Interaktive Motionscykler

Interaktive Motionscykler

Interaktiv motionscykel dukker op på fitnesscentre og fitness centre rundt om i landet. Disse cykler giver dig mulighed for at ride virtuelle kurser eller spille computerspil, mens styring og lede din avatar gennem den virtuelle verden.

Formål

Fitness center ledere kan fortælle, at hvert år i januar fitnessfaciliteter bliver oversvømmet med nye medlemmer, der ønsker at komme tilbage i form til det nye år. Desværre omkring seks uger senere, mange af disse nye medlemmer holder besøger centret, aflyse deres medlemskaber, og undgå øvelse for det næste år. Der er masser af grunde til, at folk holder op med at træne, men mange mennesker simpelthen finde udøve usmagelig og kedelig. Producenterne af interaktive motionscykler til formål at sætte den "sjove" i din fitness oplevelse. De er tillid til, at du vil blive involveret og engageret i spillet, og du vil lære at nyde din træning.

Producenterne af interaktive motionscykler er ikke de eneste, der mener dette. Exergaming er blevet en stor fitness tendens i de sidste fem år med indførelsen af ​​Wii og med nye spil-systemer fra Xbox og Playstation giver mulighed for mere interation.

Typer af Interactive Motionscykler

Nogle interaktive cykler har spillet systemet indbygget, så alt hvad du skal gøre, er at tilslutte systemet, skal du vælge dit spil præference, og start pedalerne. Andre systemer kræver, at du bruger en ekstern spillekonsol, ligesom en Playstation eller Wii system, der sættes i cyklen, og bruge cyklen som et spil controller. Nogle af disse systemer også gøre det muligt for dig at tilslutte til et trådløst internet system. Disse trådløse systemer giver dig mulighed for at konkurrere mod andre ryttere over hele verden. Du kan også gemme din ridning ydeevne, så du kan konkurrere mod dig selv på et senere tidspunkt.

  • Expresso cykel: The Expresso Bike kommer hos voksne og ungdom størrelser. Cyklen tilbyder en indbygget LCD-skærm fyldt med interaktive cykelruter, spil og sociale netværk kapaciteter. En ny rytter opretter en profil og login-så computeren kan lagre og spore oplysninger. Du kan race mod dine egne "ghost" kapløb mod andre ryttere og sammenligne dine tider til ryttere over hele verden. Du kan også linke din profil til din Facebook og Twitter-konti til at dele din træning med dine venner.
  • Exertris cykel: Den Exertris Bike blev først indført i Det Forenede Kongerige og har endnu til at gøre en stor indvirkning på det amerikanske marked. Disse cykler kommer med en indbygget LCD-skærm, en spillekonsol og en onboard pc. I modsætning til Expresso Bike, du køber spillene separat og indlæse dem i systemet. Du kan vælge mellem spil som Gems, Orbit, Solitaire og Space Tripper. For at holde dig beskæftiget i din træning, mens du spiller, kan hastigheden og modstanden niveau øvelse rutine påvirke dit spil præstation.
  • Hoggan Active Cycle: The Hoggan Active Cycle kroge op til en Playstation 2-konsollen, og giver dig mulighed for at slå nogen Playstation 2 bil, båd, motorcykel eller cykling spil til en interaktiv oplevelse. Du behøver ikke en ekstern strømkilde til denne cykel, skal du blot begynde pedalerne at tænde systemet. Du er også nødt til manuelt at justere modstanden niveau ved at dreje en enkelt knop, ligesom du ville gøre på en gruppe cykling cykel. I modsætning til de andre motionscykler, har du til at bruge en separat tv til at spille de spil, men for gruppe spil dette kan faktisk være en fordel, da alle spillere kan konkurrere på et enkelt skærmbillede.

Hvis du er en gamer på hjerte, og du leder efter en måde at få motiveret til motion, du bare måske ønsker at overveje at prøve et interaktivt cykel.