find One

Søgning efter en international udvikling job kan være et kunststykke. Siden titlen kan betyde forskellige ting, vil søgemaskiner give dig en hel del forvirrende hits. Du kan finde dig selv sigtning gennem computer-relaterede job, selv thoughtthat er ikke, hvad du ønsker. Her er et par steder at tjekke, før du begynder at gennemse en Google liste:

 • DevNetJobs.org er et sted at prøve, hvis du leder efter et job i den internationale udvikling. Det er specifikt til job inden for udvikling, så du vil ikke føle sig bombarderet med job, der er ikke i nærheden af ​​det, du leder efter.
 • International Jobs er ikke organiseret som de fleste af de andre jobsøgning sites, men du kan finde noget, du leder efter ved at rulle gennem lister. Bemærk venligst, at de arbejdspladser, der er anført på hjemmesiden er ikke jobåbninger; disse positioner er blevet fyldt, og du bliver nødt til at klikke på linket øverst på siden for at finde deres nuværende job åbninger.

Du kan vælge at bare se på de gratis fortegnelser, eller du kan blive medlem og se jobannoncer arbejdsgiverne ikke betale for at stille til rådighed for offentligheden. Forskellen mellem de to typer kan koges ned til de strenge erhvervskvalifikationer, der er nødvendige inden for de gratis sider.

Nogle af de områder, du kan søge her:

 • International Development & Assistance positioner
 • International Health Care
 • International forståelse; Uddannelse; Kommunikation; Udveksling
 • Demokrati Bygning; Governance; Foreign Policy
 • International Program Administration & Foreign Language Support
 • International Environmental Programs
 • International Engineering & Computer System Support
 • Internationale praktikophold
 • Udviklingen Executive Group kræver også, at du bliver medlem for at se job. Når du besøger webstedet og visning jobannoncer, vil du se den jobtitel først, organisation næste, land / område jobbet er for efter det, og til sidst stillingen dato.
 • Glem ikke den indlysende: Peace Corps. Det er teknisk set en frivillig mulighed, men du har dine leveomkostninger taget sig af, samt lån udsættelse, sygesikring, uddannelsesmæssige fordele, og professionel og karrieremæssig udvikling af færdigheder.

De generelle krav

Alle job i den internationale udvikling vil ikke have de samme krav, selvfølgelig. I de fleste tilfælde skal du have tjent mindst en bachelorgrad i et beslægtet område. Past dette, vil hvordan de færdigheder og kvalifikationer, du har akkumuleret match op med jobbet ved hånden afhænge hvad præcis det job er. Hvis du er fast besluttet på at finde et job i den internationale udvikling, og du har de grundlæggende kvalifikationer og passion for at hjælpe andre i udlandet (eller endda din egen, især efter naturkatastrofer og lignende konflikter), skal du være i stand til at finde et sted .