International Air Travel Tips

International Air Travel Tips
Positano, Italien: en populær international destination

Rejser internationalt har ændret sig i de senere år. Mens går gennem tolden har været stabil, har pas og visumkrav ændret sig betydeligt. Sørg for at du ved, hvad der kræves, før du køber dine flybilletter, så der er ingen overraskelser, når du kommer til lufthavnen med din bagage.

Passport Krav

Alle internationale flyrejser kræver nu et gyldigt pas. I de fleste tilfælde skal dit pas være gyldigt i flere måneder uden datoerne for din planlagte rejse. Mens varierer fra land til land, er det bedst at forny dit pas, hvis det udløber inden for seks til ni måneder.

At erhverve et pas, skal du gøre følgende:

 • Udfyld en officiel ansøgningsskema
 • Dokumentere amerikansk statsborgerskab
 • Fremvise gyldig ID
 • Indsend headshots
 • Betal gebyr ($ 135 for voksne og $ 105 for børn, i april 2011)

Derudover skal du ansøge om dit første pas i person. Dette kan gøres på amerikanske ambassader og konsulater, et pas agentur eller andre deltagende faciliteter. Besøg hvor at anvende siden af ​​den føderale rejse hjemmeside for at finde placeringen nærmeste.

Når du modtager dit pas, så glem ikke at underskrive den og tilføje fuldstændige kontaktoplysningerne før overskriften til lufthavnen. Mens kontaktoplysningerne ikke er påkrævet, pas usignerede er ugyldige. Forældre bør følge instruktionerne til at underskrive deres børns pas på spørgsmål.

Visumkrav

Nogle lande, som Indien, kræver visum uanset årsagen og længden af ​​dit ophold. Andre lande tillader besøgende for korte perioder. Hvis du vil se en liste over krav, så tjek den føderale hjemmeside på landespecifikke oplysninger for amerikanerne rejser i udlandet. Dette websted giver vigtige oplysninger, herunder som har brug for et visum, hvor lange de besøgende kan bo, og hvor man kan erhverve visa til landet.

Generelt kan visum søges på konsulater og ambassader. For eksempel, hvis du ønsker at arbejde i Frankrig, kan du gå til den franske ambassade, der er tættest på dit hjem for at ansøge om visum. Den nærmeste ambassade eller konsulat kan være flere stater væk, så besøg landespecifikke oplysninger side om den føderale regerings hjemmeside for at finde ud af, hvad du skal tage med dig. I det mindste, skal du præsentere dit pas. Du kan også nødt til at fremlægge en række yderligere dokumenter afhængigt af typen af ​​visum. For eksempel vil et arbejdsvisum kræve bevis for, at du har et tilbud om beskæftigelse i det land, som du ansøger om visum.

Told og paskontrollen

Når du ankommer i et fremmed land, vil to ting skal kontrolleres før du får lov til at forlade lufthavnen med din bagage. Først dit pas, og visum, hvis det er relevant, vil blive kontrolleret for at sikre, at du har juridisk ret til at komme ind i landet. Hvis der ikke er problemer, vil dit pas stemples og du vil blive sendt videre til bagage påstand og skikke. Hvis officer tvivler dit pas gyldighed, kan du blive afhørt privat og endda nægtet indgang til landet. I alle tilfælde, besvare spørgsmål sandfærdigt; hvis du ikke kender svaret, så sig det. Det hjælper også at være høflig og professionel.

Når du har hentet din bagage du vil passere gennem tolden. I nogle lande kan du ikke engang klar over at du er til fods forbi toldere, medmindre en af ​​dem stopper dig. I andre lande din bagage kan kontrolleres grundigt, og du kan være spørgsmålstegn at fastslå, om du har ulovlige stoffer, landbrugs elementer (planter, frugt, etc.), overskydende likviditet, eller noget, du har til hensigt at sælge i løbet af din rejse . Som med paskontrol, altid fortælle sandheden, og være på din bedste opførsel under dit skikke søgning.

Tips til køb billetter

Internationale fly billetter kan købes på samme måde som indenlandske. Enten bruger tredjeparts websites såsom Expedia eller Orbitz, eller købe direkte fra flyselskabet, du ønsker. Andre tips til at sikre den bedste pris på internationale flyrejser inkluderer:

 • Være fleksibel om rejsetid; undgå rejser i feriesæsonen. Også flyvende Monday er billigere end weekender. Det er en god ide at prissætte ud flere forskellige datoer, før du køber.
 • Kontroller nærliggende lufthavne og flyve til og fra de billigste dem.
 • Se billetpriser i flere uger, før de køber, da priserne for den samme rejseplan svinge baseret på, hvor mange pladser der er solgt.

Tips til International Travel

Når alle detaljerne i din rejse er på plads, er du klar til at rejse. Dog kan du opleve nogle af følgende symptomer under eller efter lange flyvninger:

 • Desorientering
 • Træthed
 • Hovedpine
 • Søvnløshed
 • Smerter i lemmerne
 • Dårlig fordøjelse

For at undgå disse symptomer, skal du sørge for du er godt udhvilet før flyafgang på din rejse. Også, spise let fordøjelige fødevarer op til din rejse. Under tiden i udlandet, ophold hydreret og reducere din koffein og alkohol indtag. Stick med sunde fødevarer og forsøge at slappe af og sove under flyvningen, så når du ankommer du er klar til at tage på seværdigheder, lyde og smag af din destination.

Penge Matters

Før du forlader hjemmet, skal du sørge for at advare din bank og eventuelle kreditkortselskaber dine rejseplaner. Hvis du ikke gør det, forventer dine konti til at få blokeret den allerførste gang, du forsøger at bruge et kort i et fremmed land. Desuden er det en god ide at veksle valuta forud for ankommer til din internationale destination. Dette er normalt billigere end at konvertere penge i lufthavnen eller i byerne i udlandet. Forvent at tabe penge i konvertering gebyrer, hvis du udveksle penge på små butikker, der appellerer til turister. Den billigste vej er at bruge dit bankkort på en pengeautomat, men altid have en anden kilde til penge til rådighed, hvis din ATM transaktion bliver blokeret af din bank.