Interiør Paint ideer til at hjælpe Sælg My Home

Interiør Paint ideer til at hjælpe Sælg My Home

Når husejere overveje videresalg af deres hjem, kan mange sige til sig selv, "Jeg vil gerne nogle interiør maling ideer til at hjælpe med at sælge mit hjem." Hvis du er en af ​​de mennesker, vil du opdage, at der er mange måder at maling kan hjælpe dit hjem sælge.

Maling og videresalg

Mens malingen ikke nødvendigvis påvirke videresalg værdien af ​​dit hjem, kan det have en indvirkning på, hvor hurtigt det sælger. Du kan bruge maling til nemt at dække over en gammel farve med en frisk farve, men nogle potentielle boligejere kan mangle den vision at se forbi det, er allerede på væggen. Mens intellektuelt, kan de forstå, at de kan dække mere end maling, de ikke kan lide, for mange værelser malet i skurrende, trendy eller malplaceret farver kan hurtigt sur entusiasme af en potentiel køber.

Hvis du overvejer malerarbejde dit hjem interiør inden videresalg, er der flere faldgruber at holde øje med, samt flere rum maleri ideer, som vil hjælpe til at sælge dit hjem.

Interiør Paint ideer til at hjælpe sælge min hjem

Før du begynder at overveje, hvad maling tips vil hjælpe dig med at sælge dit hjem, er du nødt til at tage et kig på hvad man skal undgå. Pas du ikke ender med at gøre en af ​​disse maleri fejltagelser.

Trendy farver

Intet går en rum hurtigere end en trendy maling farve. Smarte farver også appellere til relativt små procentdele af befolkningen på et givet tidspunkt. Så mens du kan nyde nogle af de nye hotte farver på markedet, blot minde dig selv, at Harvest Gold var engang en trendy farve samt.

Køn Farver

Selv om det kan være sjovt at male din lille piges værelse en lys, bubblegum pink, når det drejer sig tid til at genfremstille, i stedet vælge en mere kønsneutral og sofistikeret farve. Du kender ikke familien, der kan bevæge sig i dit hjem, og du ikke ønsker at sætte dem ud med for mange maskuline eller feminine farvevalg i ét rum.

Malplaceret Colors

Hvis du har valgt bløde pasteller eller neutrale for de fleste af dit hjem, og derefter udvalgt et dristigt og malplaceret turkis eller lyse gule til ét rum, kan du dreje folk væk. Indvendige rum bør have et flow igennem fra den ene til den næste, og en ud af sted farve kan føles som at ramme en visuel mur.

Andre overvejelser

Hvad du bør overveje, når male dit hjem interiør til videresalg er maling farver og stilarter, der arbejder med dit hjem.

Arkitektoniske stil

Dit hjem arkitektoniske stil kan have en stor indvirkning på din maling farvevalg. Uanset om du bor i en Kunst og Håndværk stil hjem eller en moderne loft, er der sandsynligvis et sæt farver, der blev udvalgt til hjemmets stil ved de banebrydende arkitekter. Vælg mellem disse farver til at bringe en følelse af sammenhold til udformning og hjælpe potentielle husejere se dit hjem sande potentiale.

Varme farver og toner

Med undtagelse af ekstremt små eller mørke rum, holde din farvepalet på den varme side i tonen. Varme farver har en visuel effekt af at føle hyggelig og indbydende, der er lige de følelser, du ønsker at påberåbe sig i dine potentielle boligkøbere. Til mindre rum, skal du vælge en køler tonet farve at undgå at gøre rummet synes endnu mindre, end den egentlig er.

Spiselige Farver

Mange ejendomsmæglere foreslår forlader ordningen for visse frugter, farver pyntepuder og billedrammer spredt om. Disse farver er typisk røde, grønne og gule farver, og de menes at have en effekt på hjernen af ​​den potentielle køber på samme måde duften af ​​bage brød eller cookies gør. Tag et skridt videre ved at bruge guldmedaljer, burgundies og greens i din farvesammensætning eller dine accent farver for at gøre folk føle sig hjemme.

Neutral Design

Hvis tanken om farven virkelig ikke er dine ting, kan du prøve en fuld palette af neutrale i stedet. Snarere end blot hvide eller råhvide, maling værelser i varierende nuancer af fløde, tan og taupe med lejlighedsvise accent væg farve kastet i for kontrast. Det centrale er ikke at gøre neutral føle generisk eller kedeligt, men i stedet en farvepalet alle sine egne.

Maleri dit hjem Interior

Hvis du har besluttet at genfremstille før salg, så sørg for du ser på de mulige farver i lyset, og på alle tidspunkter af dagen før begå. Den farve, du maler på en solskinsdag kan se meget anderledes på en regnfuld aften nogle potentielle boligkøbere stoppe ved, så sørg for god tid.

Simpelthen ved at overveje spørgsmålet, "Er der interiør maling ideer til at hjælpe med at sælge mit hjem" du er ved dit hjem ud fra de andre på markedet, og giver det et løft med købere. At skabe et miljø, der er egnet til hjemmet og indbydende for seerne og ved, du har givet dit hjem det bedste bud på et hurtigt salg.